![]() |
BEŞİKTAŞIM - Fenerbahçe 5 Mayıs http://www.haberazzi.com/haber_images/bjk_logo_b.gifhttp://upload.wikimedia.org/wikipedi...e_belirtke.gif BEŞİKTAŞIM - Fenerbahçe Yer:İnönü Stadı Tarih:05/05/2007 Saat:21:00 Hakem: maçla ilgili tüm yorumlarınızı bu topicten yapabilirsiniz. |
maça gelecem ve yeneceğimize inancım sonsuz.taraftar olarakta onları gürültüye boğacaz.ama küfür asla olmayacak.istediklerini gerçekleştiremeyecekler. |
Eze eze bu maçı alacağız. |
başka çağresi yok hafta şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz |
bu maçı alırsak şampiyonluğa çok yaklaşırız.. kötü oynuyoruz ama o gün futbolcular ve 35.000 taraftar inancını ortaya koyup bu maçı almalıyız!! |
arkadaslar oncelıkle sunu soyluyorum biz bugun sivas macını kazanmasını bıldik ,ezıkler bıraz sonra denizlisporla bı macları var.puan kaybetmeleri durumdabunlar g.t korkusundan lıgden kesin cekilirler.)))))))) ibrahimin akın'ın attıgı golu sergen'in Gs macında attığı gole benzetıyorum sergen attı (sampıyonluk) geldi.İbrahım caktı sampiyonluk geldi.herkese hayırlı ugurlu olsun sampıyonlugumuz ezıkler kesın lıgden cekılecekler puan kaybetmeleri halınde goruceksınız.seneye de eglence olmucak cunki fb lıgden cekılırse 2,lig a katagorosınde mucadele edecek:))))) fb siz eglence dusenemıyorum fb olmazsa eglencede yok demektir:(( |
ınsallah o macta olucamm ve o tumere ve tuncaya ıkı cıft lafım olucakkk :) bu macı kazandıkmı şampıyonuz ulennnnnn yeter artık sızlemı ugrascaz bea ezık bahce :) |
bı soylentı canımı sıktı arkadaslar..mac taraftarsız olucak dedıler tum forumları netı aradım taradım bulamadım..sizede geldimi bole bi sey??maca gitmek istiyorum izmirdeyım burdan gidicem ama ortada kalmak ta ıstemıyorum hepinize "beşiktaşlı" gibi sevgiler... |
öncelikle hepinizi ''Kartal Selamı'' ile selamlarım arkadaşlar...Sivası yenmiş olmanın verdiği gurula konuşuyorum....bizim çocuklara iyi oynamadıkları için çok fazla kızmamak lazım diyorum...zira içlerinde hiç şampiyonluğa oynamış ya da şampiyonluk yaşamış adam yok rico ve nobre hariç...heyecan dorukta çocuklarda...haftaya da ben gidemem ama sizden ricamdır bu çakallara istediklerini yaptırmamak açısından küfür etmeyelim olay çıkartmayalım zaten haftaya yenersek ligden çekilir bunlar...zira 2 derbi daha oynamayı göze alamayabilirler sonra dda çekilselerde anlamı olmaz dimi ama :D |
haftaya lideriz abi buraya yazıyorum.... |
eze eze alcaz abi şampiyonluğu başka kaçarı yok ve orda olcaz sonuna kadar destekliycez takımımızı |
fb nin tüm çirkefliğine ve pisliğine karşın Allah ın izniyle the champion biziz:) |
ya bence ligden çekilmeleri tamamen blöf. adamlar gündemi değiştirmeyi çok iyi biliyorlar. hatırlarsanız fb-sivas maçından sonra da kural hatası var demişlerdi ama noldu sonra: hiçbişe. haftaya onları yencez ve liderlik koltuğuna oturcaz inşallah. şampiyon kara kartalım |
maçın biletleri ne zaman satışa çıkar fiyatları nelerdir ve stat yanında biletix gişesi nerede var arkadaşlar |
haftaya Lıderız:)ne kadar poLıtıKa yaPsaLarda ustuMuzde samPıonuz:) |
Bilenler bilir sezon bşında chatboxta herkese söylemiştim 31. hafta İnönüdeyüm şampiyonluğu kutlayacaz o maçta diye ve büyük gün geldi h.sonu İnönü deyim inş maçı kazanıp liderliği eziklerin elinden alacağız ve ŞAMPİYON olacağız. |
maçı alırsak kesinlikle şampiyon oluruz.umarım tigana antalya,sivas maçlarında oynattığı gibi oynatmaz takımı yoksa işimiz çok zor. |
İnşallah şampiyonluk maçı olacak ve orada olacağım |
Alıntı:
|
arkadaşlar merhaba, izmirde olduğum için maça gelemiyorum. maça gidecek kardeşlerimin beşiktaşı en iyi şekilde bizi temsil edeceklerine inanıyorum. herkese taraftar nasıl olunur gösterelim. cumartesi orda olamıycam ama çarşamba gecesi beşiktaşı burda en iyi şekilde temsil edecez. |
Oley oley oley oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy Sampiyyoooooooon BESIKTAAAAAAAAAAAAAS |
arkadaslar hic merak etmeyin aurello ve appiah yok onlari eze eze yenecegiz ama sizlerden tek istegim maca bol bol mendil götürün cünkü mactan sonra ezikler oturup aglayacaklar bu sene 3 kupa hedefliyorlardi ücün birini bile alamayacaklar , ama biz büyük Besiktas taraftari olarak 1 kampanya baslatalim aramizda para toplayip eziklere ve azizeye bir kupa alip hediye edelim zavallila yazik yaaaa anlarinda 100. yillarinda 1 kupalari olsun dimi amaaa |
Alıntı:
gerçi dediğin gibi appiah ve aurelio yoksa çok iyi... |
Bu maç kader maçı bana göre her şey neredeyse bu maça bağlı inş. kazanıcaz ezip geçicez ve bu sene onlara 3.kes gosterıcez bizim kim olduğumuzu |
Kapalı alta bilet bulmam lazım kimse fair play masalı okumasın onları sahada dövmeyen besiktaşlı topçunun ben... |
azrailin biziz göt oglanı fener diye bosuna demiyoruz... |
yazık bunlara hersene çakıyoduk kocasıyız olur okadar diyoduk bide denizli çıktı harbi yazık bunlara |
abi mac mükemmel heyecanli olacak. 4 gözle bekliyorum. |
biizim burdaki fb liler bi isyandalar ki sormayın.. FB yi artık desteklemeyeceklermiş. takımı bırakıorlar hatta iskenderun'da federasyona tepki mitingi yapmayı düşünüorlarmış:D beter olsunlar |
Biletler ne zaman satışa çıkacak Ankara dan gideceğim Hacı olup gelcem ama tecrubesi olan yada bilenler biletler ne zaman satışa çıkacak |
21.45 LIDERIZ |
YENELİM ŞAMPİYON OLALIM LÜTFEN YAAA. KÜFÜR İSTEMİYORUZ AMAÇLARINA ULAŞAMASINLAR. BİLİYORALR KENDİLERİNE CEZA GELMEYECEĞİNİ BİZİ KIŞKIRMAYA ÇALIŞIYORLAR. |
ARKADAŞLAR HAFTAYA LİDERİZ KUTLAMALARA BAŞLAYIN |
Biletler arkadaşlar herkese slmlar biletler ne zaman çıkar acaba ankara dan gelcem şimdi kaçırıp açıkta kalmak istemiyorum çünkü inanılmaz bir maç olacak.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim... |
çok kendimizden emin konuşuyoruz,ya tigana bi salaklık yapıp ta bjk bi yenilirlerse asla affetmem onu... ama herşeye rağmen OLEEEEEYY OLEY OLEYYYYY OLEYYYY ŞAMPİYON BEŞİKTAŞŞŞŞ |
arkadaşlar bende bursadan gelicem ama biletler ne zaman çıkar bi haberin olan var mı acaba??????? |
BILETLER BUYUK IHTIMAL CARSAMBA SABAHI CIKAR OLMADI PERSEMBE AMA SIZ SUREKLI BILETIX I ARAYIN YADA NETTEN TAKIP EDIN GELIYORUZ BU SEFER KACARI YOK FENER YENI ACIKTAYIZ :) ANKARADAN GELICEK OLAN ARKADASIM ISTIYOSAN BURDAN KALKICAK OTOBUSLER VAR YARDIMCI OLABILIRIM YENI ACIK BILETI VE GIDIŞ DONUS 85 YTL IMIS OK |
Alıntı:
|
ligdaki ve ezikler üzerindeki galibiyet serimiz devam etcek inşallah :) |
bu maçı almamız lazım ...alacağımıza da inanıyorum! Ezikler yine ezik kalacaklar...bu maça kalp dayanmaz..... |
Türkiye`de Saat: 19:01 . |