![]() |
Mehmet Sedef Genç Mehmet ile ilgili herşeyi buraya yazabilirsiniz |
mehmet sedef bence çook da iyi bir futbolcu değil. hele son eziklerin maçında tam bir fiyaskoydu utandım resmen. belki heyecan ama artizlik hareketlerin yapılacağı bir maç değildi. az kalsın golü yücektik onun yüzünden Tümer saha ortasında fıçayı bastı ama helal be tümer. |
KATILMIYORUM SEDEF HEM TEKNİK HEM CESSUR HEM DE DİSİPLİNLİ Bİ KARTAL |
son maçtada görüldüki mehmet sedef zayıf bir oyuncu ben bu adamdan iyi bir topçu çıkacağından şüpheliyim. inşallah çıkar ama öle gözükmedi. |
valla süper bi sol ayak güzel vuruo topa önüne gelmesin valla |
bence mehemet sedef bizim sol tarafa en iyi oyuncularimizdan biri.... hemi genc hemi de ibrahim uzelmezden daha iyi bir kaliteye sahip.. |
bencede mehmetın ıyı ama daha cok pısmesı gerekır ınsallah ıbrahım akın gıbı olmaz |
Ben her zaman genç oyuncu kardeşlerimize gerekli ilginin gösterilmesinden yanayım bunun içinde mehmet,rıza gibi oyuncuları ilk onbirde görmek isterim,onlar bizim geleceğimiz,pişmeleri lazım..... |
evet çok haklısın kardesim ama yavaş yavaş seneye iiice kendini gösterirler |
Tamam genc diyorsunuz yetenekli diyorsunuzda, bizim takim da yetistirme kampi mi arkadaslar? |
çok yanlış bi düşünce yetiştirecen ki iii paralara satasın demi ama |
Beşiktaşın alt yapısından yetişen çok yetenekli bir futbolcusun Beşiktaşa daha çok şeyler katacağının düşüncesindeyim... |
ibrahim üzülmezden de cagdas dan da cooook daha iyi 1 sene kiralık oynasın veya bizde as oynasınnn coook ii yerlere gelirrrrrr 9-10 senemiz kurtulur solda |
sol ayağınla güzel vuruşlar çıkartabilio bence güsel bir adam faydalı olacağına inanıorum |
kendini çok geliştirmesi lazım evet yaşı genç ama messi veya rossi gibi genççlerinde yaşı genç hiç bukadar çekingen oynamıyorlar özgüven eksikliği var mehmette ! |
abıcım adamın yası ıtıbarıyle bıraz kendını toplaması gerekır ıı de oynamakta bnce kalmalı takımda |
kalacaksa yanına uyuşabileceği biri olmalı |
Mehmet sedef bence çok yetenekli bir futbolcu ileride çok büyük işlere imza atalabilir.ancak beşiktaşta daha maç eksiği var. Onu tamamladıktan sonra inanın çok iyi olacak |
bence mehmette süper bir orta saha oyuncusu olma patansiyeli var.başka söze gerek yok |
şimdilik ibo onun yerini çok güzel dolduruo.. ;);) |
Mehmet bence üzülmezin oynadığı mevkide oynayamaz sanki o daha çok orta sahada ön libero oynamak istiyor gibime geliyor |
geçen sezon yeni bir yıldız geliyor diye ümitlenmiştik,ama o da kendini geliştiremedi bir türlü,şu an sıradan oynuyor ne kötü ne iyi,biraz daha formunu yükseltmeli,ortalarını ve ceza sahası dışından şutlarını geliştirmeli |
bencede mehmet sedef bizim sol tarafa en iyi oyuncularimizdan biri...bende öyle düsünüyor DİŞİ KARTALIM ÇARŞIYIM ALAYINA KARŞIYIM....... |
iyi başladı ama devamı gelmedi |
boş bir uğraş peşinde tigana adam önündekileri görmüyo ibrahim a. serdar ö.aydın k. bide bunları dene be eline mi yapışır |
bence Solda mehmet yerine aydın oynamalı mehmet gerçekten süper ligde oynuyacak oyuncu değil bırakın avrupayı |
İnanılmaz kötü yani söyliycek laf bulamıyorum.. ne defansa katkısı var ne ofsansa... Özellikle her maç onu çıplak gözle dikkatle izliyorum yani bu kadarmı kötü oynayanabilir... |
bu adam hala nasıl oynuyo anlamıyorum |
kendini göstermeli artık çok sabrettik ona sanki yeni futola başlamış gibi. kendine güvenmeli iki ayağınıda çok iyi kullanıyor ama güveni yok |
bu adamda bişey yokk |
mehmet sedefin iyi oynamadığını ve kendini geliştiremediğini hepimiz görüyoruz. kimse gelecekte bu iyi futbolcu olur demesin. oynadığı oyun ve futbol yeteneği 2.lig ayarında. oysa beşiktaş her sene şampiyonluğa oynayan bir takım, gençleri bir kenera bırakıp tecrübe sahibi oyunculardan yararlanmalı. takımı gençleştiriyoruz diyip senelerimizi almasınlar. genç oyuncular ancak takım galibiyeti garantilediğinde ve önem olarak düşük maçlarda oynatılmalı. bu şekilde bütün genç oyuncuları kaybetmekten başka birşey olmaz. |
her fırsatta mehmet kadar ibrahim a.na sabretseler takımı sırtlar diyodum vazgeçtim bu kadar bana şans tanısalar sabretseler ben bile daha iyi işler yaparım |
m.sedeften bişi olmaz yada tiagana yanlış yerde oynatıyor.. ama şunu biliyorum asla sol açık adamı değil.. Kiralık versinlerde biraz kendine gelse... |
Alıntı:
|
kiralık verilsin |
Sedef'e izin yok Ara transferde birçok takımın iştahını kabartan Mehmet Sedef'e Tigana'dan izin çıkmadı. Devre arasında olgunlaşmaları için genç oyuncuların kiralık gitmesi fikrine sıcak bakan Fransız hoca, "Sedef'e ihtiyacım var" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bir ara umutluydum bundan bisey olur dye ama bana sanki cok simarmis gibi ve egoist geldi onun icin kiralik olarak verilsin kendini gelistirsin |
kiraya verilmeli,henüz beşiktaş için yeterli değil |
1.ligde bir takımda oynasa daha iyi olur |
eski mehmet yok ortalıkda |
Türkiye`de Saat: 14:57 . |