![]() |
Oley oley oley oleeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy Sampiyyoooooooon BESIKTAAAAAAAAAAAAAS |
arkadaslar hic merak etmeyin aurello ve appiah yok onlari eze eze yenecegiz ama sizlerden tek istegim maca bol bol mendil götürün cünkü mactan sonra ezikler oturup aglayacaklar bu sene 3 kupa hedefliyorlardi ücün birini bile alamayacaklar , ama biz büyük Besiktas taraftari olarak 1 kampanya baslatalim aramizda para toplayip eziklere ve azizeye bir kupa alip hediye edelim zavallila yazik yaaaa anlarinda 100. yillarinda 1 kupalari olsun dimi amaaa |
Alıntı:
gerçi dediğin gibi appiah ve aurelio yoksa çok iyi... |
Bu maç kader maçı bana göre her şey neredeyse bu maça bağlı inş. kazanıcaz ezip geçicez ve bu sene onlara 3.kes gosterıcez bizim kim olduğumuzu |
Kapalı alta bilet bulmam lazım kimse fair play masalı okumasın onları sahada dövmeyen besiktaşlı topçunun ben... |
azrailin biziz göt oglanı fener diye bosuna demiyoruz... |
yazık bunlara hersene çakıyoduk kocasıyız olur okadar diyoduk bide denizli çıktı harbi yazık bunlara |
abi mac mükemmel heyecanli olacak. 4 gözle bekliyorum. |
biizim burdaki fb liler bi isyandalar ki sormayın.. FB yi artık desteklemeyeceklermiş. takımı bırakıorlar hatta iskenderun'da federasyona tepki mitingi yapmayı düşünüorlarmış:D beter olsunlar |
Biletler ne zaman satışa çıkacak Ankara dan gideceğim Hacı olup gelcem ama tecrubesi olan yada bilenler biletler ne zaman satışa çıkacak |
Türkiye`de Saat: 21:43 . |