![]() |
bakis' cousin |
And who is your capitan? |
Alıntı:
i think tuncay sanli is one of the best player in turkey right now, he's too rapacious, his speed's unbelievable, he's transferred to middlesbrough in premier league and i think he'll rise more... |
Alıntı:
|
mustafa abi sen işi ilerlettin ha:D |
Alıntı:
|
emre bu mustafa hep böle... geldiklerinden beri admalarla bi kanka bi dost görme gitsin lafta sölettirmio |
misafirperver insanlarızdır biz be mehtap... |
:) abi yakında sizede gelir bunlar:D |
bi çay kahve ikran edersin dimi mustafa ... smile kullanamıorum kızıyosun die anladın sen onu |
:D:D |
Alıntı:
Our foreign players are: Matias Emilio Delgado, Rodrigo Tello(from Sporting), Nicola Legrottaglie(from Juventus), Ricardinho, Edouard Cisse(from PSG), Deivson Rogerio da Silva Bobo. Which is the best player? |
kimi söyleyecek acaba sedat...:D |
Alıntı:
|
çocuğun kafası şaştı tabi...:D |
ne sordunuz ki yaf bizede açıkla mustafa hıh. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
sedat yabancı oyuncularımızı saymış, hangisi en iyisi sence diyor, çocuk da benim için bunu yanıtlamak çok zor diyor da kafa mı buluyor, yoksa tanımıyor mu onu bilemem, valla ricardinho'yu da tanımıyorsa futboldan çakmıyordur bu heralde... ama bence kafası şaşırdı, bi bunlara bakıyor, bi de kendi oyuncularına...:D |
Somebody said that Matias Emilio Delgado is your best player. I believe you |
Alıntı:
You Can OnLy Win Us Like That Games.. NoBoDy Live's Without DreamS. Your DreamS And Game Gonna Finish At İnonu. Now You Can Be A Champion At This Game.. See You Later Smallness..:P |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ya Mahalle Takımı Ne Best Playeri Arıyosunuz :D Walla Burda Cevap Bile Yazmam Aslında Ama Boylarından Büyük Konuşuyolar :) |
Our best player was romanian Razvan Cocis but he went to Lokomotiv Moscow. Now our best player is our capitan defender Vaga Tarhnishvili. Also I want to admit our best scorer Alexei Kuchuk, and young forwards& Aleksandr Suvorov and brazilian Tiago Alberto |
bunlarda geldi gitmio |
he yaaa çok mu yüz verdik nedir...yada bn fazla su döktüm arkalarından |
Alıntı:
|
emre şerifin rozetidir onların sembol, yada kovboylardır :D |
Alıntı:
|
ge4lirler birasdan damlarlar:D |
ya onlar çarşambaya kadar burda takılırlar bizim tribünlere hayran kalırlarsa beşiktaşlı olurlar yoksa, bi daha girmezler sforuma :D |
:D forma gönderelim bunlaraD: |
ya arkadaşlar adamları forumdan kaçırmayın maç zamanı gelince geyik yaparız işte daha ne istiyosunuz ... gerçi ben bunların rakiplerimizin yaptığı bir geyik olmasından şüpheleniyorum nedense fazla mı paranoyağım :D |
aslında gelseler ağırlasak 1 gün burda, gezdirirz istanbulu hemde forma hediye ederiz :) moldova'da taraftarımız olur |
Alıntı:
|
çok şüpheleniyorsanız modlar ip numarasına baksın ip nonun hengi ülkeden şehir bağlanığını göstyeren siteler var ;) |
gerçi o kadar politik bilgiyi araştırcaklarını sanmıyorum neyse gereksiz takıldım heralde boşverin... |
yok arkadaşlar merak etmeyin adamların bilgileri doğru ;) |
Ãğåáàíûå òóğêè, ìû âàñ âñåõ íàõóé ïîğâåì. Ãëàç íà æîïó íàòÿíåì...Ìîëèòåñü ñóêè... |
Türkiye`de Saat: 05:41 . |