![]() |
sonunda kendisini 90 dakika boyunca izleme firsati buldm..Aslında yararlı bir oyuncu olucak gibi görünüyoo ama bu takım için bence yetersizz... |
fiklirlerimin bazıları yanlış çıktı çok iyi bir oyuncu..... |
golcülüğünden öte verdiği öldürücü paslarlada beğenimi topladı... bu adamı orta sahaya koysan yine iş yapar bnce. hiç yoktan rico dan iyidir |
ne olduğunu anlama fırsatımız tam olmadı ama ne olursa olsun artık oda canımız hoş geldi sefa geldi |
nobre'ye tanındığı kadar şans ona tanınsa başarılı olacağına inanıyorum. |
yha çalımbaya sinir oldum marseilla maçına neden almadı sakatmıydı yha alsaydı kesin gol atardı süper oyuncu 10 numara buluyorum higuani |
Alıntı:
çalımbayı sağlam demek istedin herhalde arkadaşım |
ya adam tek basına 1 hafta once mac kazandı...bu macta kadroda yok nasıl iş bu....artıık 11 cıkması lazım nobre gıdecegıne gore hıguaın ve batuhan hazırlanmalı... |
Bence kontejanı dolduracak bi oyuncu değil bnm içn.Daha iyi futbolcular alınabilr.Zaten o tarz bi oyuncu yerne uzun boylu bi adama ihtiyaacmz war bnce.Ama bakıcaz boş adam deil.Değerlendirilebilrde... |
YA ADAMI GOL MAKİNESİ DİYE ALDIK ADAM ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÇIKTI |
bence bıras daha şans verilse daha iyi yorum yapılabilir |
B adama biraz şans verilse neden iyi oynamasın ki?... Bizim eski takımından ne eksiğimiz var? Ayrıca kardeşim adamı oynatmicanız madem niye aldınız???:@ Hayret bişey yaa. Hem adama iyi oynayacağı kadar oynama şansı vermiyolar kiii.... |
bi cacık olmaz |
bence yanlış bir transfer zaten bjk'ın yabancı transferlerde iyi karar veremediğini düşünüyorum.yabancı transferlerde genelde hataya düşüyoruz biraz daha dikkatli olmalıyız zararlı çıkan biz oluyoruz çünkü |
BOBO SEN BIR UNLU KARTALSIN!!! dostlar ......Federico Higuain...... oynasin sora oyuna baxib nece oyuncu olacagini deyerik Menim ucun bir oyuncu var helelik BOBO DASILVA IMZA: ...:::::XXaKKeRR:::::... |
cok iyi bir oyuncu ona sans verilse daha da etkilli olur ama bize uzun bir santrafor lazim |
higuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu |
ghjhg |
jhjhjhujuztgh |
dfdfds |
drtzhh gtzjm mn kartal gol gol gol |
dfsd vdsfgtr |
şans verilse kendini göstercek belki ama riske atılcak zamanda da değiliz,bence daha iyi transfer yapılabilirdi |
BEN TAkımımız adına bu sezon Hiquain den hiç bi verim almadıgımızı düşünüyoruMmm..Ki oynadıgı zaman içinde gösterdigi performansıda belli |
arkadaşlar bence hıguene şans verılse bıle beğenmezdık çunku forvet ozellığı fazla yok ama ben hıguenı takdır edıyorum mucadele verdı fazlasıyla hıç kusmeden gırdığı zaman katkı sağladı bıze |
higu seni kiraya bi göndersen sonradan açılırsın sen ama 1 sene kiralık gitmen gerek |
Bencede,Higuain iyi ve kaliteli bir futbolcu.Ama ne yazık ki,fazla şans bulmuyor.Göreceksiniz, 3-4 maç üst üste ilk 11'de maça başlasa,kendisini gösterecektir,ben buna eminim..Yönetim,Higuain'i asla göndermemeli.Eğer,giderse o da,aynı Ribery gibi harikalar yaratır ve bizde başımızı duvarlara vururuz... |
SÜREKLİ OYNAYABİLSE BENCE BİŞEYLER YAPABİLİR. |
bu adamı kazanmak lazım ii bir forvet bence yetenekli bi oyuncu bizim eski oyuncumuz ve türkiyenin en hızlı oyuncusu gösterilen sertan bile demiştir bu adam benden daha hızlı die bence ii bi oyuncu |
Boşwerin gitti artık.Zaten takıma katkı sağlamıyordu. |
Bence bu adama yeteri kadar şans verilmedi yazık oldu |
Bence yazık olmadı.Gol attıysam bilmiyorum ama geçmiş olsun. |
Güle güle git,güler yüzlü adam..Seni bekleyeceğiz..Ve senin Beşiktaş formasını giymeyi hakeden biri olduğunu biliyoruz..Hırsın ve azminle bize bunu gösterdin..Yedek kaldığının halde bile takıma küsmedin,Teknik direktörün için bir kere bile kötü bi laf etmedin..Senin yerinde başka biri olsa,neler yapardı kimbilir..Seni unutmayacağız Higuain..Ve seni bekleyeceğiz.. |
çok yazık ettiler... kaç dafe şans verildi bu adama? çok az... peki hangisinde kötü oynadı? hiçbirinde... yaptığı tek bir yanlış vardı o da porto maçında kaçırdığı gol... haksızlık edildi... |
higuain liberta dorres de gol atmış takımına tur atlatmış 1-1 giderken maç çok güzel bir gol atıp maçı kazandırmış adamlara. Bu arada liberta dorres güney amerikanın şampiyonlar ligidir :D |
cok yazık oldu adama cok iyi adamdı cok az oynadı ve iyi gol attı.......... |
yetenek war ama bu sezondan gecti seneye ustunde durulursa katki saglar |
Bu adam kötü değil sadece bize lazım olan tipte oyuncu değil bize nobre bobo gibi yırtıcı forvetler lazım |
LocKed... |
Türkiye`de Saat: 14:37 . |