![]() |
Lucescu Beşiktaş'a kadro kuruyor Yeni sezonda yeniden Beşiktaş’ın başına geçmeye hazırlanan Lucescu, siyah-beyazlı takımda yeni kuracağı kadronun omurgasını oluşturuyor! http://img108.imageshack.us/img108/5430/10445lucpl8.jpg Yeni sezonda yeniden Beşiktaş’ın başına geçmeye hazırlanan Lucescu, bir taraftan Beşiktaş’ın bu sezonki maçlarının kasetlerini izleyip oyuncular hakkında fikir sahibi olmaya çalışırken, diğer taraftan yeni kuracağı kadronun hazırlıklarını yapıyor. Rumen teknik adamın Shakhtar’da talebesi olan ve Brezilya Milli Takımı’nın son gözdelerinden Elano Blumer’i ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Siyah-beyazlılar Rumen teknik adamla sözleşme imzalarsa Beşiktaş Yönetimi, Shakhtar kulübüyle bu oyuncu için pazarlığa oturacak. |
elinden geleni yapacak bi adam inşallah eski dönemlerimiz geri gelecek... |
adam gibi adam luce sen bizim herşeyimizsin |
ya gerçekten anlaşma sağlandı ya da basın yine sallıyor |
Açıkçası ben bu adamı seviyorum. Ve futbol bilgisine güveniyorum. Akıllı bir adam ve beyefendi biri. İnşallah gelir takımın başına |
Alıntı:
|
SEREFSIZ TIGANA YAKTIN BIZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
tanınmışa gerek yok işini iyi yapsın yeter ;) |
insallah gelir ve Besiktasa dogru dürüst oyuncular alir ve bir sistem yapar |
kursun bakalim ama once bu giden sezonun hesabi sorulmali bu islerden once.. |
Runje M.Topuz---Coloccini---İ.Toraman---İ.Üzülmez Koray---Serdar Elano---Ricardinho Bobo---Makaay |
bize dünyada tanınmış adam gerekmiyor ki o hatayı bir kere yaptık zaten boque ile... bize bizi tanıyan bi ADAM lazım o da lucescu |
luce gelsin.türkiyeyi de tanıyo hem yabancılık cekmez 4,5takviyeyle bu takımı goturur.sampiyonlar ligine kalırsak alacagımız yabancı oyuncular daha kaliteli olabilir. |
bence beşiktaşın teknik direktör ve futbolcudan daha önce bu işi doğru düzgün yapacak bir başkana ihtiyacı var |
o gelmeden once yerli hocalara bir bakmak lazim. ertugrul bence daha iyi olur hem kalici bir hoca olsun bune her sezon yeni hoca ve gelen hoca da yeni takim kuruyor ve ondan sonra yenilgiler basliyor, yok takim yeni yok hoca yeni yok alismak lazim derken gene sampionluk gider. fb tebrik ediyorum insallah son kez sampion olurlar! butun bursalilara da inonu de timsahi bir kasik suda bogulmalarini istiyorum. |
gelsin be 3-5-2'yi özledim :) |
Alıntı:
|
lucescuya +1000 |
inanki lucescu paf takimla bile bu eziklere 3 basardi |
inşallah beşiktaşa gelir... |
katılıyorum kardeşim. Önce yönetimin değimesi lazım. ama şampiyonluk için luce şart Alıntı:
Katılıyorum. Yönetim değişmeden Luce'de gelse hep sorun, hep sorun. |
Runje Serdar-----------Zan---------yabanci-------Ibrahim Yabanci---Koray M.Topuz----------------------yabanci Bobo-------yabanci Ricardinho ve delgado yu göndermek ve gercek kanat oyunculari almak gerek |
le guen falan diolarda luceden geriis yalan arkadaşım inşallah gelir yaw |
I LOVE U LUCE!!!seni sevioruzzzzz uçur biziii... |
daha gelcegi belli degil takım kuruyomus alla alla |
kimin geldiğinden çok ne verecek o önemli benim için. |
imza atmadan hiç bir şeye inanmam. |
tigana ile birlikte demirören de gitsin eziklik yapmasın artık gıtsın iyi bir başkan istiyoruz duruma göre konuşan duruma göre davranan başkan istemiyoruz |
imzasız hiç bir transfere inanmayın bence gecen sene ze robertodan pascal cygana kadar bir sürü palavra atılmıştı ortaya |
-------------------------------runje---------------------------------------- colloccini-----------ibrahim t.--------------gokhan z.-----------ibrahimü-- ---------------------------------yabancı----------------------------------- ------------mehmet topuz----------------------ricardinho--------------- ---------------------------------delgado------------------------------- ------------------------bobo----------------nobre---------------------- yedekler yedek kaleci baki ali tandogan koray serdar ibrahim akın burak teknik direktor lucescu ve ya paul le guen bu arada colloccini hem libero hem de sag bek oynayabilen bi oyuncu ortada oynayan yabanın ise cok iyi olması lazım yaya toure, emana, makalele, ze roberto, geremi gibi olmalı |
iyi bi tekdnik direktör. yabancı alınacaksa ilk tercih luce olmalı. ama korktuğum bi nokta var. genç bi takımız ama luce genelde tecrübelileri seviyor. kaan dobrayı okan koça ahmet dursun'u sinan kaloğlu'na tercih ettiğini unutmayalım. |
inşallah bizi eski günlerimize götürecek bu adam ilk duyduğum da çok sevinmiştim |
Bu adam gelirse rico ve delgadodan 10 kat daha fazla werim alabilirz.Biz bu sene şampiyonolamadığımıza değil olabilecekken fb ye heiye ettiğimize yanıyoruz... |
eski günlere döndürür inş gelirse |
insallah elano ile birlikte gelir |
luce gelsin şu dertler artık bitsin şu ezikleri yerin dibine sokmamız lazım |
artık bırakalım yabancı teknik adamları bence, samet aybaba, ertuğrul,feyyaz,ziya,mustafa denizli gibi adamlara dönelim... ve sonuna kadar gidelim. Gerçi kim gelirse artık istikrar istiyorum sonuna kadar deval edilmesini istiyorum... adam son nefesini verene kadar takımın başında kalmalı... |
valla gercek mi o belli miki |
umarım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:47 . |