![]() |
mehmet sedefin iyi oynamadığını ve kendini geliştiremediğini hepimiz görüyoruz. kimse gelecekte bu iyi futbolcu olur demesin. oynadığı oyun ve futbol yeteneği 2.lig ayarında. oysa beşiktaş her sene şampiyonluğa oynayan bir takım, gençleri bir kenera bırakıp tecrübe sahibi oyunculardan yararlanmalı. takımı gençleştiriyoruz diyip senelerimizi almasınlar. genç oyuncular ancak takım galibiyeti garantilediğinde ve önem olarak düşük maçlarda oynatılmalı. bu şekilde bütün genç oyuncuları kaybetmekten başka birşey olmaz. |
her fırsatta mehmet kadar ibrahim a.na sabretseler takımı sırtlar diyodum vazgeçtim bu kadar bana şans tanısalar sabretseler ben bile daha iyi işler yaparım |
m.sedeften bişi olmaz yada tiagana yanlış yerde oynatıyor.. ama şunu biliyorum asla sol açık adamı değil.. Kiralık versinlerde biraz kendine gelse... |
Alıntı:
|
kiralık verilsin |
Sedef'e izin yok Ara transferde birçok takımın iştahını kabartan Mehmet Sedef'e Tigana'dan izin çıkmadı. Devre arasında olgunlaşmaları için genç oyuncuların kiralık gitmesi fikrine sıcak bakan Fransız hoca, "Sedef'e ihtiyacım var" dedi. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
bir ara umutluydum bundan bisey olur dye ama bana sanki cok simarmis gibi ve egoist geldi onun icin kiralik olarak verilsin kendini gelistirsin |
kiraya verilmeli,henüz beşiktaş için yeterli değil |
1.ligde bir takımda oynasa daha iyi olur |
eski mehmet yok ortalıkda |
Türkiye`de Saat: 04:02 . |