![]() |
bu sezon yapılan en iyi yabancı transfer |
Ya Delgado'yu Kenara Çekip Telloyu Mu 10 Numara Oynatsak :D Onunda Hakkından Gelir Tello Sanırım Onda Bu Hırs Bu Sol Ayak Olduktan Sonra.. Delgado Topa Ayak Sokmaya Çekinen Bi Futbolcu Tello Delgado'nun Ayak Sokamadığına Kafa Sokacak Bi Futbolcu.. Ruh Budur.. |
TeLLo`` BomBa giBi, faZLa söZe GeReK YoK ...... |
tello süper bastan beri diyorum . |
Bırakın Beşiktaş açısından olmasını Turkcell Süper Liginin bu seneki en iyi transferi.. Adam her maçta hırsını yansıtıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.. Orta saha da oyun kuruyor , kanattan orta yapıyor , defansa yardım ediyor , gol atıyor ... daha ne yapsın.. Bide tabii ki Süper Ligin en iyi kesme orta yapan adamı.. Bravo Mehmet Hocaya(onun tavsiyesiyle alındı diye biliyorum) |
Tello bu sene formanın hakkını verebilen ilk ve tek oyuncu bence. Hırsı,azmi ve isteğiyle..! |
http://bilalserhatavci.sitemynet.com...erim/sinan.gif Bu sene yapılmış en iyi transfer... FORZA TELLO |
harıka klas adammıs kac yıldır onun eksıgını cekıomusuz.transferı yapanlara cok tesekkur edıyorum |
Cok İyi bir oyucu kendisi.soz zamanlara Besiktaşa Layık bir futbol oynadagına inanıyorum. EN BUYUK BESİKTAS |
Tello son maclarda takımdaki en iyi oyuncu...Trabzona karşı da muthiş oynadı..Bu adama dikkat edelim arkadaslarr yakında daha da cok soz ettirecek kendisindenn... |
Türkiye`de Saat: 14:10 . |