![]() |
TIGANA GİDECEK Mİ, KALACAK MI? Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra Beşiktaş'ı bırakacağını açıklarken, Fransız dergi France Football'a da konuştu. Cumartesi günü şampiyonluk yarışında iki puan önündeki Fenerbahçe ile, Çarşamba günü ise Kayseri Erciyessporla kupa için karşılaşcak olan Beşiktaş'ın hocasıyla bir röportaj yapan dergi, maçların önemine ve Tigana'nın kariyerindeki yerine değindi. "İki yarış içinde bir Fransız" manşetiyle Jean Tigana'nın açıklamalarına yer veren France Football, Fransız hocanın "Beşiktaş son 8 maçtır yenilmedi. 7 galibiyet 1 beraberlik olmak üzere yenilmedik. 9 puan geriden takip ettiğimiz Fenerbahçe'yi neredeyse yakaladık. Bu benim takımımım için iyi bir nokta" sözlerini yayınladı. Tigana, sözlerini şöyle tamamladı: "Burada tam bir delilik hakim, herkes derby maçı konuşuyor. Paris Saint Germain-Olimpik Marsilya maçları öncesinde yaşananlar gibi bir ortam var. Tek fark iki takım aynı şehrin takımı ve aralarında en fazla 30 km var. Son olarak 2006 yılında Türkiye Kupası'nı kazandık. Erciyesspor karşısında da kupayı alacağımı umut ediyorum. Bu sene hepsini alabiliriz, hem süper lig kupasını hem de Türkiye Kupasını kazanabiliriz. Tamamen yeniden yapılanan bir takıma sahibim, bir çok genç oyuncum var. 5 oyuncum henüz 21 yaşında bile değil " MARATON.COM.Tr (sitede tigananın kendi açıklamasıdır !!!) sonunda bazı arkdaşların istediği oldu tigana gitmeye karar vermiş bu haber ne kadar doğru bilinmez ama sonucta böyle bir gerçek var tigana gidecek takım ii oynamasa bile gayet disiplinli ve kontrollü oynuyordu sezon başında bu takım 4. veya 5. olursa dua edelim diyenler fener bizi yener fener şampiyon olur gs bizi yener diyenler sonunda istediğiniz oldu ben sezon başında burda o özgür modla bu takım şampiyon olcak formalar ve bayraklar şimdiden hazırlansın inanıyoruz buna dediğimizde sadece sabır gerekli dediğimizde inanmayanlar olmuştu ama neyse sonucta beşiktaşımız kazandı inanıyorum ki 2 kupayıda kazancaz ve şampiyon olcaz SEZON BAŞINDADA SÖYLEDİĞİM GİBİ HEP DESTEK TAM DESTEK (bu maçta feneri yeneceğimizi biliyorum ama kazara yenl,isek bile şampiyon oluruz çünkü onların daha zor maçları ve tehlikeli maçları var) umarım bundan sonraki teknik direktörlere biraz saygı ve sabırlı davranırız beşiktaşlılık bunu gerektiriyor en büyük örenek her zaman verdiğim gibi şampiyon olsada olmasada 3. de olsa 5. de olsa manchester united 21 senedir alex ferguson kovmuyor göndermiyor ama biz şampiyon yapanteknik direktörü bile kovmayı düşünüyoruz bırakın sistem bi otursun bakın takıma disiplin geldi emin olun ii top oynamada gelcek sadece tecrübe ve zaman gerekli bizde şampiyonluk yaşamış 3-5 futbolcu var tecrübesiz ama fenerde veya gsde 10 futbolcudan fazla şampiyonluk yaşamış oyuncu var bence bu kadar genç kadroyla bile bu biraz başarı sayılır arkdaşlar tigana giderse yerine gelecek adama bari sahip cıkalım tiganaya yaptıgımızı ona yapmayalım bari gelecek adama küfür etmeyelim güvenelim ve zaman tanıyalım inanın yönetim bize yakışan bir teknik direktör getirecektir ona sevgimizi ve saygımızı gösterelimki uzun yıllar bize hizmet etsin umarım beni anlarsınız bir yanlışım olduysada şimdiden özür dilerim !!! |
Tigana hocam nereye ? |
Ya gidecek diyolar bi kalacak diyolar en iyisi biz bunları düşünmeyelim ... Bekleyip görelim ...... |
Şampiyon bi takımı bırakıp gitmek yakışırmı? |
sonunda bazı arkdaşların istediği oldu tigana gitmeye karar vermiş bu haber ne kadar doğru bilinmez ama sonucta böyle bir gerçek var tigana gidecek takım ii oynamasa bile gayet disiplinli ve kontrollü oynuyordu sezon başında bu takım 4. veya 5. olursa dua edelim diyenler fener bizi yener fener şampiyon olur gs bizi yener diyenler sonunda istediğiniz oldu ben sezon başında burda o özgür modla bu takım şampiyon olcak formalar ve bayraklar şimdiden hazırlansın inanıyoruz buna dediğimizde sadece sabır gerekli dediğimizde inanmayanlar olmuştu ama neyse sonucta beşiktaşımız kazandı inanıyorum ki 2 kupayıda kazancaz ve şampiyon olcaz SEZON BAŞINDADA SÖYLEDİĞİM GİBİ HEP DESTEK TAM DESTEK (bu maçta feneri yeneceğimizi biliyorum ama kazara yenl,isek bile şampiyon oluruz çünkü onların daha zor maçları ve tehlikeli maçları var) umarım bundan sonraki teknik direktörlere biraz saygı ve sabırlı davranırız beşiktaşlılık bunu gerektiriyor en büyük örenek her zaman verdiğim gibi şampiyon olsada olmasada 3. de olsa 5. de olsa manchester united 21 senedir alex ferguson kovmuyor göndermiyor ama biz şampiyon yapanteknik direktörü bile kovmayı düşünüyoruz bırakın sistem bi otursun bakın takıma disiplin geldi emin olun ii top oynamada gelcek sadece tecrübe ve zaman gerekli bizde şampiyonluk yaşamış 3-5 futbolcu var tecrübesiz ama fenerde veya gsde 10 futbolcudan fazla şampiyonluk yaşamış oyuncu var bence bu kadar genç kadroyla bile bu biraz başarı sayılır arkdaşlar tigana giderse yerine gelecek adama bari sahip cıkalım tiganaya yaptıgımızı ona yapmayalım bari gelecek adama küfür etmeyelim güvenelim ve zaman tanıyalım inanın yönetim bize yakışan bir teknik direktör getirecektir ona sevgimizi ve saygımızı gösterelimki uzun yıllar bize hizmet etsin umarım beni anlarsınız bir yanlışım olduysada şimdiden özür dilerim !!! |
Yakışmaz tabiki ama gideceğini de pek sanmıyorum... |
Arkadaşlar kim ne derse desin ben bu haberin dogruluguna inanmıyorum. Gercekten de sampiyon olan bir takimi bırakıp gitmek olmaz. Kaldı ki tigana besiktasa gelirken cok da istekliydi. kısacası bence tigana baskalarının sözlerine ve baskılarına aldanarak takımını besiktasımızı bırakıp da gitmez.. |
tazminat almıcaksa güle güle |
Alıntı:
not = bence adam tam bir profesyonel bakın sergeni cordobayı gönderdi tümer gitmseysedi onuda gönderecekti disiplini bozuyor die ailtonu gönderdi sonunda ne oldu disiplin geldi takım ii top oynamasada disiplinli bir sekilde 90 dakika mücadele ediyor ceza verdiği ibrahim akın gibi futbolcularda görevini yerine getirnce böyle oynuyor işte |
KEsinlikle katılıyorum sana kardes. Bence su an icin yapılacak tek bisey var. Taraftar ve yonetim olarak birlesip bu adama sahip cıkmalıyız. Sonuc itibariyle dedigin gibi o bize disiplini sampiyonlugu getirdi. |
Bencede Futbolcularımız tam bir teknik adama alışıyolar Tam disipline giriyolar Tam bi birlik oluşturuyolar sonra o ayrılıyo herşey başa sarıyo..Bence Tigana'da artık devam etmeli...Bu düzen daha da gelişecektir ve Beşiktaşımız Tigana ile bir daha ki sezon daha güçlü daha kendinden emin oynayacaktır.. |
bun konuda kararsizim, yani sampiyon olursak kendisince kalabilme sansini daha yüksek görüyorum. |
sanırım takımla ilgili bi problem değil gidişi. Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bu sezondan sonra teknik direktörlüğü bırakacağını açıkladı. Fransız futbol dergisi France Football'a açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Tigana, teknik direktörlüğü kesinlikle bırakma kararı aldığını belirterek, ''Artık kesinlikle bırakıyorum. Fransız Milli Takımı ve Fransa'daki bazı kişiler için çok iyi bir teknik direktör ve dürüst bir insan olduğumu kanıtladım. Bütün hedeflerimi yerine getirdim. Burada 1 yıl daha sözleşmem var, ancak daha fazla ileri gitmek istemiyorum. Beni kimse satın alamaz ve benim parayla işim olmaz'' dedi. Fransız çalıştırıcı, Beşiktaş'ta genç bir ekip oluşturduğunu ifade ederek,takımda forma giyen 5 oyuncusunun 21 yaşın altında olduğuna dikkat çekti.Tigana, bu sezon 2 kupayı da kazanmak istediklerini söyledi. |
bence gitmeli ertuğrul sağlam gelmeli yada luce. |
ben o yazıda tigana'nın gideceğine yönelik birşey göremedim, belki de yazının tamamı konulmamıştır, her neyse... arkadaşın dediği doğru, bu görüşü bu forumda iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıda insanla sezon başından başlayarak savunduk, tigana'nın gideceğini pek sanmıyorum ama öyle bir futbol ortamına sahibiz ki ilerisini de kestiremiyorum... bundan aylar öncesinden başlayarak tigana'ya destek olan arkadaşlarımızın ortak düşüncesini özetleyecek olursak; tigana, kurduğu tecrübesiz kadroyla planının ilk aşamasını gerçekleştirdi: koşan, mücadele eden, saha içinde birlik olan ve oynadığı oyun ne olursa olsun saha içi disiplininden takım olarak kopmayan bir ekip, bunun üstüne rakiplerimizin kötü olmasıyla da alakalı olsa şampiyonluk yakalanabilirse bu takımın mental problemi de çözülmüş olur... bundan sonrası artık kolay, tigana önümüzdeki sezondan itibaren planının 2. aşamasına geçebilir, hem de kolaylıkla, zaten düşündüğümüzde artık bu takımın sorunu nokta transferlerle çözülebilecek seviyede... ama çok iyi biliyorum ki şampiyonluk gelirse önümüzdeki sene için hedefin artık türkiye'de şampiyonluk olmadığı, artık şampiyonlar ligi'nde yarı final görmek isteyenler, hatta ipin ucunu kaçırıp şampiyonlar ligi şampiyonluğu isteyenler de olacaktır, bunu bekleyenlere söyleyebileceğim tek şey: bu istenilenler olur olmasına da bunu bekleyebilecek ve beklerken de isimleri yıpratmayacak bir anlayışımız yok, olması da biraz zor... neyse çok geyik yaptım yine, ee olacak o kadar uzun zamandır yoktum, bu açılış masalım olsun... biz önümüze bakalım, bu sene şampiyon olalım... |
bunları 4 hafta sonra konusalım bence |
Alıntı:
alen biz ne zaman şampiyon olduk abicim ya. benim niye haberim yok :D :D :D |
Alıntı:
|
ayrıca şampiyon olsakta benim fikrim aynı. Tigana iyi bir hoca değil sadece disiplinle başarı gelmez. biz bu sene şampiyon olursak tigananın sayesinde değil eziklerin ve zico'nun sayesinde olacağız. Samet AYBABA beşiktaşı uçuracak tek hocadır. ve bunu birgün göreceğiz. bu tarihi yazın |
Ertuğrul Sağlam-Metin Tekin-Mehmet Ekşi üçlüsü takımın başına geçer inş. |
kalır |
3 ayrı ses çıkan yerden başarı gelmez bırakın bu Ertugrul-Metin-Mehmet üçlüsünü...Kim kimin sözünü dinlicek hele bide Ertugrul Kayseride başarılı olmuşken zor o iş... |
Bence de şu anda konuşulacak şey değil bu ama mösyö Tiganaya teşekkür edip onu uğurlamamız takımımız açısından çok daha iyi olacak. |
kalır bence |
Tigana gitmelimi Ben Hic Durmasin |
aynen şu dakika itibari ile hemen ayrılmalı beşiktaşın eski futbolcularından antröner olanlar beşiktaşımızın başına geçmeli. |
hayır... |
ya nie adam akıllı bi teknik direktör gelmio su takıma anlamıorum cok bile durdu tigana......... |
Alıntı:
|
sampiyonlugun dönüm macinda böyle bir kadro cikaran admain iyi niyetinden ben süphe diyorum acikcasi,gectigimiz maclarida futbola bakarsaniz resmen Tigana´ya ragmen kazandik,senin vaktin doldu Tigana |
herkesin adamlıgını mı ölçtünüzde kimin adam olup olmadıgını sorguluyosunuz. tigana kalsın siz gidin.!!!! |
kalması hataydı ama kaldı ınsallah aynı hata onumuzdekı sezon olmaz |
bENC BU COCUKLARI ALKISLIYALIM VE TBRİK EDELİM ONLAR BUNU HAKEDİYOR. BU DURUMA GELMELERİ, BİZİ UMUTLANDIRMALARI BİLE YETER. OLACAK BİRGUN BU İS ELBET OALACKKKKKKKK. BİZDE SOKAKLARA DOKULECEGİZ. ELBET GORECEGİZ O GUNLERİ. HEP KAHROLMAYACAGIZ YA BOYLE. HEP BOYLE KAHRIMIZDAN SABHALARA KADAR UYKUSUZ KALMIYACAGIZ YA. OLACAK ARKADASLAR BU SEN YAKLASDIK BU İS SENEYE OLACAK OLACAK. BU TARAFTAR İCİN OLACAK. BU CAMİA İCİN OLACAK. ARTIK UZULMEYİN İNANI OLACAK |
BİRDE BİR SEY SOYLEMEDEN EDEMİYECEGİM BURDA KUFUR EDİBİLİYORMUYUZ BİLMİYORUM AMA. BU AKSAM MAHMUT USLU EFENDİ YİNE TELEVİZYONDA BU MACIN HAKEMİNİN BESİKTASIMIZI LEHİNE KARARLAR VERDİGİN SOYLUYORDU. İNANIN YENİLGİ O KADAR KIZDIRMIYOR CUNKU LİG HER YIL TEKRARLANIYOR. ONUMUZDEKI SENE Z YNERIZ. AMA BU TAVIRLAR HERKEZE SAVAS İCİNDE OLMALAR HERKZİ KUCUK GIRMELER. HATTA KOSKOCA TURKİYE DEVLETİNİ ACİZLİKLE SUCLAMAK INAN KANIMA DOKUNUYOR. BUGUN TUMERIN KALECIMIZ MURATIN USTUNE YURUYEREK 'İSTE BOYLE' DEDIGINI VE HAREKET CEKTİGİNİ GORDUGUMDE TELEVIZYONA ELİMDEKİ BARDAGI FIRLATTIM VE CAMINI KIRDIM. BU SAATE KADAR UYUYAMADIM. BOYLE KISKIRTMALAR ASLINDA BIZI GERIYOR. VE SUNU RAHATLIKLA SOYLERIM ARTIK BIR YUNAN TAKIMIYLA FENERBAHCE OYNASIN YUNAN TAKIMINI TUTARIM. BUNLARDAN NEFRET EDİYORUM. |
gitmeli ve onun yerine gelen Teknik direktör kadroyu 2-3 futbolcuyla takviye etmeli |
Transfer istediniz fotbolcular yazin bence kanatlara adam lazim boyle olmiyo ? Londra Carsi |
Tabiki |
ertugrul saglamin gelcegni bilsem gitsin derim |
Alıntı:
Tİ-GA-NA DEF-OLLLLLLLL GİTTTTT DÜŞ YAKAMIZDANNNN |
pff her tartışmada konu buraya gelmek zorunda mı o gitsin bu gitsin diye diye buralara geldik zaten hala akıllanmıyoruz, neyse gitsin gitsin Tigana da gitsin, seneye acaba kim gitsin diceksiniz adayları merak ediyorum... |
Türkiye`de Saat: 03:41 . |