![]() |
Lucescu'nun ilginç şartı! Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören’in gönlündeki teknik direktör Mircea Lucescu, geri dönmek için önemli bir şart koştu. Teknik direktör arayışını sürdüren başkan Demirören 100. yılda takımı mutlu sona ulaştıran Romen hocayı getirmek için yoğun çaba harcarken, Lucescu da kapıyı kapatmayıp başkanı 17 Haziran’da görüşmeye davet etti. Ukrayna’da Shakthar Donetsk takımının başında bulunan tecrübeli teknik adamın liginin devam etmesi nedeniyle, etik gerekçelerle yüzyüze görüşme yapmayan başkan Yıldırım Demirören’in, Lucescu ile telefonla yaptığı konuşmada, “Hocam seni bütün camia görmek istiyor. Yıllar sonra yine Şampiyonlar Ligi’ndeyiz. Bu yıl bizim için çok önemli. Bizi en iyi tanıyan sensin. Geçmişi unutup Beşiktaş’ın geleceğine bakalım. Senden iyi haber bekliyoruz” diye iknaya çalıştığı belirtildi. BAŞKAN DA ŞAŞIRDI Yıldırım Demirören’in bu teklifinden sonra konuşan Romen teknik adam şunları söyledi: “Ben burada çok rahatım. Neredeyse her dediğim yapılıyor. Maddi olarak hiç sorunum yok. Eğer Türkiye’ye dönersem en önemli şartım, oğlum Razvan’ı takımın başına getirip, kendim de sportif direktör olmak. Razvan, Tayfur ile de iyi anlaşır. Üstelik onun da tecrübesi arttı. Avrupa’da da başarılı maçlar çıkarttı. Artık oğlumdan ayrı kalmak istemiyorum.” Bu teklif karşısında şaşıran Demirören ise “Biz sizin sahaya inmenizi istiyoruz. Razvan yardımcınız olarak gelebilir. Oğlunuza da bu şekilde kapımız açık. Yeni sezonda siz sahaya inin önümüzdeki yıl bu planınızı gerçekleştiririz” dedi. Bu arada Demirören, tecrübeli teknik adama teklifini ilettikten sonra Lucescu’nun “Böyle bir yerde çalışmayı her teknik adam ister. Beni en çok düşündüren şey, Türkiye liginin stresi ve baskısı. Burada yenilsen de şampiyonluğu kaçırsan da seni eleştiren yok” dediği de öğrenildi. |
Turkboy Kaynak Yokmu ? Yoksa Buda Medyanın Uydurması... Doğruysada Böle Bişeye Asla İzin Vermesin Yönetim Luce Kendi Gelecekse Gelsin Yok Torunum Yok Oglum Nedir Bu Ya İyice Ona Muhtaçız Sanmaya Başladı Sanırım Luce.. |
Kaynak Vatan:D |
YA BU LUCESCUDA İYİCE CIVITTI ZATEN KAYNAK DA vatan gazetesi ne kadar doğru tartışılır |
oldu böyle şartlar suncaksa gelmesin |
yalan ya.yalannnn.yalnnn. |
iki kişinin arasında geçen telefon görüşmesinimi dinledi şimdi bunlar |
I LOVE U LUCE...! |
oo deniz baykal gelmiş yine ingilizcesini döktürüyor :):) |
te quiero LUCe!!! je taime LUCe!!! al bunlarda ispanyolca ,fransızcaa:D:D:D |
lucescu gelmeyecek yan çiziyor asena gibi kıvırtıyor baksana :):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
10 Milyon Euroda istesede I Love You Luce Diceksin Herzaman için Önce BEŞİKTAŞ... |
ya SAMET AYBABADA GELMEYECEK LUCESCUDA GELMEYECEK BAK GÖRÜRSÜNÜZ benim dediklerim çıkar alper sende biliyorsun |
yok artık daha neler,amcaoğlu yokmuymuş lucenin onu da malzemeci yaparıs,balon haber,geçiniz... |
Alıntı:
|
Senin Beşiktaşlılığın Zaten Tartışılır.. Yaptığın Yorumlarda Hic Beşiktaşı Düşündüğünü Sanmıyorum.. Luce İyi Evet Bende İstiyorum Ama Gelmesini Bu Kadar Naza Gelecek Takım Değiliz Yok torunu Yok Amca Oglu Yok Hala Oglu Hepsini Kendiyle Birlikte Getirsin O Zaman.. Luce'ye Mi Bağlı Sadece Bizi Gelecegimiz Hayret Bişi. |
alper sakin ol bak msjını ben düzelttim... dikkatli ol yoksa sende diğer arkdaşlar gibi olacaksın maalesef |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Foruma Anket Acalım Eminim %90 Sen Beşiktaşlı Değilsin Diyecektir.. Futbol Anlayışıma Gelince Önce Beşiktaş'ın Çıkarları Sonra Hoca Sonra Topcu.. |
Alıntı:
|
bu sebepten dolayı zaten banlama yapılmaz ama sun son 2 gündür bazı kişiler göze batıyor sende göze batam diye uyardım tehdit etmedim bak chatbox hala kapalı abarttıgım yok foruma zorunamı gitti diye yazı yazılması normalse ben birşey demiyorum resmen tartışma ortamı yaratıyorsunuz biraz sakin olun bir birinizin fikirlenie saygı duyun ya 2 GÜN DÜR YIRTINIYORUM KOSKOCA KONULAR AÇIYORUM ARKDAŞLAR OKUYUN DİYE BAKIN CHAT BOX KAPALI ARKKADAŞLAR SEBEPTE BU TARTIŞMALAR BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ |
Alıntı:
|
ya bakın ben tek kişi hatalı demiyorum lafı istediğiniz yöne çekmeyin ama burda 2 kişinin tartışması 6000 kişilik frumun chatbox kapanmasına sebep oldu şimdi yine aynı şeyler hala aklınız başınıza gelmiyormu biraz sakin olun birileri luceyi ister diğeri sameti öteki ertuğrul başkası lippi kimene ya bu kişisel düşünceler kimse burda başkasının beşiktaşlılıgını srgulamasın yorumunu yapsın eğlenmesine baksın başkasıyla polemiğe girmesin burası tartışma platformu değil arkadaşlar !!! |
gelecğine inanıyorum |
durmadan bahane üretiyor ya |
Arkadaşlar Ukrayna basınına baktım Lucescu Türkiye'deki son yılındaki gibi isyan ediyormuş haksız da sayılmaz çünkü Dinamo Kiev'in başkanı ile Ukrayna Futbol Federasyonu başkanı kardeş!...Bu yüzden ayrılacağını düşünüyorum Lucescu BEŞİKTAŞ'a yakın bence:) |
Insallah Besiktas icin en hayirli olani gelir! |
Lucescu aranan kan. 100. yıldan sonraki sezon şampiyonluğun gitmesi lucescunun değil Serdar bilgilinin işidir. Luce uçurur bizi. Beşiktaştan Shaktara gidincede ispatladı kendini |
haydi luce haberini bekliyoruz |
Luce'ye mucize gerek! İsmi sürekli üç büyük takımın teknik direktörlüğü için geçen Roman teknik adam Mircea Lucescu'nun takımı Shaktar Donetsk, Ukrayna Ligi'nde hayati önem taşıyan maçta kendi evinde lig lideri Dinamo Kiev'le 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı. Haftaya ezeli rakibi Dinamo'nun 6 puan gerisinde giren Shaktar, 18. dakikada Lewandowski'nin golüyle öne geçti. Dinamo bu gole 26. dakikada Kleber ile cevap verdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve taraflar soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girdi. İkinci yarının 49. dakikasında Brandao, ev sahibi Shaktar'ı 2-1 öne geçirdi. Konuk ekip Dinamo 57. dakikada Rincon'un golüyle maçta eşitliği sağladı. Golden sonra adeta Dinamo kalesini ablukaya alan Shaktar, aradığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Maçta başka gol olmayınca Shaktar Donetsk, kendi sahasında Dinamo Kiev'le 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla ev sahibi ekip puanını 61'e çıkartırken, Dinamo Kiev puanını 68'e çıkartarak bitime iki hafta kala şampiyonluğunu büyük ölçüde garantiledi. Lucescu'nun takımı Shaktar'ın şampiyon olabilmesi için lider Dinamo'nun 2 maçını da kaybetmesi gerekiyor. Lider ayrıca son iki haftaya 2 averajlık bir üstünlükle giriyor. 24.05.2007 http://www.sporx.com/i/b.gif Kaynak : Sporx.com |
luce çk buykısn harbidn gelde kapat şu yarım kaln hesabı |
lucescu'nun geldiği gün beşiktaşın bittiği gündür. Bir takım ve yönetici düşününki bir hocası var takımı ilk yarı 11 puan önde ve ligi 14 puan geride 3.bitiriyor. hocası tv lere çıkıp türkiyeyi romanyaya çavusesku dönemine benzetip saçma sapan fikirler üretip kendi başarısızlığını kendinden başka herkese yüklüyor. Bir taraftar düşününki o zaman tribünlerden lucescu istifa deyip kovulmasını isteyenler bugün I LOVE YOU LUCE diye tempo tutup bu adama kurtarıcı gözüyle bakıyor. Bütün bunların üstüne bu seyirci kendi kulübüne senelerce alnının teriyle 15-20 yıl hizmet etmiş adamlara istemiyoruz diye tezahürat ediyor. Şimdi düşünüyorum da dünya takımlarının dilinde dolaşan o şanlı beşiktaş taraftarı çağ veya sınıfmı atlıyor yoksa kendi öz benliğinimi kaybediyor. yada şunu düşünüyorum bu lucescu denen adam o kadar büyük hoca da, niye hiç rusya-ukrayna-türkiye gibi futbolda gelişmekte olan ülkelerde görev alabiliyor. Bir almanya -fransa-ingiltere-ispanya da görev yapamıyor. bir italyada görev yaptı ordada tutunamadı. Acaba bu saydığım ülkelermi aptal yoksa bizmi bunun cevabını size bırakıyorum. Diyeceksinizki bu lucescu gs yi bjk yi iki yıl üst üste şampiyon yaptı. olabilir. beşiktaşın 100. yıldaki kadrosu bugün olsa 50 puan farkla yine şampiyon olurdu. gs yi ise o şampiyon yapmadı o gs yi daum yaptı. tıpkı bu sene tigana efendinin yaptığı gibi ligin kopma maçında alisamiyende formda olan ilhan-ahmet dursun ikilisini bozmadan maça cesaretli şekilde çıksa idi bjk o maçı alır şampiyonda olur biterdi. Bugün shaktar donetsk te 3 yılda 2 şampiyonluk aldı. 100 milyon dolar para harcandı brazilya milli takımında oynayan en az 5 oyuncusu var ama yine avrupada başarısı yok. ukraynada zaten ya shaktar ya kiev şampiyon oluyor. bugün lucescu gelip ligin ilk üç haftasında beraberlik veya mağlubiyet alındığında acaba ne olur çok merak ediyorum. az önce lig tvde seyrettim faik gürses ve lig tv ekibi lucescuve oğlu ile yüzde 99 anlaşıldığını 21 hazıranda takımın başında olunucağı söylendi. ne diyim hayırlı olsun. inşallah başarılı olur. yoksa sayın demirören şunu iyi bilinki bu son şansınız bunu iyi değerlendirin. bjk taraftarının inönü stadında bağıranlardan ibaret olmadığını çok iyi öğrenirsiniz. beşiktaşı yine beşiktaşın öz değerlerinin kurtaracağının farkına varırsınız ama iş işten geçer çoktan. |
themadpol kardeş bende yerli hocadan yanayım. ama maalesef bizim elimizden gelen birşey yok. yönetime sözümüz geçmez. Ama Cenab-ı Allah hayırlısını versin. her kim gelirse takımın başına. artık pozitif enerji vermemiz lazım gelen hocaya. bunu unutmamamız lazım. Kim gelirse gelsin dilerim İnşAllah başarılı olur. Beşiktaşımız zaferlere kavuşur. |
aynen luce gelmesin istemiyorum gelirsede bişer değiştirmez gordon milne beşitkaşı 3 sene üst süte şampiyon yaptı sonra gitti sistem aynı diye aynı oyn diye sonra geri getirildi hiç bir sey yapamadı lucescuda yapamayacak |
ani demiroren ilk secildiginde ben onunla calisma demisti simdi ne olduda anlasmaya calisiyorlar bence van gaal olmali |
aynen mert |
Alıntı:
AYNEN KATILIYORUM LUCESCU NUN GELDİĞİ GÜN BİTTİĞİMİZ GÜNDÜR. ayrıca şuanki yönetimimiz luce yi zamanında kovmuşlardı şimdi hangi yüzle geri almaya çalışıyorlar anlamak mümkün değil bence luceyi getirmekle BEŞİKTAŞ ımıza ihanet etmiş olacaklar.çünkü lucenin medya ile arasıda bozuk bu yüzden başarılı olması mümkün değil. |
Alıntı:
arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum eğer luce gelir ve alınacak bir kaç başarısız sonuçta yöndetimde luce ile beraber gitmeli başarısız bir hocayı tekrar başa getirmek kadar gereksiz bir durum daha olamaz |
Türkiye`de Saat: 09:17 . |