![]() |
iyi futbolcu olabilir ama aradığımız santrafor değil. zaten santrafor değil. |
Hıgıaın ı tam bir 90 dk sahada görsek ondan sonra net bir kararverirdik iyimi kötümü diye ama ne kadarda iyi olsa bizeim aradığımız oyuncu tipi değil bize Carew gibi bir oyuncu lazım |
yok kardeşi ben artık kararımı verdim bu adam dan bi şey olmaz walla yok arkadaşlar yanlış transfer.olumlu hareket yapamadı daha batuhan bile bi kaç oyun oynadı bize 3puan kazandırmıştı ama yok arkadaşlar kumaşı iyi değil bence |
yanlış transfer..! |
higuain son dakikada yapılmış bir transfer bence yerine daha iyi bir forvet alına bilirdi çünkü beşiktaşın şiddetle iyi bir golcüye ihtiyacı var |
evet ertugrul saglam aslında baya guvenıyor ama sanırım daha tam anlamıyla ızleyemdık hıguain i bıraz daha fazla oynasa sanrım bısıler cıkıcak;) |
90'a atıcaaan golleri beklios Higuu |
Türkiye liginde hiçbir takımda oynamaz, çok yanlış bir transfer... |
valla daha bişi görmedik bir kaç kez ilk onbirde başlarsa biraz da sabırla beklersek görebiliriz nasıl olduğunu tek maçta yoyum yapmak ta olmaz |
kendisi hakkında yorum yapabilmem için en azndan bir kez 90 dakika oynaması lazım... |
bakıyorumda herkes telloya da bu yorumları yapıyosu yanlış transfer diye bı suru ön yargılı konuşmalar ama noldu şimdi tellosuz olmuyo emin olun higuu da aynısı olucak yeterki sabredin çok golleriyle inönüyü ve diğer stadları ınleteceğiz |
iyi bi oyuncumuz ama besiktas kardesini real madridden alsa daha iyi olur:smile: |
doğru Alıntı:
|
ÇOK HIZLI V ÇOK TEKNİK BENCE BEŞİKTAŞTA ÇOK İŞ YAPACAK BENCİL OYNADIĞINI GÖRÜYOZ AMA FORVET BU BİRAZ BENCİL OLACAK. BOBO İLE MUHTEŞEM BİR İKİLİ OLURLAR .TABİ HOCA ÇİFT FORVET OYNATIRSA TAKIMI. |
bence kiralık verilmeli küçük takımlara akıllanmalı |
çok iyi bi adam |
ya madem takım yorgundu bu adamı böle bir maçta kazanmıcaksınız da hangi maçta oynatıp kazanacaksınız?? Bu adamda potansiyel var ama Ertuğrul hoca sağolsun oyuna sonradan bile almaya layık görmüyor..! Yazık..! |
higuain in bitane düzgn maçnı görmedm... arjantnli forwet alıyosun ... adamı sürekli 70 Lerden snra oyuna sokuyosun ... we bu adam hiçbişey yapamıyo ... we bu adama bi ton para harcıyosun ... bilmiyorum ilk başta umutluydum bu adamdan.. ama bunca zaman geçti bi iyi işini göremedim ... |
iyi bi oyuncu da daha kendini pek gösteremedi. |
gelişime açık bir forvet sadece bu kadar ama neden altyapıda değilde a takımda onu anlamadım !!!!!!!!! bu klübün transfer politikası ancak yeni bir yönetimle değişir hep aynı zihniyet |
bu akşam gördukkı bu kadar hafta boşu boşuna yedekte bırakılmış adam. takımın bnce tello dan sonra en ıyısı tek başına takımı sırtlamaya çalıştı ama yanlız olmyu neyazıkkı:( |
bu adama yeterince şans verilseydi takım bu halde olmicaktı idda ediyorum bu adam süper bı futbolcu kim ne derse desin kalırsada gırceksiniz farkı |
burayada bunu yazıyorum bu adam 2 yıl donra arjantinin değişmez forveti olcak görürsünüz |
şöle diyeyim bu zamana kadar bu adama çoban diyen benim özür dilerim kendisinden.ama dedeiğiniz kadar da muhteşem biri değil orta düzeyde oyunucu inş..daha iyi olur. |
SİVAS MAÇINDA TAKIMIN EN İYİSİYDİ... NOBRE YERİNE BOBO NUN YANINDA HİGUAIN OLMALI... |
eh işte:) ama sivas maçında hakkını vermek lazım.. |
ben geldiğinden beri hep savundum higuaini ama herkes atıp tuttu..bir kere daha söylüyorum bu adamın geleceği çok iyi değerlendirmemiz lazım heleki bu yokluk dönemimizde diğer kolpalardan daha çok koştu en azından savaştı bişeyler için..geldiği günden beri yedek kulübesinde oturtmak büyük hataydı böyle bi adam dururken burak yılmazla nobrenin oyunda ne işi var bir türlü anlamıyorum .. |
tek kelime ile muhtesem :congrats::congrats: higuain boyle devam etsin çok gidecek futbolcular var takimimizda:mad::mad: bosa para veriyoruz bu arada bobo'nun golu guzel :congrats::congrats: |
ya geldinizmi benim sözüme ben size o adam iyi birisi derken dalga gecenler dün akşam gördükki sahada en iyilerden biri idi |
İyi olması neye yarar? Takım berbat... |
Ertuğlul hoca madem higuain bukadar iyiydide neden oynatmadın ozaman önceki maçlarda.Ozaman yine sen hatalısın.Dün sahada beşiktaş adına birşeyler yapmaya çalışan,savaşan,mücadele eden tek higuain vardı.Ne yazık ki liverpoola karşı 8 tane yiyenler ruhsuz gibi sahada dolaşırken suçu günahı olmayan higuain heryere koşuyordu.Vay bea hale bak. |
bence tutunamaz takıma sevmiyorum bu adamı pasları hatalı |
Alıntı:
ortada tutunulacak bi takım kalmadıki kardeş..pasları hatalı olsaydı golün asistini yapamazdı..sen adamı sezon başından beri kulübede beklet en kritik maçta oyuna koy adamdan güzellik bekle..yine en büyük güzelliği o yaptı dün akşam..kulübede bile otururken anlamış savaşması gerektiğini beşiktaşlı futbolcuyum ben diyen adamdan bile çok çalıştı ..sürekli ilk 11 de çıkarsa daha yararlı olur..oyunu hızlandırıyo top istiyo adam kaçırıyo markajdan kaçıyo bir tek paslarda sıkıntı yaşıyo bunun içinde adamı eleştiremezsin ondan önce çok şeyler var takımda düzelmesi gereken.. |
arkadaşlar hıguen nasıldı arkadaşlar sivas maçında higuene hayran kaldım bu adam ne futbolcuymuş be ne holosko ne mehmet yıldız hıguen daha genç bu adama şans verirlerse bir bobo klasiği daha yaşarız 2 yıl sonra bu adama 10 milyon euroya satarız |
Valla adam 2 maç az kıpırdandı hücumda takıma çok katkı sağladı. Bence iyi bir oyuncu şans bulursa. |
higuain çok ii oyuncuu bence öncelikle şunu bilmeliyiz(nobre ondan dahamı ii iiyse ii olan yönüü?) |
inşallah dahada iyi olur sivas maçında göze çarpan bobonun dışındaki tek isim |
boboyla beraber ilerde iyi işler yapar nobreden iyi |
90 dk oynıcak bu adam harbi sağlam koşuyo |
DAHA FAZLA SÜRE HER NE KADAR KÜÇÜK KARDEŞİ GONZALO HIGUAIN İN GÖLGESİNDE KALMIŞ OLSA DA KENDİSİNE İNANDIĞIM BİR OYUNCU BENCE HIGUAIN DE Kİ, BAŞ GÖSTEREN SIKINTI YETERİ KADAR SÜRE ALMAMASI. HIGUAIN E DAHA FAZLA ŞANS TANINIRSA KESİNLİKLE BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM FORVETTE BOBO İLE UYUM YAKALARSA VARIN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.:ciao: |
Türkiye`de Saat: 09:14 . |