![]() |
Güzel futbol, umut verici futbol bana yeter şu anlık ama tabi yenersek de sevinirim gayet. |
Alcaz tabiki. ORDAYIM :D |
Alıntı:
|
lütfen kımse kesın konuşmasın bnce çnku allah çok buyuk hıç bellı olmaz hayatta ne olursa olsun kımse buyuk ve kesın konuşmasn bnce ama herksn dşuncesı kendıne tabı.şerıf içinde öle dıoduk ıyı top oynadık ama zarzor 1 tane atabıldık. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aynen HERKEZİ MAÇA BEKLİYORUM STADIN ÖNUNDE TOPLANIORUZ |
bize verilen oran 2.80 gelde iddaa oynama |
yaaa şu ezikleri yenelim tamamdır sezonun başından başlayalım eğlenceye en büyük eğlence yine ezikbahçe:D |
arkadaşlar ne kadar ezikte olsalar hafife almak büyük bir risk örnegin şampiyonluk maçı ???? |
Alıntı:
|
inşallah yeneriz ve moralle başlarız lige.ama dikkat etmelıyız. |
yeneriz ya biz bu ezikler alıştı zaten kaybetmeye kupaları :D |
yenicez inancım sonsuz maçta olmaktanda büyük gurur duyuyorum en iyi şekilde temsil edicez beşiktaşımızı ! |
inşallah bizim açımızdan iyi bir maç olacak. ayrıca fenerliler kendilerinden çok eminler forumantudan baktımda.;). |
inanıyorum ki yenicez:) |
stad kadıköy gibi olacakmış yani fenerli sayısı daha fazla. işte bu yüzden maçı yine biz alırız. gençlerle ve yedeklerle dağıtırız bunları. batuhan yeter fenere. |
bu içim de hergün değişiyor yaw, bugün de rahat yenicez diye doğdu içime, bakalım yarın nasıl doğacak...:D hayırlısı... |
mustafa abi içine sevgiler:D |
inşallah yenicez. hatta penaltılara kalsın maç bol gollü olsun :) |
penaltılara kalmasın ya ben çekemiom o anları |
Alıntı:
|
ŞİMİDEN MAÇ SONRASI HEYECANLA BAĞRCAIIM ANI BEKLİORUM O AN GELSİN VARTIK KUPA ALMA HYCENIYLA BAGIRDIIM AN;) |
ins yencez bgun |
Feneri Del-gado... |
Haydi kartal |
sağlık olsun. yapacak bişey yok rakibi kutlamaktan başka. İbrahim Üzülmeze gelince yaptığı ona hiç yakışmadı |
Türkiye`de Saat: 16:36 . |