![]() |
Edouard Cisse http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=eduard_cisse Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Paris Saint Germain'de oynayan Edouard Cisse ile anlaştığını duyurdu. Şirketten, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazı şöyle: "Şirketimiz, Paris Saint Germain Kulubü futbolcusu Edouard Cisse ile görüşmeleri tamamlamış olup, yıllık 1.500.000.- EURO karşılığında 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştır. Paris Saint Germain Kulubü ile de bonservis bedeli olarak 2.000.000.- EURO karşılığında prensip anlaşması sağlanmıştır." Alıntı: BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ ----------------------------------------------------------------------- Edouard Cisse artık kartal onunla ilgili görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz... |
PSG’nin En İstikrarlı Oyuncusuydu 28.06.2007 10:10 Edouard Cisse, 30 Mart 1978 tarihinde, Fransa'nın Güneybatısındaki Pau'da dünyaya geldi. 1.83 boyundaki orta saha oyuncusu, kısa aralıklar vermiş olsa da 7 yıl formasını giydiği Paris Saint Germain’in en istikrarlı oyuncusu oldu. Savunma yönü çok iyi olan Cisse, ikili mücadelelerde galip gelen taraf olması, sürpriz ileri çıkışları ve sert şutları ile ismini ön plana çıkardı. Kariyerine 1996-97 sezonunda Pau takımında başlayan Edouard Cisse, 1997 yılında Paris Saint Germain'a transfer oldu. 1998-99 sezonunda Stade Rennes takımına kiralık olarak verildi. Daha sonra tekrar Paris Saint Germain’e döndü ve 1999-2000, 2000-2001, 2001-2002 sezonlarında forma giydi. 2003-2004 sezonunda West Ham United ve Monoca’da forma giydikten sonra 2004-2005 sezonunda tekrar Paris Saint Germain’e dönen Cisse, toplamda bu takımın formasını 178 kez giydi. Cisse, Paris Saint Germain’de geçen yıl lig, kupa ve UEFA maçlarında 41 kez forma giydi ve 3 gol attı. Ligde 32 maçta ilk 11’de sahaya çıktı, 2 maçta sonradan oyuna girdi. Edouard Cisse kariyerinde Paris Saint Jermain ile 1998 yılında Fransa lig şampiyonluğu yaşadı. 2004'te Monaco forması ile Şampiyonlar Ligi finalinde Porto'ya karşı oynadı. 2006'da Paris Saint Germain formasıyla Fransa Kupası'nı kaldırdı. Cisse, 2007-2008 sezonu öncesinde Beşiktaş’a transfer oldu. Alıntı : BEŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ resmi internet sitesi |
çok sevindim,inşallah Beşiktaşımızda da başarılı olur... |
yapılan transferler içinde en sevdiğim oyuncu. 2. pascal olacak gibi geliyor. |
Cisse: Taraftarı çok merak ediyorum Beşiktaş’ın yeni transferi Edouard Cisse, yarın Türkiye’de olacak. Beşiktaş Transfer Komitesi'nin kendisini ikna etmekte zorlanmadığını belirten Fransız futbolcu, şöyle devam etti: "Beşiktaş'ı UEFA maçlarından takip ediyordum. Ricardinho ve Delgado'yu yakından tanıyorum. Kaleci Rüştü kalitesini Barcelona'da oynayarak ispat etti. Antrenörümüz ise Türkiye'de çok sevilen ve önem verilen genç bir isim. Takım içerisinde çok genç ve yetenekli futbolcular var. Portekizli Tello ise Avrupa'nın en iyi frikik ustaları arasında" dedi. Daha önce Monaco forması ile Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Cisse, "Beşiktaş formasıyla aynı başarıyı tekrarlamak istiyorum. Taraftarımızın da desteğiyle çok büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" açıklamasını yaptı. |
İnşallah herkesin gönlünde taht kurar, topları iyi dağıtır, yılmadan koşan bir futbolcudur.. |
Çok başarılı olacak bu adam bize Guintiyi unutturacak eminim yıllar sonra Beşiktaş doğru transferler yapıyor... |
bekliyoruz guzel seyler fransadaki etkili guzel oynunu burdada bekliyoruz tecrubesi takıma katkı saglar umarım |
performansı giderek artıyor. Enerjisini 90 dakkaya yayabilen ve istikrarlı bi futbolcu. Ortasahamızın ihtiyacı vardı böyle bir dinamoya, yerinde bir transfer. |
fransada doğdu eduardo cisse........ |
güzel oynuyo |
fransada doğdu beşiktaşlı oldu eduardo cisse feneri bi çizse feneri bi çizseee oooo oooo |
fransa da doğdu kıskanmasın kimse beşiktaşlı oldu eduardo cisse oooo çok iyi bir adam ama daha tam adepte olamadı |
Çok Faydalı Güven Veriyor.. |
cisse liverpool maçında bir ön liberonun nasıl oynaması gerektiğini gösterdi |
cisse liverpool maçında tello ile beraber sahanın en iyi 2 adamından biriydi bence |
şimdilik iyi umarım dahada ii olacak... |
Bu adama iyi diyenlere şaşıyorum valla..! |
edouard cısse devamlılığı olan bir oyuncu sezon boyunca sakatlık ve cezalar dışında minimum 30 maç ortalamasını yakalar.Cısse oynadığı pozisyon itibari ile fazla hücum organizasyonlarında yer almasa da etkili vuruşlara sahip bir oyuncu geçen sene ki lyon maçında çok klas bir gole imzasını attığını hatırlıyorum. Beşiktaşımızda yanında oynayan futbolcular biraz daha kaliteli olsa kuşkusuz takıma sağlayacağı randıman daha iyi olur. |
oyunu tek taraflı oynuyo onuda vasat oynuyo |
mevkisinin görevlerini yerine getiremeyen vasat futbolcu |
iyi bi oyuncu 2008-2009 sezonun da fırtına gibi olucağını sölemiş inş öledir http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
fena bi sezon geçirmedi aslında yanında ona yardım edecek vasatın üstünde bi futbolcumuz olsa idi daha organize ataklar yapabilirdik ama bu sene yardımcısı çok gibi belki de kendi bile zor 11 de oynayacak |
hayırlısı olsun opara o adama helal adam gıbı top oynuyooo hıc olmazsa |
Bu sene orta sahada daha aktif olması gerekli. |
top rakipteyken cesurca topu kapma çabasına giren tek futbolcumuz.bizim takım niye hep top rakipteyken geriye kouşuyor hocam buna lütfen dikkat çekin.gitmesini istemiyorum. |
bence bu futblcu sıradan bızım fahrı bıle bundan cok ıı turkıyede boyle sıradan futbolcu cok |
Toplu veya topsuz oldukça vasatın altında bir futbolcu |
fena sayılmaz |
bu adama bitürlü ısınamadım oyun tarzını hiç beğenmiyorum beşiktaşı oyun esnasında yavaşlatan bi oyuncu |
Birde herkes Cissenin nekadar onemli bir futbolcu oldunu anlasin artik!! |
cisse gecen sene gördük nasil bir futbolcu oldugunu kalitesini inkar edemeyiz bu senede ilk baslarda kayipdi ama ernstle gelmesiyle rolünü iyi üstleniyor tamam gol atmiyor attirmiyorda ama bunu ondan bekleyende kimse yok o görünmeyen isleri yapiyor. |
ya nesini savunuyosunuz şu adamın ya... benmi futbodan anlamıyorum sizmi... hiç bişey oynadıı yok ernst'e bakın nasıl oynuyor ernst öyle oynayınca utanıyo sanırım koşmaya falan başladı ilginç olan bu buna oynamak diosanız.... ok eywallah... |
o süper futbol zekana yine sor istersen dogru dürüst bakayim su cissenin macina diye.. |
o prof sen oluyosun sanırım... herkez salak futboldan anlamıyo bi sen anlıyosun... :) |
öyle birseyde demedim herneyse kavgada olusmasin herkezin yorumu farklidir saygi duyiyorum ama istersen cisse mac icinde nasil hareket ediyor onlara hepsine bak macdan sonra seninle yine konusalim okmi kardes :) |
ya şu bir gerçek ki cisse maça girdiğinde oyundaki değişiklik fark ediliyor adam güzel oynuyor ayrıca Ernst'in dediklerini de unutmayalım kendisi de yanında Cisse olduğunda daha rahat oynadığını söylemişti fazla söze gerek yok sanırsam;) |
peki ozamn ben anlamıyorum futboldan :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 00:55 . |