![]() |
Hehe inşallah Porto' yu da onun golleriyle yeneriz:D Tam anlamıyla nokta bir transfer oldu..Hep böyle devam eder inşallah... |
Ya Deparlarına Hastayım Sol Ayağına Hastayım Pas Hatası Sıfır Adamda Senin Gibi Yürekten Oynayan Topcuya Can Kurban:) |
çok iyi bi oyuncu çok kaliteli yabancı tam da nokta trnsfer...bi de biz deliyi görünce bize öle gelio olabilir.;) ama adam çok mücadele edio çok iyi deparları var ortaları zaten yoruma grek yok...bi de tam bir BJK li gibi oynuo :congrats: |
daha ilk gelince yine forumda beşiktaşta çok yararlı olacağını yazmıştım ve ozamanlar işe yaramaz diyen çok vardı ama şimdi herkes gördüki tello süper ve daha çok beşiktaş için savaşır |
vallah cok iyi bir oyuncuu... |
kartal tello benim adamım bu adam çok yararlı ama onu yerinde oynatın boboyu tek forvet ortasahayı kalablık tutmalıyız herkeze slm lar |
Harikasınnn |
bu adamı sporting lizbonda izledim ben sol kanadı tamamen idare edeecek kapasite var bu adamda...bence sürekli soldan işlemeli bj sağ taraf daha acemi ama bu adam bjknin en iyi transferi bence.şaşırtıcı şekilde gelmiş olabilir...yalnız bu adam duran toplarda değilde hareketli toplarda bazouka gibi şutları olan bi adam en az karlos kadar hızlı vurur bu adam...youtubeden frekik golünü bi izleyin adam ölümüne çakıyo kaleye bence bu yılın en iyi transferi |
Öyle hırs takımdaki hiçbir türk oyuncuda yok,helal olsun tello..Kaptan bile maç satarken sen yılmadın.İkinci bir nouma mı gelio ne:D |
Bencede takıma kendini veriyo. Bu maçlarada suratından anlaşılıyo. |
bu sezon yapılan en iyi yabancı transfer |
Ya Delgado'yu Kenara Çekip Telloyu Mu 10 Numara Oynatsak :D Onunda Hakkından Gelir Tello Sanırım Onda Bu Hırs Bu Sol Ayak Olduktan Sonra.. Delgado Topa Ayak Sokmaya Çekinen Bi Futbolcu Tello Delgado'nun Ayak Sokamadığına Kafa Sokacak Bi Futbolcu.. Ruh Budur.. |
TeLLo`` BomBa giBi, faZLa söZe GeReK YoK ...... |
tello süper bastan beri diyorum . |
Bırakın Beşiktaş açısından olmasını Turkcell Süper Liginin bu seneki en iyi transferi.. Adam her maçta hırsını yansıtıyor elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor.. Orta saha da oyun kuruyor , kanattan orta yapıyor , defansa yardım ediyor , gol atıyor ... daha ne yapsın.. Bide tabii ki Süper Ligin en iyi kesme orta yapan adamı.. Bravo Mehmet Hocaya(onun tavsiyesiyle alındı diye biliyorum) |
Tello bu sene formanın hakkını verebilen ilk ve tek oyuncu bence. Hırsı,azmi ve isteğiyle..! |
http://bilalserhatavci.sitemynet.com...erim/sinan.gif Bu sene yapılmış en iyi transfer... FORZA TELLO |
harıka klas adammıs kac yıldır onun eksıgını cekıomusuz.transferı yapanlara cok tesekkur edıyorum |
Cok İyi bir oyucu kendisi.soz zamanlara Besiktaşa Layık bir futbol oynadagına inanıyorum. EN BUYUK BESİKTAS |
Tello son maclarda takımdaki en iyi oyuncu...Trabzona karşı da muthiş oynadı..Bu adama dikkat edelim arkadaslarr yakında daha da cok soz ettirecek kendisindenn... |
bu seneki en iyi transfer bence gercekten cok kaliteli bi oyuncu umarım bole dewam eder... |
bu seneki en iyi transfer bence gercekten cok kaliteli bi oyuncu umarım bole dewam eder...:congrats: |
tello tam bir takım oyuncusu zaten bunuda beşiktaşa geldigi günden itibaren ve oynadıgı oyunla kalitesini gösterdi zaten Sporting Lizbon beşiktaşa geldiginde Sporting Lizbon yönetimi ve taraftarlar arasında bir sürü sorunlar oldu kaliteli oyuncu oldugu burdanda belli olmuştu... |
Haydi Tello bu maçtada göster kendini. Golünü bekliyoruz... |
bonservissiz alınabilecek en iyi futbolcu bu sene tam bi istikrar abidesi bence ibrahim üzülmez gittikten sonra sol bek olaraktan bütün sıkıntımızı giderecektir... |
takımımızın bu sene yaptığı en faydalı transfer, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var sahada basmadık yer bırakmıyor, bi pozisyonda çizgiden top çıkarıyor 2 dk sonra bakmışsınız karşı kalede gol kovalıyor her maç onu izlerken hayran kalıyorum ... |
tello çok müthiş bir futbolcu olmayabilir ama şahsen ben roberto carlos a tercih ederim |
adamın kondisyonu yüksek çok hızlı ayağına gelen topların çoğunluğunu iyi değerlendiriyor... |
tello bence çok şey kazandıracak beşiktaşımıza... |
Tello bence en iyi sol kanat oyuncusu.Kısa bir süre soonra daha iyi yerlere geleccektir.busene yaptığımız en iyi transferlde cisse den sonra ikinci bence ;) |
fazla söze gerek yok bu seneki en iyi trafsferimiz. |
bencede ama değişik maçlarda bazen kötü performans ortaya koyuyor buda canımı sıkıyor ama tyabikidetek geçerim telloyu işe yarayan en iyi transfer rico gibi yatmıyor |
2. adamım bobodan snra en sewdiim futbolcu |
r.a.t.v cok süper bi oyuncu belki beşiktaşımıza geldiğinde çok ünü yoktu ama belkide takımın en iyisi.hatta süper lig deki en iyi duran top kullanan oyuncu |
senii tek geçiyorum TELLOOOOOOOO |
tek kelimeyle harika...son 10 yılda yapılan en iyi transfer...;) |
harika oynuyo |
TELLO BAZI EKSİK YANLARI OLSA DA YÜREĞİYLE OYNAYARAK BU EKSİKLERİNİ KAPATIYOR... BJK YE KAZANDIRAN İZLEME KOMİTESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER |
bence tello gibisi yokk tek favorim harika bişey yaa..sonra da cisse |
şu adam gibi beşiktaşta 5 tane futbolcu olsa sırtımız yere gelmez helal olsun sana tello hep böyle olsun tempo :D |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |