dartheagle | 06-05-2007 16:23 | Tigana deil bir başkası da gelse seneye 8. hafta da aynı laflar konuşuluyor olur merak etme, Tigana kalırsa en azından konuşulmama ihtimali var çünkü yaşanmış bir sene ve alınacak dersler var. Ve ben inanıyorum Tigana gerekli hamleleri yapacak. Evet 3 sene göz göre, göre bile bile kahır çektik biz o zaman da yaw yapmayın etmeyin şu adamlara 1 sene daha şans verin diyorduk. Senin karıştırdığın nokta şu biz asla bir hoca yı 1 sene da başarısız oldu diye istifaya çağırmadık. Onu yapanlar bunu zaten alışkanlık haline getirmiş olanlar. Yani bunu zamanında Lucescu ya da Del Bosque ye de Rıza ya da yapanlar. Sürekli sanki lafımızın arkasında değilmişiz gibi konuşma. Sene başından beri aynı şeyleri anlatmaya çalışyoruz burda. Ola ki düşük bi ihtimal Tigana kalırsa gene burda olurum merak etme. Ben Tigana sında falan değilim işin artık BJK nın iyi kötü bir düzene girmesini istiyorum. Sene başı Tigana ya karşı çıkılsaydı o zaman işin yarısında adam göndermek mide bulandırmaya başladı... |