![]() |
BEŞİKTAŞ-Fenerbahçe (Süper kupa) http://img502.imageshack.us/img502/6...taslogoiv8.jpg http://img519.imageshack.us/img519/6712/imagesxu5.jpg 5 Ağustos Pazar günü Almanya'nın Köln kentinde yapılacak Süper Kupa maçı hakkındaki görüşlerinizi bu başlıkta paylaşabilirsiniz. |
alex ve appiah oynayamayacaksa bence favoriyiz... |
İnşallah yeneceğiz, aksini düşünmek istemiyorum. Alışkınız ya o bakımdan :D |
Alıntı:
|
herzaman yenerz biz feneri yaa,rahatlığıyla çıkmazlrsa kupa bizim |
şunlara lig başlamadan güzel bi tokat vuralım... |
boşver sallamak bedava, 5'leriz...:D |
geçen maçta dikkat ettim carlos ileri çıkınca geri dönmekte zorlanıyor.. onun bölgesinden ani ataklar yaparsak çok pozisyon buluruz.. bizim sağ kanatta kim oynayacak acaba? |
Bu maçla ilgili soru işaretlerim var??? Kesin konuşmamak gerek. |
Bu maçta fazla gol beklemiyorum açıkçası.0-0 a bile uzayabilir maç.İki takımında golcüleri yok veyada yetersiz şuanda.Ama yinede ertuğlul hoca farkıyla yeneriz bunları.Sonrada yine ağlarlar artık. |
kesin konuşamıyorum ama ,son yıllarda kupa maçlarındada bi üstünlüğümüz olduğu kesin... |
içime doğan bu sefer yenilicez... |
içini boşver abi ya :D biz yeneriz |
feneri yeneriz |
bu maç mantarr bence yaaa...Kaarşımızdaki carloslu fener alayıını dagıtırızz rahatcaaa.... |
işimiz zor bence bu defansla |
valla internetete dolaşırken baktım ve fb nin 9bin bizm sadece 3 bin bilet sattığımızı okudum.Çok yazık yaa beşiktaşlılık bu yönetimle gittikçe ölüyor.Bİr an önce başarıyı yakalamamız lazım 12-13 yaşından küçük 1 tane beşiktaşlı zor buluyorum. |
tehlikeli bi maç sheriff maçının yorgunluğuyla çıkcaz .. |
allh namerdi güldürmes,bize yardım eder... |
Alıntı:
kimseden korkumuz yok bu maçI alıcaz Başka yolu yok !! hemde eze eze |
1-0 alacaz maçı |
geçen sene Gs ye karşı oynadığımız gibi oynarsak kesin yeneriz...o neydi ölee yaww:D müthiş maçtı yaaa sağlı sollu gelioduk sezonun en iyi maçıydı...DELGADO çok iyiydi...koray a zaten laf yokk...nesee İNŞALLAH bizim maç ..::maçlar hangi kanalda???sheriff?? ::.. |
vallahi takımımızı d-smart sayesınde izleyemediğim için birşey diyemıyorum.ama ortada bir maç.kimin alacagı belli olmaz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
d smartta deil |
http://besiktasforum.net/forum/medya...ctidmangunlugu Süper Kupa Hazırlıkları Başladı 02.08.2007 11:38 Futbol Takımımız, FC Sheriff maçının ardından ara vermeden Süper Kupa finalinin hazırlıklarına başladı. Dünkü karşılaşmada forma giyen Futbolcularımız, rejenerasyon çalışması ve hafif koşuyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız bir süre yapılan koşunun ardından tekniğe dayalı bireysel çalışmalar ve yarım sahada çift kale maç yaptı. Sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Gökhan Zan, Mehmet Sedef ve Murat Şahin'in yanı sıra dünkü maçta sağ alt adalesinden sakatlanan Rüştü Reçber çalışmaya katılmadı. Kulüp Doktorumuz Ayhan Optur, Rüştü’nün durumunun çekilecek MR sonrasında netleşeceğini söyledi. Ekibimiz, hazırlıklarına yarın (3 Ağustos) akşam 18.30 yapacağı çalışmayla devam edecek. |
fener dün tam kadro oynadığı hazırlık maçında 2.lig takımıyla 2-2 berabere kaldı hemde 2-0 öndeyken 2-2 oldu.. yani fenerde tam olarak hazır değil eksikleri var.. biz dünkü gibi oyunu kanatlara yıkarsak ve nobrede oynarsa feneri yeneriz |
önce sağlık, sonra hayırlısı... |
fener iyi durumda değil,mutlak kazanmamız gereken bir maç |
Başlangıçlar önemlidir! İyi bitirmek için, iyi başlamak gerekir! |
o maçta dünkünden daha iyi oynayacağımızı düşünüyorum, en azından şamp. ligi önelemesi gibi bir maçta çençlere ilk defa şans verilmesi ve kazandıkları özgüven sayesinde artık her maç için daha alternatifli bir kadroya sahibiz... |
Kazanacağımıza inanıyorum, o maçı kazanırsak moral açısından takım daha da güçlenecek ve turu rahat geçeriz inşallah. |
alıcaz..baska yolu yok..herkes bunu farkında artık!! burda kalıp carsı ankarayla izlemek isterdim ama nasip deilmis..baska maclara artıkın;) |
Hocamız Ertugrul Saglam imza attıgı gün söylemiştim o günden beri imza olarak kullanıyorum bundan sonra herkes Beşiktaştan korsun... Ertugrul hoca yıldız istemedi yıldız yarattı |
Iddaa oranları - Maç Kodu:562 BEŞİKTAŞ: 1,95 X:3,00 FB:2,80 |
Alıntı:
|
oranlar ilginç... |
alt oynarım 1,80 oranı var ;) |
ezikleri yine ezeceğiz inş.. |
Türkiye`de Saat: 06:43 . |