![]() |
katılıyorum kardeşim. Önce yönetimin değimesi lazım. ama şampiyonluk için luce şart Alıntı:
Katılıyorum. Yönetim değişmeden Luce'de gelse hep sorun, hep sorun. |
Runje Serdar-----------Zan---------yabanci-------Ibrahim Yabanci---Koray M.Topuz----------------------yabanci Bobo-------yabanci Ricardinho ve delgado yu göndermek ve gercek kanat oyunculari almak gerek |
le guen falan diolarda luceden geriis yalan arkadaşım inşallah gelir yaw |
I LOVE U LUCE!!!seni sevioruzzzzz uçur biziii... |
daha gelcegi belli degil takım kuruyomus alla alla |
kimin geldiğinden çok ne verecek o önemli benim için. |
imza atmadan hiç bir şeye inanmam. |
tigana ile birlikte demirören de gitsin eziklik yapmasın artık gıtsın iyi bir başkan istiyoruz duruma göre konuşan duruma göre davranan başkan istemiyoruz |
imzasız hiç bir transfere inanmayın bence gecen sene ze robertodan pascal cygana kadar bir sürü palavra atılmıştı ortaya |
-------------------------------runje---------------------------------------- colloccini-----------ibrahim t.--------------gokhan z.-----------ibrahimü-- ---------------------------------yabancı----------------------------------- ------------mehmet topuz----------------------ricardinho--------------- ---------------------------------delgado------------------------------- ------------------------bobo----------------nobre---------------------- yedekler yedek kaleci baki ali tandogan koray serdar ibrahim akın burak teknik direktor lucescu ve ya paul le guen bu arada colloccini hem libero hem de sag bek oynayabilen bi oyuncu ortada oynayan yabanın ise cok iyi olması lazım yaya toure, emana, makalele, ze roberto, geremi gibi olmalı |
Türkiye`de Saat: 05:52 . |