![]() |
kısaca özetle.... daha 2 sene sözleşmem var daha erken bir yere gitmeyi düşünüyorum.... yani luce yok :D |
tigana kovulduktan sonra Türk basınında Beşiktaş ın sizi geri istediğine dair dedikodular çıktı. _evet,bugün Beşiktaş,yarın gs,yarından sonra fb.basın bunu haklı olarak yapıor.bi takım bi sorunla karşılaşınca beni düşünmye başlıorlar.ama beni hatırlamaları çok hoş.arkanda biraz miras bıraktığın bilmek çok önemli. Shakhtar la 2 yıllık kontratım var ve erken bırakcağımı düşünmüyorum. |
yani arkdaşlar lucescu gelmiyor kısacası |
Alıntı:
|
önünüzdeki maç hakkında ne söyleyebilirsiniz?lviv in yakaladığı heyecan hakkında ne düşünüyorsunuz?bilet fiyatları arttı. -zor bi maç olacak.ama,tekrar ediyorum,kimse hayallere kapılmasını istemiyorum.bu şampiyonluğu kaçırdık gibi.karpaty ve dinamo yu yensek bile Kyiv takımının diğer herhangi bi maçta puan kaybedeceğini sanmıoryum.Dnipro ve Kharkiv maçlarından önce kaderimizi değiştirmeyi başardık.ama korkarım ki, sonrasında, durum değerlendirmesi yaparken bazı hatalar yaptık.gelecek sezon,umuyorum ki,Shakhtar ve Dynamo ile yarışacak en az iki takım olacak.ama şimdi bile ukrayna lignin seviyesinin yükselmesinden etkileniorum.sizi temin ederim ki lviv e yenmek için gidiyoruz ve sezonu başarlı bitirmek için şansımızı deneyeceğiz.eminim ki staddaki atmosfer,iki yıl önce kupa finalinde olduğu gibi harika olacak.şartların bu sene daha iyi olmasını ve kimse hakkında skandal olmamasını ve kimsenin sahaya şişe atmamasını dilerdim.Karpaty fikstürdeki yerini hakeden başarılı bi takım.umarım bu maç taraftarın hoşuna gidecek, çok ilginç ve görülmeye değer bi maç olur. |
yeter bu kadar bence..sevmedim zaten röportajı,eğlenceli değil..sıkıldım:) diğer sorularda da bizi ilgilendiren bi konu yok..saygılar.. |
iki sezon daha sözleşmem var diyor ben diyor bugün beşiktaşla yarın galatasarayla başka bir günde fenerle anılıyorum diyor hangi takımın problemi olsa beni anıyorlar diyor ama türklerin beni hatırlaması gayet güzel diyor ancak ben burda rahatım en ufak problemim yok diyor haberlere takılmayın az akıllı olun diyor :D son bölümü gendüm ekledim |
ukrayna basını kolpacısın 15 gün sora lucescu bizde |
ne derse desin umuramdamı tek düşüncem BEŞİKTAŞ ım benim inşallah luce gelmezzzzzzzzzzzzzz gelirse vay halimizeeeeeeeeee |
bencede manyak değilse gelmez ki zaten burda türkiyede futbolcu antronör olunmaz |
Türkiye`de Saat: 09:44 . |