![]() |
Mehmet bence üzülmezin oynadığı mevkide oynayamaz sanki o daha çok orta sahada ön libero oynamak istiyor gibime geliyor |
geçen sezon yeni bir yıldız geliyor diye ümitlenmiştik,ama o da kendini geliştiremedi bir türlü,şu an sıradan oynuyor ne kötü ne iyi,biraz daha formunu yükseltmeli,ortalarını ve ceza sahası dışından şutlarını geliştirmeli |
bencede mehmet sedef bizim sol tarafa en iyi oyuncularimizdan biri...bende öyle düsünüyor DİŞİ KARTALIM ÇARŞIYIM ALAYINA KARŞIYIM....... |
iyi başladı ama devamı gelmedi |
boş bir uğraş peşinde tigana adam önündekileri görmüyo ibrahim a. serdar ö.aydın k. bide bunları dene be eline mi yapışır |
bence Solda mehmet yerine aydın oynamalı mehmet gerçekten süper ligde oynuyacak oyuncu değil bırakın avrupayı |
İnanılmaz kötü yani söyliycek laf bulamıyorum.. ne defansa katkısı var ne ofsansa... Özellikle her maç onu çıplak gözle dikkatle izliyorum yani bu kadarmı kötü oynayanabilir... |
bu adam hala nasıl oynuyo anlamıyorum |
kendini göstermeli artık çok sabrettik ona sanki yeni futola başlamış gibi. kendine güvenmeli iki ayağınıda çok iyi kullanıyor ama güveni yok |
bu adamda bişey yokk |
Türkiye`de Saat: 03:42 . |