![]() |
Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela #14 http://img399.imageshack.us/img399/5...imza201nn2.jpg Tello artık Kartal!.. Sporting Lizbon takımından transfer ettiğimiz Şilili futbolcu Tello, 4 YILLIK sözleşme imzaladı Tello Ile Ilgili Bütün Görüşlerinizi Buraya Yazabilirsiniz.... |
teknik kapasitesi yüksek bi oyuncu bide sol ayak oluşu çok ii |
valla bilemiorum ne kadar iyi olursa olsun...sporting lisbon bizden çok daha ileri düşünen başarılı bir takım...eer bu telli iyi bir adam olsa neden salsınlar ki...900 bin euoya bjkye gelio bi bit yeniği var bu işte sene içinde görürüz nasıl topçu oldugunu...ayrıca taraftarı çok ümitlendirmenin anlamı yok yok bomba transfer yıldız felan die...iyi bir adam olabilir ama yıldızın Y'si diil..saten bize bu saatten sora yıldız deil icraat lazm..yıldız dedikleri delgadoyu görüorzz |
hayırlısı olsun umarım başarılı olur |
hersey bıttı sol kanata ıhtıyacamıs vardı sankı neyse olan oldu artık hayırlısı olsun |
ya bişey dicem bu adam sporting lizbona transfer olcagı zaman 6sene once tam bu adama lizbon 7milyon dolar bonservis ucreti odemişler tello'ya şili milli takımın deyişmez oyuncusu buraya kadar hersey tamam lisbonda 6,5 sene top oynamak ve devamlı onbirde bulunmak kolay iş değil ,yanlıs bizle anlaşırken para bakımından 900 bin dolara anlasılmış burasını anlayamadım madem bu kadar kaliteli |
Tello Beşiktaş'a Hayırlı Olsun http://www.fotomac.com.tr/2007/05/31...7AC4FDD23b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gif http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifTello Beşiktaş'a hayırlı olsun Beşiktaş'ın dün sabaha karşı İstanbul'a getirdiği Şilili futbolcu Rodrigo Tello, önce sağlık kontrolünden geçti, ardından da kendisini 4 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Sol kanat oyuncusu Rodrigo Tello, mesafe tanımaksızın attığı süper şutları ve raket gibi sol ayağı ile tanınıyor. *** Uçururum 4 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Şilili: Benim oynadığım sol kanatta tribünler her zaman ayağa kalkar. Birlikte göreceğiz. Beşiktaş'ın önceki gece 03.00'te İstanbul'a getirdiği Rodrigo Alvaro Tello, FOTOMAÇ'a çok özel açıklamalar yaptı. Portekiz'in Sporting Lizbon takımda forma giyen, 1979 doğumlu, 1.72 boyu ve atletik yapısıyla Roberto Carlos'u andıran Tello, "Benim oynadığım sol kanatta tribünler her zaman ayağa kalkar. Bunu da hep birlikte sezon başlayınca göreceğiz" dedi. Yıllığı 900 bin euro'dan 4 yıllığına anlaşmaya varılan Şilili futbolcu, "Doğru yerde olduğuma inanıyorum" diye konuştu. En ciddi Beşiktaş'tı Tello, "Sporting Lizbon'da oynarken, liginizi ve milli maçlarınızı yakından takip ediyordum. İspanyol Recreativo ve Osasuna ile de görüşüyordum. Ama en ciddi teklif Beşiktaş'tan geldi. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması da kararımı etkiledi. Arkadaşlarımdan da İstanbul'un çok övgüsünü duydum. Lizbon'a 6.5 yılımı verdim. Artık her şey sıradanlaşmaya başlamıştı. Beşiktaş benim için yeni bir heyecan. Burada taraftarlarla birlikte büyük sevinçler yaşamaya geldim" diye konuştu. Çok iddialı geldim Sempatik hareketleriyle dikkat çeken futbolcu sözlerini şöyle tamamladı: "Porto'dan Fatih Sonkaya'yı çok iyi biliyorum. Türkiye Ligi'ne yabancı değilim. Sol kanadın her mevkisinde oynarım. Sol içte oynadığım dönemler oldu. Defansif ve hücum yönüm var. Benim oynadığım kanatta her zaman taraftarlar ayağa kalkar. Bu konuda iddialıyım. Buraya başarılı olmaya ve şampiyonluk yaşamaya geldim. Şu ana kadar gösterilen ilgiden çok memnunum. Taraftarların beni seveceğine inanıyorum." Fatih DOĞAN http://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifFutbolcu olamazsın Tello 1995'te Colo Colo ekibinin kendisine "Senden futbolcu olmaz" demesiyle hırslanarak Colo Colo'nun rakibi Universidad de Chile'ye katıldı. Profesyonel olamayacağı iddia edilen Tello, Universidad de Chile formasıyla çıktığı maçta Colo Colo'ya gol atarak en güzel cevabı verdi. Taraftarın sevgilisi 2000 yılında Avrupa'da birçok kulübün transfer listesine giren Tello, Portekiz'in güçlü ekibi Sporting Lizbon'a 7 milyon euro karşılığında transfer oldu. Başarılı oyuncu, son olarak 2 ay önce Porto maçında attığı harika frikik golüyle taraftarların gönlünü bir kez daha fethetti Portekiz sancılıydı İspanya Ligi'ne tutkusunu sürekli dile getiren Tello, 10 Mayıs'taki açıklamasında Osasuna ve Recreativo'yu reddettiğini belirtmişti. Lizbon'da ilk senesinde yaşadığı sorunların kendisini üzdüğünü söyleyen Tello, taraftarın müthiş desteğiyle toparlanıp form tuttuğunu belirtiyor. Şutları ve sol ayağı Portekizli gazetecilere göre Tello, sol ayağına hakim oluşu ve kaleyi gördüğünde vurduğu şutlar ile takımına defansif yönüyle olduğu kadar ofansif de katkı yapan bir isim. Frikikleri de etkili olan Tello, atak başlangıçlarındaki ilk kıvılcımı çıkartan futbolcu olarak dikkat çekiyor. |
ins. dedikleri gibi çıkar tek istedğimiz bu..! |
Tello, "Benim oynadığım sol kanatta tribünler her zaman ayağa kalkar. Bunu da hep birlikte sezon başlayınca göreceğiz" dedi. üstüne fazla bi söz sölemeye gerek yok hersey hazırlık macları ve sezon içinde belli olucak artık transfer yapıldı sonucta onun için kötü adam vs demenin bi anlamı yok umarım BEŞİKTAŞımız için hayırlı bir transfer olur ve sol kanattaki sorunlara derman olur... |
İnşAllah başarılı olur |
umutluyuz kendisinden:) |
İnşallah fos çıkmaz.. |
Sola ihtiyaç vardı.. bobo ya güzel ortalar bekliyoruz... |
insallah basarili olur |
Bugün portekiz basını yıkıomş.Sporting lizbonlu yöneticiler de sözleşme yenileyecektik kaçtı demişler.Aynı tümer olayı gibi.Bu yzdn yönetm skıllılık yaptı... |
lutfen tumerle tello yu karıstırmayalım :D acaba hangi tezahuratla tribune cagırılacak cok merak ediyorum :D |
Beşiktaş’ın Şilili yıldızı, İstanbul’daki ilk gecesinde, Tao & Frederics isimli mekanın açılışına katıldı, Sergen Yalçın ile ilginç bir diyaloğa imza attı. 01.06.2007 Portekiz’in Sporting Lizbon takımından transfer edilen Rodrigo Tello, ayağının tozuyla İstanbul gecelerine adım attı! Önceki gün Beşiktaş’a resmi imzayı atan Şilili futbolcu, Tao & Frederics isimli sosyetik restaurantın açılışına katıldı. Yıldız oyuncuya, açılışa katılan Sergen Yalçın’ı tanıyıp, tanımadığı soruldu. Tello, “Evet, Sergen’i tanıyorum ve çok beğeniyorum” yanıtını verip, resim çektirmek istedi. Ancak Sergen Yalçın, “Gerek yok fotoğraf çektirmeye. Gelmesin” diyerek Şilili futbolcuyu geri çevirdi. Bu arada Portekiz’de ‘Kaçtı’ yorumları yapılan Tello, “Sporting bana sözleşme teklif etmedi. Şimdi arkamdan söylenti yayıyorlar. Ben hiç kimseyi yüzüstü bırakmam” ifadesini kullandı. |
UCUR KARTALIMI TELLO UCURRRR! |
Sergenin böyle piç tavırları var :) |
Bence fena adam değil İbrahim Üzülmezden çok iş yapıcagı kesin |
ya hep cok iyi sol ayagı var iyi sut cekio denio yani burakta ibrahim akında sut cekio bize iyi orta yapıp yapmadıgı onemli neyse gorucez bakalım yalnız yonetim inanılmaz buyuk kumar oynamaya basladı eger bi patlarsa bi daha klubten iceriye girmeyi bırak locadan bile mac izleyemz |
pek ümitli değilim.. adm kaçsenede 6 gol atmış.. ama inşallah başarılı olur |
Alıntı:
|
Adamın kendine ait sitesi bile war; Sitio Oficial de Rodrigo Tello uyum problemi olmasza ii oynar |
ŞİLİLİ MİLYONER'İN HİKAYESİ!.. 25 Haziran 2007 10:31 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0625103131.jpg Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela. Kısaca Rodrigo Tello. Babası Hector Tello, 8 yaşına gelen oğlunu El America de Cerrillos kulübüne yazdırarak futbola ilk adımını attırdı. 11 yaşında, Colo Colo okul takımıyla yayılan ve kaybedilen maçta rakip takımın Teknik Direktörü Roberto Alamos, Tello’ya kendi takımında oynamayı teklif edince genç futbolcu ikinci büyük adımını atmış oldu. 12 yaşında Colo Colo takımına geçen ve burada 3 yıl orta sahada 10 numaralı formayı giyen Rodrigo Tello, yeni hocası “Gelecekle ilgili planlarımda sen yoksun” deyince Colo Colo’dan ayrıldı. Eski hocası Roberto Alamos’un Tello’nun taraftarı olduğu ve her zaman formasını giymeyi hayal ettiği Universidad de Chile’de göreve başlaması genç yetenek için büyük bir fırsat oldu. Alamos, Colo Colo’da ayrılacağını duyunca Tello’ya teklifi götürdü. Sadece 2 hafta idmandan sonra sürpriz bir şekilde A takımına alındı. Bir ay sonra eski takımı Colo Colo ile yaptıkları maçta attığı golle intikamını da aldı. 20 yaş altı takımını yükseldiğinde bu kez A takım Teknik Direktörü Roberto Hernandez, Tello’yu istemediğini söyledi. Tello’nun hayalleri bir kez daha yıkıldı. Fakat yine bir mucize gerçekleşti ve Roberto Hernandez, hayati bir maçı kaybedince görevinden alındı ve takımın başına Cesar Vaccia getirildi. Ve 2 hafta içinde yine bir tesadüf sonucu şans Tello’nun yüzüne yine güldü. Mauricio Aros sakatlandı. Tello da Cobreloa’ya karşı ilk kez A takımda forma giyerek profesyonellik kariyerinde unutamayacağı bir an yaşadı. Tello yaptığı çıkış ile 2000 yılında Avrupa’da birçok kulübün transfer listesine girdi. Sporting Lizbon’a 7 milyon euro karşılığında transfer oldu. Son olarak iki ay önce oynanan Porto maçında attığı harika frikik golüyle Lizbon taraftarlarının gönlünü fethetti. Etkili frikiklerin yanı sıra sol ayağına hakim oluşu, özellikle kaleyi gördüğünde attığı şutlar ile oynadığı takıma defansif yönüyle olduğu kadar ofansif de katkı yapan bir isim olan Tello, Beşiktaş’a 4 milyon euro maliyetle transfer olduğunda Portekiz basını, “Şilili milyoner Tello” diye başlık attı. Akşam / İlkay DERMANCI |
bula bula bu adamı bulduk bakalım ne olcek millet yürüdü gitti bi sürü transfer yaptı bizimö yönetim hala uyuyo.Başka transfer olmazsa yandık arkadaşlar bu senede hiç bişey yapamadan inönü de ağlarız |
Yıllardır sol kanatta münch gibi bi oyuncuya olan hasretimizi giderecektir ayrıca münch den ekstra bir özellik olarak çok da iyi şut çekebiliyor tello, adından söz ettirecektir bolca merak etmeyin... |
bakalım bu tello ne kadar başarılı olacak çok merak ediyorum bu yönetim ya çok büyük bi kazık attı yada gerçekten çok iyi bir futbolcu.çünkü bu adam çok az gol atmış arkadaşlar ya nasıl güvendiler bu kadar bakalım görücez |
şili milli takımının degişilmez oyuncusu dediğin gecen ekvador macında oynamadı bile ki sporting lizbon başkanı tello icin 300 binden fazlasını wermek hayalcilik olur demişti eleştirmek icin solemiyorm ama gercek bu.Umarım beni yanıltır we sol kanadı uçurur temennim bu. |
adam sakatmıs o yuzden oynamadı die elestirmeyin |
Dün Şili maçından gözlemlediğim kadarıyla biraz ağır bi adam olsa da top kontrolü çok iyi adamın gerek topu alırken gerek top ayağındayken ne yapacağını ve bi adım sonrasını iyi kestiriyor, çok iyi uzun ve isabetli paslar atabiliyor, bi kaç kere ara pası atıp pozisyona da soktu arkadaşlarını, fiziksel açıdan kuvvetli kondisyonu gayet iyi ve sürekli ileri geri koşan bir adam deliyle birlikte solu tamamen kapatırlar. Bunlar iyi özellikleriydi kötü olarak da gördüğüm çok hızlı bi adam değil karşısında hızlı bir defans oynarsa zorlanabilir, dünkü maçın özelliğinden mi ne bilmiyorum ama genelde ileriye doğru oynamak yerine yana ve geriye oynadı, şut çekebilen bir oyuncu olduğunu söylüyorlardı ama bunu da göremedik. Neyse bunlar sanırım maçın berabere bitmesi amaçlı düşünceden dolayı oldu. Sonuç olarak Tello bence gayet isabetli bir transfer sol tarafı kimse düşünmesin bu sene orda sorun yaşamayız. |
Dün fena değildi tello sol ayağı çok iyi |
ben oynadığı tek milli maçta izledim ve işin gerçeği oyun stili hoşumada gitti belkide marcus munchden sonra sol kanatta aradığımızı bulduk :) |
Tello'ya şok ceza! Beşiktaş'ın Şilili oyuncusu Rodrigo Tello'ya şok ceza. Şili Futbol Federasyonu Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Tello'ya ve 6 takım arkadaşına, milli takımdan 20 maç men cezası verdi. |
Zaten Bırakmıştı Yerim Onların Cezasını ;) Tello Bizi İçmeye Götür.. :D |
kulaga cekilmeli eger gercekten agresig bi oyuncuysa daha maclar baslamadan kulaga cekilmeli ki sonradan ahlayıp vahlamayalım zaten sakatlıklardan gecen sezon basımız cok agrıdı bari cezadan kurtulalım |
çok beğeniyorum. tekniği gayet iyi pozitif futbol oynuyor çok da koşuyor sahanın her yerinde. ortaları da etkili daha ne olsun. |
bence dahada iyi olacak. |
ooo tello telloo |
şamp.liginde çok işimize yarıycak.. portonun belalısı :D |
Türkiye`de Saat: 12:28 . |