![]() |
kısaca özetle.... daha 2 sene sözleşmem var daha erken bir yere gitmeyi düşünüyorum.... yani luce yok :D |
tigana kovulduktan sonra Türk basınında Beşiktaş ın sizi geri istediğine dair dedikodular çıktı. _evet,bugün Beşiktaş,yarın gs,yarından sonra fb.basın bunu haklı olarak yapıor.bi takım bi sorunla karşılaşınca beni düşünmye başlıorlar.ama beni hatırlamaları çok hoş.arkanda biraz miras bıraktığın bilmek çok önemli. Shakhtar la 2 yıllık kontratım var ve erken bırakcağımı düşünmüyorum. |
yani arkdaşlar lucescu gelmiyor kısacası |
Alıntı:
|
önünüzdeki maç hakkında ne söyleyebilirsiniz?lviv in yakaladığı heyecan hakkında ne düşünüyorsunuz?bilet fiyatları arttı. -zor bi maç olacak.ama,tekrar ediyorum,kimse hayallere kapılmasını istemiyorum.bu şampiyonluğu kaçırdık gibi.karpaty ve dinamo yu yensek bile Kyiv takımının diğer herhangi bi maçta puan kaybedeceğini sanmıoryum.Dnipro ve Kharkiv maçlarından önce kaderimizi değiştirmeyi başardık.ama korkarım ki, sonrasında, durum değerlendirmesi yaparken bazı hatalar yaptık.gelecek sezon,umuyorum ki,Shakhtar ve Dynamo ile yarışacak en az iki takım olacak.ama şimdi bile ukrayna lignin seviyesinin yükselmesinden etkileniorum.sizi temin ederim ki lviv e yenmek için gidiyoruz ve sezonu başarlı bitirmek için şansımızı deneyeceğiz.eminim ki staddaki atmosfer,iki yıl önce kupa finalinde olduğu gibi harika olacak.şartların bu sene daha iyi olmasını ve kimse hakkında skandal olmamasını ve kimsenin sahaya şişe atmamasını dilerdim.Karpaty fikstürdeki yerini hakeden başarılı bi takım.umarım bu maç taraftarın hoşuna gidecek, çok ilginç ve görülmeye değer bi maç olur. |
yeter bu kadar bence..sevmedim zaten röportajı,eğlenceli değil..sıkıldım:) diğer sorularda da bizi ilgilendiren bi konu yok..saygılar.. |
iki sezon daha sözleşmem var diyor ben diyor bugün beşiktaşla yarın galatasarayla başka bir günde fenerle anılıyorum diyor hangi takımın problemi olsa beni anıyorlar diyor ama türklerin beni hatırlaması gayet güzel diyor ancak ben burda rahatım en ufak problemim yok diyor haberlere takılmayın az akıllı olun diyor :D son bölümü gendüm ekledim |
ukrayna basını kolpacısın 15 gün sora lucescu bizde |
ne derse desin umuramdamı tek düşüncem BEŞİKTAŞ ım benim inşallah luce gelmezzzzzzzzzzzzzz gelirse vay halimizeeeeeeeeee |
bencede manyak değilse gelmez ki zaten burda türkiyede futbolcu antronör olunmaz |
Alıntı:
|
bence yalan oldu luce... neyse :rolleyes: |
Luce belirsizliği!.. Jean Tigana’yla yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı içerisine giren Beşiktaş’a gündemdeki hocalar soğuk bakıyor. Başkan Yıldırım Demirören’in Almanya’ya giderek masaya oturduğu Christoph Daum, Siyah-Beyazlı kulübe geri dönmek istediğini ancak şu anki takımı Köln’e söz verdiğini söyledi. Ünlü çalıştırıcının, “Ailem ve yöneticilerimle görüşüp sizi haberdar edeceğim. Ancak Dinamo Kiev’in yıllık 4 milyon Euro’luk teklifini geri çevirmiştim” sözleri fiyat arttırmak olarak yorumlandı. Luce: 'Kalacağım' Bu arada Ukrayna’dan kötü bir haber geldi. Daha önce Rumen basınına defalarca Shakthar Donetsk’ten ayrılacağını söyleyen Lucescu, dün takımının resmi internet sitesine bir açıklama yaptı. Kurt hoca, “Takımımda kalmak istiyorum. Beşiktaş’ın beni istemesi sevindirici” dedi. Rumen teknik adamı isteyen Yıldırım Demirören, Ukrayna Ligi’nin bitiş tarihi olan 17 Haziran’a kadar son kararını vermek istemiyor. Bu arada yerli hocalar arasında ise Samet Aybaba’nın isminin ön plana çıktığı ifade edildi. |
Alıntı:
|
ya ben artık bu tür haberlere inanmıyorum |
LUCESCU KONULARI lucescu konuları bu başlık altında açılsın |
Kursun anam kursun. Bi takımda bu kursun. Kartalın malı deniz yemeyen domuz. Klubün borcu dağları aşmış, kursun. Sırf başkana 40 Milyon Dolar olmuş, onu soran yok. Bu gidişle İnönü'yü haciz ettirecekler. |
Bu haber Komple yalan sonra. Yarın danbdik bi hocayı kakalarlar bunlar. Görün bakın siz. |
ANLAYAMIYORUM!!! Zamaninda Lucescu istifa diye bagiran arkadaslar simdi kurtulusu yine onda görüyorlar... Olcak sey degil.... Kim ne derse desin ilacimiz SAMET AYBABA!!! |
Valla daha yeni yüzlere ihtiyacımız var.Lucenin gidişini her zamanki gibi çabuk unuttunuz.Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz.Alternatif çözümler arıyoruz.Avrupada hoca kıtlığı yok ya! |
Luce'den Yeşil Işık ! http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/_luce2205.jpg Beşiktaş'ın 1 numaralı hoca adayı Mircea Lucescu, FANATİK'e konuştu: 'Ukrayna'da lig devam ediyor. Maçlar biter, oturur konuşuruz...' 22.05.2007 ‘Devler Ligi önemli’ Kara Kartal’ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan Mircea Lucescu’nun ismi, Jean Tigana’nın gidişinden sonra gündeme gelmişti. Profesör lakaplı tecrübeli hoca, FANATİK’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Mircea Lucescu’nun sözleri: “Ankaraspor karşılaşmasında Beşiktaşlı taraftarların şahsıma yaptığı tezahürat beni çok duygulandırdı. Beşiktaşlılar’ın kalbinde olmak büyük bir onur. Ayrıca Tayfur benim eski öğrencim. Onun için ne kadar sevinsem azdır. Eski takımımın Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkını elde etmesi de sevindirici...” ‘Hep konuşuyoruz’ “Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çok yakın arkadaşım, sürekli görüşüyoruz. Ancak transfer konusunda ortaya atılan bazı haberleri maksatlı buluyorum. Benim için, ‘4 milyon Euro istiyor’ diyorlar. Ne Beşiktaş’a imza attığımda, ne de daha sonra hiç para konuşmadım, şimdi de sözünü etmem. Burada sözleşmem devam ediyor ancak süren kontrat ne benim ne de Shakthar Başkanı Akhmetov için önemli değil... Ukrayna Ligi’nde büyük adaletsizlikler var. Lig şu anda devam ediyor. Maçlar sona erer, oturur konuşuruz.” Bünyamin OSMAN Not:Konu acmadan aram ayapalim konulari dogru yere yapalim |
Başkanın bence 2 tercihi var ya yabancı hocada 18 haziranı bekleyecek ya da yerli hoca getirecek. |
Bence Lucescu Gelir Başarılıda Olur.. Fakat, Medya İle Arası Açık Hep Kuyusunu Kazmak isteyecekler.. Buda Klubümüze Zarar Vereceği Kanısındayım. Herşeye Rağmen Ancak Lucescu Gibi Oyun Okuyan ve Tecrübeli Bir Çalıştırıcı İle Kartal Yüksekten Uçar!! |
yaa lucee gel lütfn...I LOVE U LUCE!!! |
bencede luce gelmeli del bosqueye yıllık 5milyyon € veren luceye gerekirse 10 milyon€ vermelidir ki adam böyle bişey istemiyor |
yakında kimin geleceğinin kokusu cıkar bugun yarın belli olur |
Lucescu haber gönderdi Beşiktaş'a gelmesi gündemde olan Mircea Lucescu, Fanatik Gazetesi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kara Kartal'ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan Mircea Lucescu'nun ismi, Jean Tigana'nın gidişinden sonra gündeme gelmişti. İşte Mircea Lucescu'nun sözleri: "Ankaraspor karşılaşmasında Beşiktaşlı taraftarların şahsıma yaptığı tezahürat beni çok duygulandırdı. Beşiktaşlılar'ın kalbinde olmak büyük bir onur. Ayrıca Tayfur benim eski öğrencim. Onun için ne kadar sevinsem azdır. Eski takımımın Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkını elde etmesi de sevindirici..." 'Hep konuşuyoruz' "Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören çok yakın arkadaşım, sürekli görüşüyoruz. Ancak transfer konusunda ortaya atılan bazı haberleri maksatlı buluyorum. Benim için, '4 milyon Euro istiyor' diyorlar. Ne Beşiktaş'a imza attığımda, ne de daha sonra hiç para konuşmadım, şimdi de sözünü etmem. Burada sözleşmem devam ediyor ancak süren kontrat ne benim ne de Shakthar Başkanı Akhmetov için önemli değil... Ukrayna Ligi'nde büyük adaletsizlikler var. Lig şu anda devam ediyor. Maçlar sona erer, oturur konuşuruz." |
ARKDAŞLAR BU KONU DAHA ÖNCE VERİLMİŞTİ VE LÜTFEN LUCESCU KONULARINI SABİTLEŞTİRİLMİŞİ LUCESCU KONUSUNUN İÇİNE AÇALIM ONU BOŞUNA YAPMADIK |
pufff.. ya Lucescu nun ne dediği belli değil ya da birileri uyduruyo.. hani mutluydu rahattı .. her gün fikir mi değiştirio.. basın bunu hep yapıo,yine öle biş eydir umarım.. Türk hoca istiyorum ben. |
LUCESCU yu İS-TE-Mİ-YO-RUM inşallah gelmezzzzzzzzzzzz yerli hoca olursa çok daha iyi olur |
Karakartal forumda yemen eksioglu 17 haziranda lucesku gelecek isterseniz bu tarihi yazin bir tarafa diye bir laf etti |
Alıntı:
|
Ya hayırlısı olsun ama bana sorarsanız ben hala gelse kötü olmaz diyorum.... |
|
yemen ekşioğlu karakartalforumda anlaşıldı 15 haziranda istanbulda diye idda etti |
luce olmazsa alman !!! Demirören'e Rumen teknik adama sıcak baktıklarını belirten yöneticiler, Lucescu'nun olmaması durumunda Alman hocadan yana olduklarını ilettiler. 23.05.2007 Yoğun bir çalışma var Son yıllarda teknik direktör konusunda pek çok yanlış yapan ve bunun bedelini çok ağır ödeyen Siyah-Beyazlılar, bu kez yoğurdu üfleyerek yemekte kararlı... Fransız teknik direktör Jean Tigana ile yollarını ayırdıktan sonra hoca arayışlarına gerek yurtiçinden, gerekse yurtdışından zaman yitirmeden başlayan Başkan Yıldırım Demirören, camiadan ve yönetimden gelen istekleri de kulak arkası etmiyor. Yurtdışındaki temaslarını tamamlayıp İstanbul'a dönen Demirören, hemen yönetim kurulundaki arkadaşlarının bu konudaki görüşlerine başvurdu. Türk insanına yakınlar Temasları hakkında detaya girmeyen Demirören, daha çok yöneticilerin düşüncelerini dinledi. Yönetim kurulu üyeleri, yabancı olması durumunda daha önce de Beşiktaş'ı çalıştıran ve başarılı olan Lucescu'ya sıcak baktıklarını belirttiler. Rumen hocanın olmaması durumunda ise gönülerinde bir Alman teknik adamın yattığını ileten yöneticiler, "Almanlar Türkiye'yi ve insanımızı iyi tanıyor. Disiplinliler, sistemliler, kazanma istekleri yüksek ve sürekli hedef peşinde koşan yapıya sahipler" diyerek, bunun gerekçelerini sıraladılar. Orhan YILDIRIM |
ya biran önce belli olsun şu teknik direktör adayları |
Ya 50 Tane Teknik Adam'ın Adı Geçiyor Yol Geçen Hanına Döndü !! Ya Lucescu Olmassa Van GaaL Oda Olmadı Yerli Hocalardan Biriyle Anlaşırlar İşte.. |
İMPARATORE LUCE... |
bencede gelse çok iyi olur ama bence zor gozukuyor |
Türkiye`de Saat: 17:05 . |