![]() |
Beşiktaş'ımızda Yılın Golü sizce hangisi?... |
Bence Klebersonun golü harika!:) |
Forza Klebers10 :):) |
Klebersonun eziklere attığı gol süeprrr :D |
klebersonun eziklere çaktığı frikik golü tabii ki füze gibi girmişti |
bı kleberson dıyorum bıde ezıkler dıyorum.ne demek ıstedıgımı anladınız..sız mesajı aldınız:D |
klebersonun atıgı gol azıze ye armagan lmustu ya hanı ole kala kalmıstı ıste o :) |
klebersonnn klebersonn oleyy oleyy oleyyy!!!! |
kleberson 15 :cool: |
klebersonun eziklere attığı gol yılın goluydu |
kLEBERSON TEK GECERİM.. |
adu Kleberson<<<<< |
kleberson un golü hakkaten ço güzel. keşke o maçı alabilseydik. |
tümer metin |
o ne füzeydi kleb? |
Kleberson'un golu harikaydi. |
Bence De Kleb In Eziklere Attiği Gol... |
tabiki kleberson |
Kleberson Tabikiiiii |
Ali güneşinde bi golü vardı kime attı şu an aklıma gelmiyor ama güzel goldü onuda koysaydınız ankete |
kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. kleberson kleberson oley oley oley.. |
tabiki KLEBERSONNNNNNNN |
Bencede Kleberson |
Kessinlikle Kleberson.Mükemmel bir gol.Türkiye böyle bi frikik golü görmedi.Sergenin denizliye 90 a çaktığı gol haricinde |
klebersonun attığı golün üstüne gol tanımam...klebersonun golünün videosu olan var mı ? arşive eklemem lazım..forumda mevcut mu? |
klebersonnnnnnnnnnn:D |
joseeeee klebersonnnnn:D:D |
klebersonnnnnn |
ahmet hassanın golu bence mücadele ve zekayla olmuş bir gol zor şey |
klebersooooooooooooooonnnnnnnnnnnnn |
jose kleberson.......... |
klebersonun ezıklere attıgı gol bence. o golden sonra gercek bjklı olduhttp://www.tekno-logic.net/modules/F...icon_halay.gif |
klebersonnn |
kesinlikle kle15 |
bence başlığın adı değişsin yılın golü olsun tabiki kleberson |
hepsine bakdim, ama klebersonunkinde tüglerim diken diken oldu, ve taraftarin goooooool diye bagirmasi, acayip birsey |
kleberson kıleberson oley oley oley |
Jose Kleberson...... Eziklere Ne Gömmüştü O Golü Hic Unutamıyorum Videosunu izLeye İzLeye Doyamıyorum.... |
Alıntı:
|
Tabikide Klebersonun Etiklere Attigi müthis Frikik Golü...:D:D Devami gelcek insallah... |
Türkiye`de Saat: 19:35 . |