![]() |
Alıntı:
|
Oh yes, Cisse is dangerous. Also I know you new keeper - Rustu. I didn't watch his play for a long time and I will be glad to watch him on our stadium. Also I read in newspaper that Besiktas wants to buy Quinci from Spartak Moscow. Believe me, it's a bad idea) |
özet olarak futbolun sonucunun önceden tahmin edilemeyen bir oyun olduğunu düşünüyorlar,ve iyi olan kazansın diyorlar,top sahada oynanır diyorlar ve örnek olarak 1-1 biten hamburg maçını gösterdiler,tanıdığınız oyuncularımız var mı diye sordum,cisse ve rüştüden bahsetti,umarım cisse oynamaz bize karşı dedi |
bn hala bişi anlamıyorum :H |
ya çok ii anlaştık ii kaynaştık...bi fotograf makinası getirinde forum hatırası çektirelim :H |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
and i also hear quinci for the first time from you, we are planning to transfer a defender and probably we reached an agreement with legrottaglie in juventus and we're looking for a forward, after that we'll finish the transfer season... |
biri bize neler olduunu anlatcak mı :D çatlıyoruz şurda herhal |
birşey yok ya, adamlar spartak moskova'dan quinci diye bir adamla ilgilendiğimizi duymuşlar, biz de yok öyle birşey diyoruz...:D |
Alıntı:
|
neyse mute ben mikrofonu sana bırakıyorum,hem adamlarla konus hem sonra çeviri yap,zor oluyo:) |
tamam meriç hallederiz...:D |
ee nie konuşmuyolar:H |
biz türkçe konuşmaya başlayınca şaşırıyolar,sen bi hello my friends yaz:D |
ağacım ben almancıyım yaw ne dilde konusuosunuz bi türlü çözemedim :D |
almancayla ingilizce biraz benzer birbirine ama neyse...:D |
One more question: shall I be able to watch this match live anywhere in the Internet? Because I think this match will be not viewed on our TV chanels(( |
mute bunLar kesin kopi yapıp gönderioLar buraya BelKide küfür ediyorLar :D :D piss dich deingSon :D |
hello welcome friend :) |
Alıntı:
probably you can watch this match in the internet but i don't know the site and i can't help you, sorry, but if you are following this forum you can learn this tomorrow or a few days later... |
Alıntı:
|
Ben anadilimi kullanmayı tercih ederim janım ! hoşbuLduk |
:D:D:Dkonuş mehtap... ingilizcen çok güzel, adın ne senin tatlı kız diyor...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
la harbiden ajan olmasın bunlar :D sazanlık yaptım biraz ama neyse başka silahlarımız da var sorun yok :D |
i think you can watch, you must watch, you must not miss this match:D... |
Alıntı:
bnm mi ing çok gzlmiş...bn sadece slm vermeyi ve ismini sormayı bilirim .. haaa bide this is a pencil :H |
tihs is e book :D |
eeet onu da biliyorum :D bu arada yazık olmasın garibana my Name is MEhtap :D:D:D |
yaw çocuk bir soru sordu, habire alakasız şeyler yazıyosunuz:D, cevap geride kaldı:D... |
:D ben bi tane daha buldum mehtap ivy :D (Sarımsak ) |
ne sordu... anlasak cevaplarıs herhal hıh. |
Alıntı:
|
Alıntı:
You can download SopCast programme from here: http://download.sopcast.com/download/SopCast.zip You can use it for watching live streams via Internet. And I have a question to you. Which moldovian channel will broadcast the second match? Do you have any info? (Perviy kanal Moldova / STS Dixi TV Moldova / TNT Moldova) Best regards |
yaw durun bi çocuklar yazsın,şimdi küfür mü ediyolar acaba die bakıolardır boş boş:) where are you,friendsssss? :) |
Guys you need not to understand turkish, we write turkish to ourselves. |
olmas olmas... zaten sesleri de çıkmıyo ..yazık :D küstürdün mü nedir :D |
Türkiye`de Saat: 11:06 . |