![]() |
surekli oysaft taktigi tutmadı sonunda off allahım offf! |
Az kaldı birazdan maç bitecek İbrahim T. de kısmızı kart gördü bari berabere bitse fark açılmaz. |
Allah belani versin Tigana insallah ****** olup gidersin Eziklerin bir tane isabetli sutu var oda gol oluyor bizimkiler bastiriyor ama gol atamiyor 70 dakika boyunca adam ne bicim sistemle oynatiyor bjk nin kanat adamlari yok diyebiliriz,neden korayi oynatmaz? neden GS i yendigimiz taktikle oynamaz? Zaten ne oldusa KORKAK oynayan TIGANANI yüzünde oldu anamadigim bir sey daha var BJK neden Kadiköyde yenilmiyor ve evinde eziklere yeniliyor? ben onu anlamadim |
Yazık oldu, çok pozisyon bulup elimiz boş ayrıldık sahadan. Ah be Bobo, o 2 pozisyondan birini atsaydın... :( |
geçmiş olsun bazı ruhsuzlar yuzunden sampiyonluk gitti |
Kahroldum, tsk Tigana!!! |
sifir moralle, kendini önceden sampiyon ilan etmis futbolcularla, kart cezali defansimizla, erciyes i nasil yenices bilemiyorum veee... en kötüsü Besiktas kesin ceza alacak ve ligi ücüncü bitirecek |
Alıntı:
|
baba kusura bakma ama görünen o |
Anliyorum seni, biz kafamizi dik tutalim, belki kayip ettik ama onlar daima ezik olacaklar. Bu da ben biraz olsada teselli ediyor. :) Isin kötüsü, bizim Fbliler (eniste falan) beni kizdiriyo. Ulan Tigana/Burak, Inönüde onlara sampiyonluk turu attirdin ya yaziklar olsun sana. |
Türkiye`de Saat: 21:42 . |