![]() |
bu akşam gol atmak için çok ugrastık didindik 2. yarı top göstermedik , golden sonra ezikler kalemize 91. dakikada gelebildi ancak ama olmayınca olmuyor. herşeyden önce şerefimizle oynadık, ona buna çamur atıp aglamadık. basımız dik her zamanda böyle olacak.futbol bu kazanmakta var kaybetmekte ama bazılarının yorumunda eziklik görüyorum.onlardan bir farkınız olmadıgı açıkça ortada.!!! yerim kupasını şampiyonlugunu. bu sene olmaz seneye olur. arkadaşlar seviyesiz davranarak kendinizi küçültmeyin. önce BEŞİKTAŞLI'lıga yakısır hareket ve davranıslarda bulunacaksınız ki kendinize zarar veriyosanız başkalarına ve takımımıza zararınız dokunmasın.!!! |
yenılmıs ola bılırız ama bu gece aynı zamanda ınsalık dersınıde ezıklere ve medyaya en guzel sekıldede verdık siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz beşiktaş lılık..! |
yazık oldu.... demekki adalet yokmuş |
bu kadar td hatası yapılırsa bu sonuc normal sen gidip delgadoyu cıkrarırsan gol lazımken burak ve bakiyi oyunda tutmaya calısırsan senden anca emekli bir adam olur teknik direktor değil tigana efendi. |
Zaten ilk yaridaki kadroda belliydi tigana in beraberlige oynamasi neden kazanmak icin oynamazsin? |
Alıntı:
|
beşiktaşımız için üzülceksek üzülürüz... Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin. gelicekse tüm acılar biz hazırız SENDEN GELSİİİİN... BU SEVDADAN VAZGECERSEK ALLAH BELAMIZI VERSİİİİNNNN... |
Beşiktaşlı Doğduk Beşiktaşlı Ölcez!!!! Gerisi Yalan Fasafiso!!! Onlar Ağlaya Ağlaya 100.Yıllarını almaya Çalışıyorlar Ama Biz 100. Yılımızı Bileğimizi Alın Terimizn Hakkıyla Geldik!!! Şampiyon Olduk! fenere emzik fenere emzik fenere emzik :D sussunlar ağlayıp durmasınlar!!! |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu seneki biraz farklı,adamlar şampiyonluğu inönüye kadar getirip elleri ile teslim etmeye hazırlarken,Tigana nedeni ile avucumuz içinden uçup gitmesidir beni delirten. ayrıca gene kabul etmek gerekir istatiklerde ve gerçekte ikincilik para etmiyor. Lig Kupa için oynanır ve paralar bunun için harcanır.Hiç bir takım milyonlarca doları ikinci olmak için harcamaz.Başarı Şampiyonluk Kupasıdır. (Bunuda yasal ve ahlaksal sınırlar içinde yaparak elde edilmesidir başka yollar bize yakışmazda .) şampiyon olsak ta olamasakta zaten GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUDUR BEŞİKTAŞ ım. Konu o değildi ....zaten. Ahh TİGANA yaktın bizi ..... |
bi manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahçeli olsa bi koysam kartal olsa |
Zaten o ilk 11 ile bi halt yapamiyacagimiz ortadaydi.ikinci yarida yaptigi degisikliklerle oyuna baslasaydi katbetmezdik. |
Tribün olarak uzak ara şampiyonuz.Tataftar olarak elimizden geleni yaptık.Bundan sonrası yöneticilere ve en önemlisi ruhu olan Beşiktaş sevgisi olan oyunculara kalıyor.İbrahim Toraman, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Koray Avcı gibi BEŞİKTAŞ'lı ruhu olan oyunculara... Tigana ile yolları ayırıp BEŞİKTAŞ'lı bir teknik direktör istiyorum.Ertuğrul Sağlam tam isabet.Sabredersek eğer çok başarılı olur.. |
arkadaslar dogrudur biz sevinmek icin sevmedik.. sonuna kadar dogrudur.. fakat en cok sevinmeyi hakeden taraftar da biz degil miyiz? bu durumda; sampiyonluk macimiz oncesi takimi sezon sonu birakacagini aciklayan takimin en kilit oyunculari olan boboyu korayi ilk 11 e almayan kendi prensleri en zayif halka baki ve haftalardir en formsuz oyuncu olan burakla sacma sapan defansif bir 11 (6 tane defans orjinli oyuncu) ile sahaya cikan kazanmaktan baska caresi olmayan 30 binden fazla inanilmaz taraftarinin onunde korkak futbol oynatan Besiktasimizi oyuncak eden birine nasil tepkisiz kalabiliriz??? bizim duygularimizla kimsenin alay etmeye hakki yok.. ayrica yonetim de yonetim olsa derhal mudahele eder izin vermezdi bu sacmaliga.. |
bir joga bonito reklaminda bile yanlis hatirlamiyosam cantona "ofsayt taktigini korkaklar uygular" diyodu. sanki tiganaya atıfta bulunur gibi.. bizi bu cagdisi taktigiyle mahvetti. yaziklar olsun senin kariyerine de bilgine de. teknik direktorlugune hic bir saygim yok.. |
Ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik yazıklar olsun... |
herkesin korktuğu başına geldi ya. sen sezon başından beri ofsayt taktiğini iyi uygula ama mutlaka bir pozisyonda ya sen adamı kaçırırsın yada hakem ofsaytı görmez oda gol olur.Sonuç Bir çuval incire olur. |
aglaya aglaya ayrıldım macı ızledigim salondan... neden ezikleri kendi sahamızda sevindirdik ki??? insallah yapılan butun hesaplar bosa cıkar kalan haftalarda puan alamazlar.. tuncayın kolu sakatlanacagına kafası kopsaydı ya:mad: |
keşke şamp. olabilseydik tiganaya rağmen bu bile başarı..! |
tigananın oyun sistemini anlamış değilim ben..böyle bir düşünce olabilir mi ya adam hep aynı hatayı yapıp duruyo..savunma yaparak maç kazanılmaz ya da maç kurtarılmaz!!Tigana hep bunu yapıyo ve beni deli ediyo ya hem kendi evinde muhteşem bjk taraftarının önünde oynuyosun hem de savunma yapmaya kalkıyorsun..hücum yapıcaksın..golü bulucaksın sonra savunma yapacaksın..zaten taraftar oyuncuları etkisi altına alıyo tezauratlarımızla..tiganayla hiç oyun sistemimiz uyuşmuyo..ya gidecek ya da kendi kalıplaşmış doğrularından vazgeçip doğru düzgün oynatacak! |
bu maçta bakinin yerine ibrahim akın yada ortaya koray, mustafa doğanın yerine ali tandoğan burakın yerinede Bobo yu koysun baksın bakalım bu takımı kim yenebiliyor yada üzerimize gelmeye kim cesaret edebiliyor nerden başlarsak başlayalım sonuç hep aynı TİGANA |
abi bu taktikle fb takım olsaydı 5 tane sallardı bize.yazık tigana bakini de al mustafa doğanını da defol git.bir takım bu kadar hapis oynatılır.atağa kalkarken bile akılları hapis olduğundan hiçbir oyuncumuz kendi potansiyeline de ulaşamadı.bu kıt aklımla fb maçında 1 maçlığına takım yönetimini bana verselerdi evelallah bu takım farkatardı eziklere yazık çok yazık |
| Türkiye`de Saat: 12:45 . |