![]() |
tigana takima ne yapti hep oyunculari yanlis yerde oynattiyor? |
durduğu kabahat by yüzsüz kürdan |
LUCESCU GELSIN TABİKİ ADAM BİR DEHA TİGANA DENEN T.DİREKTÖR BOZUNTUSUNU NİYE KORURLRA ANLAMAM..BEŞİKTAŞ ÇOCUĞU RIZA ÇALIMBAY'I BENDEN BAŞKA KORUYAN YOKTU BE TİGANA KÜME DÜŞÜRSE KORURLAR WALLA AKLIMA BAŞKA ŞEYLER GELİYO AMA BİLMİYORUM NEYSE SAYGILAR.. |
Bugün Tigana yı koruyan adamlar emin ol zamanında Lucescu yu da Del Bosque yi de Rızayı da koruyan adamlardır. Çünkü başarının sadece tek isme bağlı olmadığını biliyor bu insanlar. T.D. değiştirerek büyük başarılar kazanmış kaç tane takım var ki??? Bana şunun güvencesini verecekseniz Tigana nın gönderilmesine ben de kaşrı olmam, eğer gelen T.D. tigana nın bu gençleştirme çabalarını devam ettirecekse ne ala ama hiç öyle olacağını sanmıyorum... |
gitsin |
bidaha TR ye ayak basmayacak şekilde mümkünse defolsun |
Geldiğinden beri hiç ısınamadım bu tigana'ya.. inanın futbolculuğunu syretmemiş olsam futbol cahili diyecem ama demek ki teknik direktörlük hakkaten farklı bir olay. Bu adamın yaptıkları futbol cahilliğini de geçti. inanılmaz inatçı ve geri kafalı bir adam. kim neye kızıyorsa onun tam tersini yapıyor. defansa yabancı lazım mutlaka dendi inadına almadı.. 4 stoperle feans kurgusu mu olur dendi, o devam etti. baki olmaz dendi, o olur dedi hep oynattı. bakiden sol bek yapmaya çalıştı.. burak top oynamıyor dendi, o hep oynattı.. delgadoya bir türlü yer bulamadı.. ofsayt taktiği bu yüzyılda nerde görülür dendi, o hep yaptırdı.. herkes istifa etsin dedi, o inadına gitmem dedi, işler iyi gidince sesler kesildi, o gidiyorum dedi.. son perdeyi de dün oynadı. yönetim,seyirci,futbolcular herkes feneri yenecez dedi, o yok yenmesek olur dedi maçı katletti.. şimdi umarım son kararından dönmezde birkaç yılımız daha heba olmaz.. Eğer bir türk adam gelekse ki tercihimdir, mutlaka Mustafa Denizli'yi getirmeliyiz.. |
TİGANA HAKKINDA ÖNEMLİ Tigana gitmeli mi kalmalı mı ?? her konuda bu tartışma çıkıyor artık !! walla benim temennim inşallah Tigana kalır da seneye 8. haftada şampiyonluk yarışına berbat futbolumuzla havlu atarız da şu anda tigana'yı ateşli ateşli savunan arkadaşlar haksızlıklarını görürler..Onun için hiç Tigana hakkında yorum yapmaya gerek yok..En iyi cevap seneye ekim-kasım aylarında werilecektir..Biz zaten alıştık şampiyon olamamaya seneye de olamayalım ne olacak hiç değilse kendini hoca zanneden bir mahlukattan we bu başarısız yönetimden kurtuluruz..Burası Türkiye maalesef yaşadığımız yeri unutmayalım..Burada herşey sonuca göre değerlendirilir eğer Türkiye kupasını almışsan başarılısındır..İyi seneye uefa kupası dahil diğer tüm kulwarlarda erkenden havlu atalım da Beşiktaşın iyiliği(?) için Tigana'yı savunan arkadaşlar da Tigana istifa diye stadlarda bağırsın da böylece Tigana giderken hiçbir arkadaşın da gönlü kalmamış olur.. |
defolsun |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 22:01 . |