![]() |
Can anybody translate it for me? |
lan yinemi sen :D |
Alıntı:
|
Thanks, Asgaroth, but I see words "17 millions euro" there. What does it mean? And what does the heading of article mean? Thanks again:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://besiktasforum.net/forum/futbo...gi-tv-veriyor/ |
Alıntı:
hicbirseyy yok linkte..!! nerde bakacam maca:confused: :( |
Alıntı:
Futbol bölümünde yarınki maçı hangi tv veriyor başlıklı konuyu bulun, 12 mesaja bakın. Eğer adı geçen yayını izleme olanağı varsa izlersiniz, yoksa başka bir yoluna bakarsınız. Linke tıklamayın, link hatalı. |
hadi 9 msj kaldı chatbox a:D |
farkk gelioooooo 3 fln olurr |
dağıtacaz |
This is Sheriff in your stadium http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=fcsheriffidman |
Alıntı:
|
Onlarda Kuchuk varsa bizdede BOBO var. :D |
s.a ben geldim.. Muhabbetleri okudum Adamlar sanki Besiktasli olmus :D |
Bunlar gerçekten sherrif taraftarımı yoksa biri kafamı buluyo... :D |
Alıntı:
|
Vay be uluslararası olduk. |
*** L.J.·s LIVE Football and Sport on Satellite TV - Daily Football Motorlu Canak sahibi kisiler maci Megasport kanalindan seyredebilirler. Mac Amos2 (4west) anteninden 10722 H 27500 3/4 frekansiyla seyredilebiliyor. Megasport sifreli olarak 4° west (BISS) izlenebiliyor Megasport sifresi: Index HEX key 1F FF AB CD EF 67 FE DC BA 94 Suan sifresiz yayin yapiliyor. Mac saati sifre koyacaklar herhalde. Sifrelein dogrulugu konusunda sorumluluk alamayacagim, internetten buldum. Mac saati deneyerek ögrenecegiz artik. Saygilarimla |
Thnak you very mach!!!!! |
Alıntı:
PS Íå óğîäóé àíãëèéñêèé:D:D |
Hadi yenin şUNLarı başka bişi istemiyorum maça gidecekLer hakkını verin Bizde almanyada vericez :D |
Alıntı:
|
fark geLir rövanşa kalmayız diye düşünüyorum.. oyuncuları hırslı görmek yeterli olur tabi izleyebilirsem maçı |
Alıntı:
|
arkadaslar maçın biletini internetten temin etme sansım var mı (biletix te yok) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ne dio bunlar yaw |
And you talk in English too!!! You talk turkey,we talk russian... :D |
Alıntı:
|
we can talk turkish in each other because it is besiktas'S forum.But if u wanna talk with us in that forum u have to talk english othervise admin ll ban u |
which player do u afraid much fc sheriff? |
Here is Turkey :) we can speak Turkish but you can not speak Russian :) İ hope you can understand me? :) |
Meiby i don't correct write. I think very strongest player in Besiktas is Rustu... He very quickly... |
don t worry maan every besiktas player is very very stronger than others teams player.. :) because other players only a player but every besiktas players is a Eagle.... :) |
Up to a match 5 hours 41 minutes... |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |