![]() |
ya ne celtic falan bunlar 5 gol atarız bak tekrar yazıyorum mustafa :D:D delgado and ricardinho substitute your team... 1-)DELGADO İS 5 MİLYON EURO PLAYER AND YOUNG PLAYER 2-)RİCARDİNHO PLAYED 2 WORLD CUP İN THE BREZİLYA TEAM THİS 2 PLAYER ARE SCATTERİNG YOUR TEAM ... okey |
abrttın ha gökay, aynı şeyi 3. kez niye yazıyosun...:D |
anlasınlar die :D:D |
kırık deil abi o site Türkiye de kontrol altında bi tane client kullanmadan giremiyorsun bwin e onu indirmen lazım www.bwin.com yaz var orda galiba... |
ben giremediysem kırıktır...:D |
Alıntı:
|
Hi guys! This is photo of our team for you)) http://img59.imageshack.us/img59/8127/453241jpgzk4.jpg |
|
Alıntı:
|
Sherrif's LittLe inonu's Your Know Souc Speak..World's Never With Compare .Europea Widthness is parTisan Fiery Team One LiverpoL Partisan I İts Knows ..132 Db Sound The Record To Take Me ).. iNonu İs Our Cometery.. Who Burried..Your İs No Burried ..But inonu's My To Earn Us Come Me Of the Country.. Yeah! :D Astalavista ;) |
Alıntı:
|
zuhahahahah go home please you are very small team VERY VERY VERY SMALL TEAM |
delgado and ricardinho substitute your team... 1-)DELGADO İS 5 MİLYON EURO PLAYER AND YOUNG PLAYER 2-)RİCARDİNHO PLAYED 2 WORLD CUP İN THE BREZİLYA TEAM THİS 2 PLAYER ARE SCATTERİNG YOUR TEAM ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Go To Home Oky Babe :D |
efe :D:D:D |
efe yazma abi sen...:D:D:D biz hallederiz...:D |
ayar oldum ya bide moldovaya fln cağırıyor :D sanki tur 2.maca kalcakmış gibi ucuyorlar :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
efe senin hakkında konuşuyorlar söyliyim...:D |
GO HOME.... I AM BANNİG FOR YOU OKEY |
Alıntı:
|
saçmalama gökay... |
abi tamam ben yazıyorum, sonuçta gelmişler, düzgün konuşalım adamlarla ya, zıtlaşmayalım bence... |
Alıntı:
|
mustafa adam gibi ingilizce konuşcaklarsa tamam ama yoksa banlarım ne konuştuklarını biliyormusun belki küfür GO HOME OR I AM BANNİG FOR YOU 5 MİNUTES LATER |
iyi de böyle yaparsak olmaz ki, biz de aramızda konuşuyoruz onlarla dalga geçiyoruz, bence yapma böyle birşey, bırak düzgünce konuşalım... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Abi Biz Aramızda Konusuyozda Burda Kendi Dilimizi Kullanmamız Kadar Doğal Ne Olabilir :D Biz Onların Forumlarına Gitsek Kendi Aramızda Konuşsak Onlar Sanki Banlamaz mı :D Ama Bence Kalsın Bunlar Bize Lazım 1 Agustosta |
banlamaya gerek yok bence. normal konuşuyoruz işte küfür etmiyor adamlar nerde küfür ettiler gerek yok devam edelim. |
iş değişti :D banned friend. |
Kamiller Ya :D |
Alıntı:
And if you dont understand it, I feel sorry for you. Thank you for attention. Good bye. |
We Your Team 50 Buy.. OnLy Rıcardınho And DeLgado İs Me to Sell.. See You.. |
sizi 50 kere satın alırız mı demek istedin abi :D |
| Türkiye`de Saat: 09:24 . |