![]() |
biz artık şampiyonluk istiyoruz onumuzdeki senede bizi turkiye kupasıyla avutmaya calısmasın sayın baskan...Ben febeyi şampiyon yapmıycam diyorsun ama lafla olmuyor işte!Bence bizim herşeyden once haklarımızı her ortamda koruyabilecek ,hakemin duduk calarken iki kere düşüneceği bir yonetime ve başkana ihtiyacımız var... |
------------------------??????---------------------------- M.Topuz-----??????-------Zan(Toraman)-----Volkan Yaman Burak---------Koray(Serdar)-------??????--------------??????? ----------------Bobo--------??????----------------------- 2 yerli 5 tane yabancı transferi yapılmalı. Bobo hariç diğer yabancılar gönderilebilir. Yerli olarak Ali Bilgin de alınırsa fena olmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
---------------Martinez---------------- Yabanci---G.Zan---İ.Toraman---İ.Üzülmez ---------------Serdar---------------- --M.Topuz---Elano---Ricardinho-I.Akin-- -----------------Bobo--------------- |
luce işini bilir kimse karışmasın ona yeter, özellikle yönetimdeki futbolu bilmeyen yöneticiler. İsimsiz topçulardan takım oyunu oynayan kadro kurar ... sadece luceye güvenelim ve destek verelim |
ciddi ciddi elano gelecekse süper olur.su an brezilyanın en iyi gençlerinden gösteriliyo.lucescu getirmişken tymoscuk da getirsin:)o zaman kadro bişeye benzer |
Alıntı:
|
kartallica kardeşim 30 bin olsa bizim demirsporda alırdı panucuyu 500 bin euroya aldık pancuyu. Ayrıca Lucescu gelecekse en doğrusunu o bilir bırakalım biz kadro kurmayı. ama benim gönlümden geçen elano Beşiktaş tek bu oyunyu alsın o bile yeter. |
Alıntı:
|
Lucescu'nun kurduğu kadronun altına imzamı atarım... |
luce baba seni çok özledik nolur geri dön |
baba |
Kardeşim ricodan ve delgadodan yararlanmayı bileceksin.Siz hepiniz herşeyi iyi bilioz sanıosunuz ama onu sola bunu sağa koy demek le iş bitmio.Önce rico we delgado kalmaılı.Ondn sonra orta sahaya serdarın yerine hem hücum hem defans gücü kuvvetli olan bir orta saha alınmalı.Ricodan iyisini bulabirsen avrupann en flaş transferlerinden birini yapmalısın.O kadro luceden sonrada iyi top oyasaydı ya.Luce bu takımla bizi şamp yapardı.Futbolcuyu motive edeceksin.Şu an rico,delgado,boo,nobre hepsi ksmüş durumda ama psikolojiyi unutup sadece futbolu düşünenler anlamaz.. |
yalan |
yaww arkadaşlar hala luce luce diyorsunuz şuanki yönetimimiz varken luce ile başarılı olabileceğimizimi zannediyorsunuz bana göre olamayız luce ne kadar çok iyi bir teknik direktör olsada bu iş olmaz gibi geliyor yaww adam birde bize hesap kesmeye gelebilir düşüncesi yok hiç kimsenin aklında ama benim var vede hep öyle kalacak neden diyeceksiniz şuanki yönetimimiz LUCEYİ SÖZLEŞMESİ OLMASINA RAĞMEN KULÜPDEN APARTOPAR KOVMADILARMI ? KOVULAN ADAMDAN NE HAYIR BEKLENİR? BEN HİÇ UMUTLU DEĞİLİM AYRICA YABANCI OLMASIN YERLİ OLSUN TEKNİK ADAMIMIZ |
LUCESCUDAN KESİN OLARAK VAZGEÇTİK Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, takımın başına Mircea Lucescu'yu getirmekten vazgeçti. Siyah beyazlı yöneticiler, eski teknik direktörleri Mircea Lucescu ile yaptıkları göreşme sonrasında Rumen teknik adamın 5 milyon Euro istemesi üzerine bu teknik adamla çalışmaktan vazgeçtiler. Beşiktaşlı yöneticiler, kesin olarak Lucescu ile çalışmayacaklarını dile getirirken, adaylar arasında yer alan Mustafa Denizli'nin siyah beyazlı takımın başına geçme olasılığının yüzde 60 olduğu ifade edildi. İran'da görev yapan tecrübeli teknik adamın, Beşiktaş kulübünden gelecek teklifi beklediği ve bu teklifi olumlu şekilde değerlendireceği öğrenildi. Kaynak: DHA |
ertuğrul sağlam gelmeli bence. zaten oda ayrılıyor kayseriden beşiktaşta başarılı oalcağına eminim |
iyi olmuş bence SAMET AYBABA geliyor 5 MİLYON EURO çok tabiki NOT: Kartalizma kardeşinde mod'luğu hayırlı olsun bu arada. baklavayı isteriz ona göre. |
teşekkür ederim forum toplantısı yapıldıgında hatırlat baklavayı :D |
mustafa denizli gelmesinnn |
Ertuğrul SAĞLAM en sağlam seçim.. |
ertuğrul sağlam............. |
ne denizli yerli gelecekse samet olsun |
tamam ertugrul saglam diyorsunuz! Bende cok seviyorum ve iyi bir teknik direktörde; Kayseriyle neler yaptigini gördük sonucta! Ama bence biz akillanmadikca onuda harcariz! Hem ona yazik olur hem bize yazik olur! Hani 10 sene basimizda kalacak bir kontrat yapilirsa o baska! En sonunda bize istikrari getirecek biri lazim! Her sene baska td olmuyor yani! |
ilk adayım Samet Aybaba diğer adayım Mustafa Denizli |
denizli dünden razı zaten |
ertuğrul denizli samet hiç biri gelmesin bu takımı kaldıramzlar ya le guen ya lippi yada van gaal türk antrenörler bu takımı kaldıramaz yabancı transferlerde sıkıntı cekeriz sonucta ricardinho 2 dünya kupasında oynadı ertugrulun ne başarısı var 2 dünya kupası görmüş bir futbolcu sizce ertuğrulu sameti ne kadar takar ki ? |
Van Gaal gelsin |
YERLİ SAMET YADA RASİM KARA GERİSİ PALAVRA YABANCI LUİS VAN GAAL ŞAMPİYONLUĞU RAHAT AL |
yaa o kdar aciz durumlara soktuki bJkyi bu utanmaz başkan..!adam gibi teknik direktör bulamıyoruz millet ransferleri hallediyo dünya starları gelip gidio bizim daha hocamız yok yrabbim yaa ezik denizli gelmez inş.!!! |
Lucescu'nun gelmeyeceğini daha önce de belirtmiştim. Çünkü Lucescu'nun bir kere yönettiği takıma dönme huyu yok. Boşyere konuştuk. Artık daha gerçekçi adaylar peşinde koşulmalı. Yerilerden Mustafa Denizli ve Samet Aybaba gelebilir. Yabancılar konusunda ise net bir fikrim yok. Le Guen, Van Gaal gibi isimlerin gelmesi biraz zor, çünkü bunlar fazla para ister. Öyle görünüyor ki Beşiktaşımızı gelecek sezon yerli bir teknik direktör yönetecek. |
takıma yeni hava lazım...ii oldu gelmemesi...le guen zaten psg ni calıstırıyor o zor gibi...lippi cok para ister oda zor ...en iyisi türk antrenör...gelecekse samet aybaba gelsin..digerleri bişe yapamaz... |
lucescu nun gelmeyecek olmasına çok sevindim inşallah ta gelmez çünkü korkak bir hoca aynen tigana gibi yeni hoca konusunda yabancı hocaya da kesinlikle karşıyım takımı ve ligi tanıması bir sürü oyuncu istemesi falan bide tigana gibi inatçılığı tutar ondan sonra uğraş bance yerli olmalı ve 5 yıl anlaşılmalı samet veya ertuğrul hatta ziya hoca bile düşünülebilir yanlarına da bizim şifolar metin tekinlerden biri ikisi konmalı ali gültekinde gönderilmeli o da çok pasif adam T direktör kesinlikle yerli olmalı yabancıların kaprislerinden ve tazminatlarından bıktık ve kesinlikle artık hucum futbolu oynamamız lazım elimizdeki kadro da buna uygun 3-4 takviye ile bu takım seneye ligde uçar yeterki iyi yönetilsin |
isabet olur 2.kez gelmesi doğru değil ztn. |
tabi vazgeçersiniz adam şampiyon yapcak diye sen alışkın değilsin şampiyonluklara koca kafa yıldırım sen git yine tigana ayarında birini bul seneye bi fortis daha alsın ben başarılıyım de |
BU HABER KÜLLÜM YALAN !! ÇÜNKÜ LUCESCU HAYATINDA ÖMRÜNDE 5 MİLYON EURO İSTEMEZ..HELE TÜRKİYE TAKIMLARINDAN. BİRAZ KAFANIZI ÇALIŞTIRIN HİÇ Mİ AKLINIZA GELMEDİ ? NE DESELER İNANIYOSUNUZ HEMEN. BENCE LUCE'DEN VAZGEÇMEMELİ ÇÜNKÜ O OYNATTIĞI ÇAĞDAŞ FUTBOLLA HEM TÜRKİYE'DE HEM DE AVRUPA'DA BAŞARILI OLABİLİYOR ! NE SAMET NE ERTUĞRUL HİÇBİRİSİ T. DİREKTÖR OLAMAZ ÇÜNKÜ FUTBOL EĞİTİMİ ALMAMIŞLAR WE ZEKİ DEĞİLLER ! GERÇEK MESLEKLERİNİ BİR ARAŞTIRIN BAKALIM ? T. DİREKTÖR DEDİĞİN ZEKİ OLACAK,OYUNU OKUYABİLECEK, ÇAĞDAŞ FUTBOLU TAKİP EDEBİLECEK..YOKSA ŞU ANDAKİ TÜRKLERLE OLMAZ ( FATİH TERİM VE ŞİFO HARİÇ ÇÜNKÜ ONLARIN OYUNU OKUYABİLECEK ZEKA WE EĞİTİM SEWİYESİNE SAHİP OLDUĞUNU BİLİYORUM) |
kesinlikle yalan haber. luce mütevazi adamdır paraya değer vermez. bunu herkesten beklerim ama luce gerçekten öyle bi insan değil. Keşke gelse. ama gelmeyeceksede para değildir sorun. |
büyük ihtimalle samet aybaba gelir |
yalan haberdir. luceee luceeeeeee |
Türkiye`de Saat: 16:50 . |