![]() |
bi manitam olsa saçları sarı olsa fenerbahçeli olsa bi koysam kartal olsa |
Zaten o ilk 11 ile bi halt yapamiyacagimiz ortadaydi.ikinci yarida yaptigi degisikliklerle oyuna baslasaydi katbetmezdik. |
Tribün olarak uzak ara şampiyonuz.Tataftar olarak elimizden geleni yaptık.Bundan sonrası yöneticilere ve en önemlisi ruhu olan Beşiktaş sevgisi olan oyunculara kalıyor.İbrahim Toraman, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Koray Avcı gibi BEŞİKTAŞ'lı ruhu olan oyunculara... Tigana ile yolları ayırıp BEŞİKTAŞ'lı bir teknik direktör istiyorum.Ertuğrul Sağlam tam isabet.Sabredersek eğer çok başarılı olur.. |
arkadaslar dogrudur biz sevinmek icin sevmedik.. sonuna kadar dogrudur.. fakat en cok sevinmeyi hakeden taraftar da biz degil miyiz? bu durumda; sampiyonluk macimiz oncesi takimi sezon sonu birakacagini aciklayan takimin en kilit oyunculari olan boboyu korayi ilk 11 e almayan kendi prensleri en zayif halka baki ve haftalardir en formsuz oyuncu olan burakla sacma sapan defansif bir 11 (6 tane defans orjinli oyuncu) ile sahaya cikan kazanmaktan baska caresi olmayan 30 binden fazla inanilmaz taraftarinin onunde korkak futbol oynatan Besiktasimizi oyuncak eden birine nasil tepkisiz kalabiliriz??? bizim duygularimizla kimsenin alay etmeye hakki yok.. ayrica yonetim de yonetim olsa derhal mudahele eder izin vermezdi bu sacmaliga.. |
bir joga bonito reklaminda bile yanlis hatirlamiyosam cantona "ofsayt taktigini korkaklar uygular" diyodu. sanki tiganaya atıfta bulunur gibi.. bizi bu cagdisi taktigiyle mahvetti. yaziklar olsun senin kariyerine de bilgine de. teknik direktorlugune hic bir saygim yok.. |
Ayağımıza kadar gelen fırsatı teptik yazıklar olsun... |
herkesin korktuğu başına geldi ya. sen sezon başından beri ofsayt taktiğini iyi uygula ama mutlaka bir pozisyonda ya sen adamı kaçırırsın yada hakem ofsaytı görmez oda gol olur.Sonuç Bir çuval incire olur. |
aglaya aglaya ayrıldım macı ızledigim salondan... neden ezikleri kendi sahamızda sevindirdik ki??? insallah yapılan butun hesaplar bosa cıkar kalan haftalarda puan alamazlar.. tuncayın kolu sakatlanacagına kafası kopsaydı ya:mad: |
keşke şamp. olabilseydik tiganaya rağmen bu bile başarı..! |
tigananın oyun sistemini anlamış değilim ben..böyle bir düşünce olabilir mi ya adam hep aynı hatayı yapıp duruyo..savunma yaparak maç kazanılmaz ya da maç kurtarılmaz!!Tigana hep bunu yapıyo ve beni deli ediyo ya hem kendi evinde muhteşem bjk taraftarının önünde oynuyosun hem de savunma yapmaya kalkıyorsun..hücum yapıcaksın..golü bulucaksın sonra savunma yapacaksın..zaten taraftar oyuncuları etkisi altına alıyo tezauratlarımızla..tiganayla hiç oyun sistemimiz uyuşmuyo..ya gidecek ya da kendi kalıplaşmış doğrularından vazgeçip doğru düzgün oynatacak! |
Türkiye`de Saat: 19:26 . |