![]() |
çok iyi oyuncu çok faydalı geldiği gün o daha oynadan eleştirenler utansın:hello: |
tello walla herkesi yanılttı herkes ilk başta bu kadar ucuz oyuncu nsl oynar gibi düşünüodu ama süper |
müthiş bir sol ayak friikleri beni cezbediyor |
EWET ÇOK İYİ BİR OYUNCU AMA SON ZAMANLAR FORM DÜŞÜKLÜĞÜ YAŞIYOR (TELLODAN TÜRK YEMEKLERİNİ VE TATLILARINI UZAK TUTUN ÇÜNKÜ TRK YEMEKLERİNDEN DOLAYI 4 KİLO ALMIŞŞŞ) |
son maçlarda formdan düştü umarım eski formuna kavuşur |
Tello alındığı gün kim bu adam diyenlerin birazcık oynayınca Telloyu kral ilan etmelerinin altında yatan nedeni çok iyi biliyorum ki medya bunu hep yapıyor yapmaya da devam edecek. Tello Beşiktaş için faydalı bi çok şey yaptı.Biraz Münchü aradım onda fakat asla bi Münch deildi Tello vasat bir oyuncudur.Fiziği ve kapasitesi belli düzeyde.Performansı da takımı yanıltıcıdır. Yani Tello neden bu takımda diye sormam fakat neden daha iyisi Beşiktaşta değil diye sorarım yönetime... |
Tello bugün itibariyle takımın en iyi 3 oyuncusundan biridir üstelik bu daha ilk sezonu... |
süper bi oyuncu çok sefiyom bu adamı sol ayağını süper kullanıyohttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
oyyyyyşşş aşkımm benimmmmm ölürüm sana yhaa çok şekerr |
bence duran topları harika kullanıyor ve işini başarıyla yapan biri |
tello su an besiktasimizdaki en iyi oyuncular dan birisi sut teknigi muhtesem! |
tello bncede süper oynuyo favorim :D <3 |
son maçlarda oynatılan 4-3-3 taktiğinde sol iç oynar delgadodan daha fazla verim alırız vatandaşı mark gonzalezi getirir inşallah |
Tello'ya Yeni Sezonda 10 numaralı Forma verilmeli |
Alıntı:
|
Jet Lee'm benim. Tello can'dır :p |
TeLLo tek kelimeyle müthiş . . . |
perfect! :) x3 Telloo |
Alıntı:
ama ertuğrul onu defans oynatıodu allahtan mustafa denizli onu oratda oynattı yoksa böle gitse ipini keserlerdi :D:D:D herşeyimsin aktılıyom perfect |
tek kelimeyle müthiş bir oyuncu futbolu bjk de bırakması gerek |
süper ligin en değerli oyuncusu reklamı yok ama faydası cok |
teLLo bnm favori oyuncuLarımdan teLLo oLmasaydı besiktasın haLini düsünemiyorum kısa ama etkiLi bir futboLcu |
OleY Hadi TeLLo |
Sende mi paracı oldun bea Tello...Top oynamıyorsun valla, nasıl gideceğiz senle bilmiyorum... |
tello resmen rezilleri oynuyor zaten o kendini toparlasa takimda buyuk bir toparlanma olacak |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |