![]() |
İnşallah gelir gerçi basına artık güvenilmiyor ama hadi hayırlısı |
1 besiktasi taniyor 2 tecubeli neden olmasin insallah gellir |
21 haziranda oğlu razvanla bjk ta konu kapanmıştır cnntürk |
Beşiktaş'ta 2. Lucescu dönemi http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/05/28...8A9026C9Bb.jpg Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan tecrübeli hoca, oğlu Razvan'ı yardımcısı yapacak. Lucescu, Mehmet Topuz, Tolga Seyhan, Gökhan Ünal ve Mehmet Yozgatlı'nın alınmasını istedi SHAKTAR'LA İPLERİ KOPARDI Tigana ile yolların ayrılmasından sonra yoğun bir şekilde teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu. Siyah-beyazlı yönetim, Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyon yapan ve üç sezondur Shaktar Donetsk'i çalıştıran Mircea Lucescu ile anlaştı. Lucescu, Shaktar'ın geçtiğimiz hafta lider Dimnao Kiev'le 2-2 berabere kalması ve bitime iki hafta kala 6 puan geriye düşmesi üzerine kulüp yönetimiyle tartıştı ve ayrılmaya karar verdi. Hemen devreye giren Beşiktaş, tecrübeli teknik adamla masaya oturdu. İLK TALEBİ KABUL EDİLMEDİ Lucescu, Rapid Bükreş'i çalıştıran oğlu Razvan'ın teknik direktör, kendisinin de sportif direktör olarak görev alması talebinde bulundu. Ancak Demirören bunu kabul etmeyince Lucescu "O halde ilk yıl Razvan yardımcım olsun. Bir sonraki sezon ise o teknik direktör ben de sportif direktör olurum" dedi. Demirören bu teklifi kabul etti ve taraflar el sıkıştı. Lucescu transferde ilk planda, Mehmet Topuz, Mehmet Yozgatlı, Tolga Seyhan ve Gökhan Ünal'ın alınmasını istedi. Yönetim, Lucescu'yu yarın kamuoyuna açıklayacak. Turgay DEMİR Kaynak: fotomac.com.tr |
hayırlısı olsun ne diyelim umarım iyi takviyelerle güzel bi sezon ve ş.ligi geçiririz |
2. Lucescu devri Beşiktaş uzun teknik direktör arayışlarına sonunda noktayı koydu. Kartal, 100. yılda şampiyonluk yaşadığı hocası Lucescu ile 2.5 milyon euroya el sıkıştı.. Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğun kaçmasıyla birlikte görevi bırakan teknik direktör Jean Tigana'nın yerine uzun süredir hoca arayışında olan Beşiktaş, sonunda hedefine ulaştı. Yurt dışında uzun turlar yaparak hoca araştırmaları yapan Başkan Yıldırım Demirören, yerli-yabancı bir çok isimle bir araya gelirken, listede ilk sırada yer alan Mircea Lucescu ile anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlı takımı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan ve UEFA'da çeyrek final oynatan Rumen hocanın isteği üzerine eski sportif direktör Erdil Arpacı aracılığıyla yapılan görüşmeler sonunda el sıkışıldı. Tecrübeli çalıştırıcı ile yıllık 2.5 milyon euroya 2 sezon için anlaşma sağlandı. DöRT FUTBOLCU iSTEDi Ukrayna Ligi'nde Shakhtar Donetsk'i son iki yılda şampiyon yapan ancak bu yıl bekleneni veremeyen Lucescu, bitime iki hafta kala 6 puan farkla ikinci sırada. Shakhtar'ın UEFA Kupası'ndan da elenmesiyle büyük eleştiri alan Rumen çalıştırıcının, bu nedenle 2008'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Shakhtar defterini kapama kararı aldığı ve Beşiktaş'ın teklifine 'Evet' dediği öğrenildi. Shakhtar Başkanı Ahmedov ile görüşerek sözleşmesini kendi feshedeceğini belirten Lucescu'nun, transferde de bazı şartar öne sürdüğü bildirildi. öncelikle orta sahaya Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un alınmasını isteyen Rumen hocanın, "Onun dışında Gökhan ünal, Mehmet Yozgatlı ve Tolga Seyhan'ın transfer edilmesi takım için çok iyi olur" dediği öğrenildi. kaynak:SABAH - 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 2. Lucescu devri Bu haber diğer cıkan haberlere gore daha mantıklı ki Tolga Trabzonda oynarken gozünün içine bakıyoduk acaba alabilirmiyiz diye |
fotomaç ın haberine inanmam. |
fatomaç haberi değil karakartalforum programında bjktv de yemen ekşi olğlu zaten sölemişti luceniz hayırlı olsun diye ağzından kaçırmıştı. |
Dün Sinan Engin söyledi kesin olarak anlaşılmış... |
hayırlı olsun bence başkan şu kadar sene geçti en mantıklı kararı vermiş..luce gelsn ama 2.sene oğlunun teknik direktör olma konusu biraz saçma geldi bana ayrıca mehmet yozgatlı gibi ezikte oynamış ve bize habire sallayan bir adamı ve tolgayı da almaya gerek yok..türkiyeden sadece hakan arıkan,wederson,gökhan ünal,mehmet topuzu alsak süper olur...runjede giderse 3 yabancı alma şansımız olcak...cacapa,gravesen,ze roberto işimizi görür heralde:D |
hayırlı olsun inandığımız bir teknik adam |
Lucescu (Beşiktaş İstanbul) http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_luce2805.jpgBeşiktaş Teknik Direktörlüğü için adı geçen Mircea Lucescu, Romanya'da Siyah-Beyazlı ekibin hocası olarak ilan edildi! 28.05.2007 Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için adı geçen Mircea Lucescu, Romanya’da Siyah-Beyazlı ekibin hocası olarak ilan edildi! Tecrübeli teknik adam, oğlu Razvan Lucescu’nun takımı Rapid Bükreş’in, Timo Saura’ya karşı oynadığı kupa maçı öncesi bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak yorumda bulundu. Bu esnada Rumen hocanın isminin altında takımı olarak Beşiktaş İstanbul yazması dikkat çekti. Ukrayna ekibi S.Donetsk’in teknik direktörü olan Lucescu’nun 15 dakika süren yorumu boyunca Beşiktaş isminin kalması, Romanya’da “Kimse inkar etmiyor, Lucescu Beşiktaş’a gidiyor” haberleri yapılmasına neden oldu. Diğer yandan Ukrayna Kupası Finali’nde Dinamo Kiev ile karşılaşan Lucescu’nun takımı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Böylece Rumen teknik adam Ukrayna’da bu sezon kupa kazanma başarısını gösteremedi. Bünyamin OSMAN bu da Fanatik den |
hayırlısı olsun ama oğlu sıkıntı yaratacak galiba |
iinşallah yanılırım ama luceden bize hayır gelmez arkadaşlar teknik adam mı kalmadı da gittiler yine bu adama madem o kadar iyidi neden gönderdiniz diye sorarlar adama giden birinin tekrar takıma gelmesini asla istemiyorum bu teknik adam yada futbolcu farketmez bize yeni heycan umut lazımdı luceyi biliyoruz tek forvet sağlam defans 90 dakika karın ağrısı hadi hayırlısı |
Oğlu da çok iyi bir td olma yolunda ilerliyor oğluna Romanya'nın Ertuğrul Sağlam'ı diyebiliriz...Kesinlikle şüpheniz olmasın...Geleceği çok parlak... |
luce oğlum diyosa bir bildiği vardır herhalde yozgatlı iyi oyuncu ama.... eziklerden aldığımız oyuncuların çoğu pek performans gösteremiyor nedense???? bence yozgatlıya vereceğimiz parayla iyi bir adam alabiliriz gibi geliyo bana neyse :rolleyes: HADİ HAYIRLISI |
abi inşallah beşiktaşımıza yararlı olur bide oğluyla gelcekmiş nasıl olur bilmem ama ilk dediğim gibi eğer bu sene şampiyonluk yaşamak istiyorsak lucescu iyi fikir bence |
Besiktas Luceyle anlasmis Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğun kaçmasıyla birlikte görevi bırakan teknik direktör Jean Tigana'nın yerine uzun süredir hoca arayışında olan Beşiktaş, sonunda hedefine ulaştı. Yurt dışında uzun turlar yaparak hoca araştırmaları yapan Başkan Yıldırım Demirören, yerli-yabancı bir çok isimle bir araya gelirken, listede ilk sırada yer alan Mircea Lucescu ile anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlı takımı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan ve UEFA'da çeyrek final oynatan Rumen hocanın isteği üzerine eski sportif direktör Erdil Arpacı aracılığıyla yapılan görüşmeler sonunda el sıkışıldı. Tecrübeli çalıştırıcı ile yıllık 2.5 milyon euroya 2 sezon için anlaşma sağlandı. DÖRT FUTBOLCU İSTEDİ Ukrayna Ligi'nde Shakhtar Donetsk'i son iki yılda şampiyon yapan ancak bu yıl bekleneni veremeyen Lucescu, bitime iki hafta kala 6 puan farkla ikinci sırada. Shakhtar'ın UEFA Kupası'ndan da elenmesiyle büyük eleştiri alan Rumen çalıştırıcının, bu nedenle 2008'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen Shakhtar defterini kapama kararı aldığı ve Beşiktaş'ın teklifine 'Evet' dediği öğrenildi. Shakhtar Başkanı Ahmedov ile görüşerek sözleşmesini kendi feshedeceğini belirten Lucescu'nun, transferde de bazı şartar öne sürdüğü bildirildi. Öncelikle orta sahaya Kayserispor'dan Mehmet Topuz'un alınmasını isteyen Rumen hocanın, "Onun dışında Gökhan Ünal, Mehmet Yozgatlı ve Tolga Seyhan'ın transfer edilmesi takım için çok iyi olur" dediği öğrenildi. |
mehmet topuz u istemiş olmasına çok sevindim ama tolga seyhan ne abi anlamsız |
Lucescu (Beşiktaş İstanbul) http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_luce2805.jpgBeşiktaş Teknik Direktörlüğü için adı geçen Mircea Lucescu, Romanya'da Siyah-Beyazlı ekibin hocası olarak ilan edildi! 28.05.2007 Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için adı geçen Mircea Lucescu, Romanya’da Siyah-Beyazlı ekibin hocası olarak ilan edildi! Tecrübeli teknik adam, oğlu Razvan Lucescu’nun takımı Rapid Bükreş’in, Timo Saura’ya karşı oynadığı kupa maçı öncesi bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak yorumda bulundu. Bu esnada Rumen hocanın isminin altında takımı olarak Beşiktaş İstanbul yazması dikkat çekti. Ukrayna ekibi S.Donetsk’in teknik direktörü olan Lucescu’nun 15 dakika süren yorumu boyunca Beşiktaş isminin kalması, Romanya’da “Kimse inkar etmiyor, Lucescu Beşiktaş’a gidiyor” haberleri yapılmasına neden oldu. Diğer yandan Ukrayna Kupası Finali’nde Dinamo Kiev ile karşılaşan Lucescu’nun takımı sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Böylece Rumen teknik adam Ukrayna’da bu sezon kupa kazanma başarısını gösteremedi. Bünyamin OSMAN |
Yozgatlı gerçekten fb maçlarında bize karşı oynamadığında en çok sewindiğin futbolcu.Bu yzdnde alınması çok iyi olur.Topuz la g.ünala kimse bişii demio.Şamp. liginde mücadele edcekseniz temelinizi sağlam atmalısınız.Kaliteli oyuncular almalaısınız.Fbnn geçn yılki halini gördük.Sırf yanlış transfer poltikasından.Biz onalr gibi yapmamalıyız.Yabancı we yerlilerin çou kampa katılması gerekir... |
Baskan aciklamadan inanmam |
açıklanmadıan inanmam |
yaa bundan sonra beşiktaşımız çok iyi bir çıkış yaşayacak ama razvan olayı pek hoş değil ama hayırlısı |
inşallah yalan haberdir. burası türkiye nede olsa romanyanın çavusesku döneminden daha beter bir ülke öyle değilmi luce. |
Lucescu temkinli konuştu Rumen teknik adam Lucescu basında çıkan haberlerin ardından yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerde henüz Beşiktaş ile bir anlaşmaya varmadığını ifade etti Beşiktaş'ta teknik direktörün kim olacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Son günlerde Mircea Lucescu'nun yeniden siyah beyazlı takımın başına geçeceği konuşulurken, Rumen teknik adamın bu konuda kesin kararını vermediği öğrenildi. Rumen teknik adam Türkiye'de kendisi ile çıkan haberlerin ardından yakın çevresi ile yaptığı görüşmelerde henüz Beşiktaş ile bir anlaşmaya varmadığını ve Türkiye'ye gelmesine kesin gözüyle bakılmasının yanlış olduğunu ifade etti. Lucescu ayrıca Ukranya'da liglerin henüz bitmediğini dile getirirken, son üç yıldır yaşadığı Donetsk'e çok alıştığı kaydedildi. Rumen teknik adam İstanbul'u ve Beşiktaş'ı da çok sevdiğini, ancak Ukranya'daki kurulu düzenini bozmaya sıcak bakmadığı bildirildi. Shakhtar Donetsk'ten yıllık 3.5 milyon dolar ücret alan Lucescu Beşiktaş ile maddi konularda sorun yaşamayacağını da dile getirirken, oğlu Razvan Lucescu ile Beşiktaş'ta göreve başlayacağı iddalarının da gerçeği yansıtmadığı söyledi. Kendisinin Beşiktaş'ta genel menajer, oğlunun ise teknik direktör olacağı yönünde çıkan haberleride şuan için yalanlayan Mircea Lucescu son kararını Ukranya'da liglerin bitmesinin ardında vereceğini ifade etti. Öte yandan bugün Rapid Bükreş teknik direktörü Razvan Lucescu'nun görevinden istifa etmisi kafalardaki soru işaretlerini artırdı. Takımına Romanya kupasını kazandırdıktan sonra görevini bırakan Razvan Lucescu, Rapid'ten istifa etme kararını yeni vermediğini, bir süredir bu kararı vermeye hazırlandığını açıkladı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından gözler Beşiktaş yönetim kurulunun Çarşamba günü yapacağı yönetim kurulu toplantısına çevrildi. Başkan Yıldırım Demirören'in son 15 gündür yaptığı temasları yönetim kurulu üyeleri ile paylaşacağı ve yeni teknik direktörün kim olacağının büyük ölçüde şekilleneceği bu toplantının sonrasında siyah beyazlı yönetimin yapacağı açıklama merakla bekleniyor. Kaynak: DHA 28.05.2007 document.write(''); |
hayırlısı bakalım inşallah başarılı olur gelmesini istedigimiz teknik adam geliyor hiç değilse |
luce shaktar´dan elano yu getirse super olur |
!!!BeşiktAŞK!!! bu haber dogrumu???? |
ben lucede umutsuzum 2. gordon 2. daum hatta 2. terim facialarını ülkemizde gördük olmuyor |
daum gibi gordon gibi fatih terim gibi 2. gelmelerinde bu da hüsran yaratacak |
bu haber doğruysa kötünün iyisi oldu ben bi ara mustafa denizliden çok bahsediliyodu onun gelmesinden çok korktum ama bence rıza çalımbay weya ertuğrul sağlam gelseydi daha ii olurdu ama lucescu da iyi hoca arkasındındayız... |
1-0'a devam...! |
Alıntı:
bende gelmesinden yana değilim... bi ziya doğan, bi ertuğrul sağlam.. |
lucescu nun teknikdirektör lüğüne lafım yok belkide türkiyeye gelmiş geçmiş en iyi teknikdirektörlerdende(yabancı) olabilir öylede ama 11 puan öndeyken şampiyonluğu eziklere hediye edende lucescu dur.ayrıca o sene şampiyonluk gittikten sonra kulüpten yaka paça kovan da şuanki yönetimimizdir.birde giderayak türkiye için laf eden ve bu ettiği laflardan dolayı medyayla arası bozuk olanda LUCESCU dur. bütün bu olaylardan sonra sen git kovduğun adama yalvar yakar gel bizi bu dertlerden kurtar bizi şampiyon yap diyerek takımımızın başına getirmeye çalışan yönetimimizin öncelikle medyayla arası bozuk olan luce nin medyayla arasını düzeltmesi gerkiyor eğer düzeltemezse işte o zaman vay halimize zaten medya BEŞİKTAŞ ımızla uğraşıp duruyor birde işin içinde luce de oldumu gerisini düşünmek bile istemiyorum. eğerki önümüzdeki sene bütün bu olan olaylara rağmen bizi şampiyon yaparsa ne mutlu bize şampiyon yapamazsa işte o zaman bana göre yönetimimizi beşiktaş ımıza ihanet etmiş sayacağım bu benim görüşüm sayın LUCE Yİ destekleyen arkadaşlarıma sesleniyorum çıktığımız her maç için çok çok dua edinki maçlardan iyi sonuçlar alarak önümüzdeki sene şampiyon olalım eğer olamazsak işte o zaman sakın ha luce istifa yönetim istifa diye bağırmayın................? |
bende luceden umutsuzum inşallah haber doğru değildir lucenin gelmesinden yana değilim 2.luce devrini istemiyorum |
yalan ya adam bişi demedim dio bunlar hala sallıo |
Ben de buraya yaziyorum.Bakin sezon ortasinda hepiniz Samet Aybaba gelsin demezseniz ben de bisey bilmiyorum. Lucescu geldi ve gitti,burda oldugu zaman hepimiz gitmesini istedik simdi yine gelsin diyoruz.. |
resmi sitede bir yalanlama gelmedi simdiye kadar bakiyorlar bir hoca bulamazlarsa luceye yonelecekler galiba |
imzayi atsin sonra yazacagim hayirli olsunumu. |
Türkiye`de Saat: 22:06 . |