![]() |
yenersek sansımız dwm eder eger yenilirsek uefa bile zor |
Şeref beyde olucaz takımı desteklicez şimdiye kdr hiç yalnıs bırakmadık bundan sonra da bırakan namerttir |
puan bile zor alırız bu gruptan bence boyle giderse çok umutlu değilim... |
Tek istedigim sey, takim güzel futbol ve rakipten üstün futbol oynasin yenilelim farketmez, o neyaaa marsilya macinda adamlar bizi ezip gecti resmen |
bu maçta Herkez gerçek beşiktaşı görücez göremez isek zaten bitmiştir herşeyy |
24 ekimde grupta lideriz, içerde porto ve liverpool a çakarsak lider oluruz, geriside boş, kartal affetmez, ahanda buraya yazıyom, biz bu gruptan çıııkaaaacaaaaaz, *** de şansı varsa uefaya gider, |
Alıntı:
umarım abi :) |
benim çok umudum kalmadı kayseri-marsilya maçlarından sonra! |
uefa'ya gidelim bize yeter, formül belli, marsilya en fazla 1 veya 2 puan daha alır, bizim marsilya maçını kazanmamız lazım, porto'Yu yenebilirsek uefa'ya gideriz, yenemezsek deplasmanda da yenilmememiz lazım ve kendi evimizde liverpool'a yenilmemeliyiz... |
arkadaşlar maça bilet bulamayan burdan bana ulaşsın kapalı alt biletiniz hemen hazır ama 3 tane sınırlı yani elini çabuk tutan alır |
endişeliyim bu mac oncesi aslında...Beşiktaşın macı alması gerek..Bize 3 puandan başka derman yokk..Almazsak artık hayal gibi bişey olur ust tur..ONU GECTİM EZİKLERE MADARA OLURUZZ... |
cincon maçını alırsak bu maçıda alıcagımıza inanıyorum |
bu maçın önemi bizim için çok büyük artık kazanmaktan başka çaremiz yok ya galibiyet ya galibiyet ben takımıma güveniyorum ve bu maçı alıcağına da inanıyorum |
bende beşiktaşa guveniyorum ve macı alırız diyorum (inş :D ) |
inancım yokkk artık ... |
benimde abi kesinlikle.. 9 defans cıkarız yine de yenilriz |
ne olacak hoca baskılardan korkup ofansif takım cıkartacak bu seferde 3 tane yeyip gondereceiz adamları |
ben ertuğrul hocadan bi dahaki maça forvetsiz çıkmasını bekliyrm beni yanıltmayacaktır... |
Porto kazanır. Skor umarım farklı olmaz. |
demirören gidicekse bu maçı kaybetmeyi isterim ben |
aynen bnde hocada gitsin yeter ki 5 yiyelim |
Onurları,gururları,şerefleri varsa çıkıp adam gibi oynayıp bu maçı alırlar.Ama yoksa kendileri bilir biz ruhsuz topçulara ne yapçağımızı çok iyi biliriz.Biz yoksak onlar bir hiçtir bunu biliyorlardır herhal...Bu maçı ona göre oynayacaklardır.Aynı eziklerin intere oynadığı gibi.Aslında bu rezil cincon mağlubiyeetinden sonra portodan fark yememiz gerekir ama yinede güveniyorum işte.Bakalım futbolcularımızın kişilikleri nasılmış??? |
başlamış yine "gitsin"ler... |
hoca kadar takımda da suc war hiç birinde ruh yok warsa yoksa prim para .... hatırlıyorsunuzdur pascal giderken bu akımda bir daha oynamak için kolumu bile veririm dedi bu takımdakiler (bu mac için tello hariç ) alın terini bile vermiyorlar |
ben ertuğrul sağlam gitsin denileceğini biliyordum da bu kadar çabuk olabileceğini tahmin etmemiştim, demekki yıldan yıla gelişiyoruz...:D |
luce ... ondan sonra teknik adam gelmedi takıma ahh be luce geri gelebilsen keske.. |
Benım bi arkadaşım war Bana ertugrul 7 haftadan sonra istifa sesi cıkıcak demişti. ben ona baya kufur etmiştim şimdi özür diliyorum.. gerçekten zevk yok artık bu takımda |
bu anlayısla cok zro evımızde portoyu yenemezsek uefada olmaz acıkca sölüyorum . .. mutlk 3 puan olmazsa olmaz... |
nasıl da hocaya istifa diyorsunuz futbolcu top oynamıyor kardeşim birinizde çıkıp desin ki yenildik ama hocamız takımımızın başında inş..bi daha ki maç daha iyi olur bizim başımıza ne geldiyse sabredememekten geldi.kim gelecek söyleyin bakalım çok bilmişler söyleyin hadi bakalım ertuğğrul gitti kim gelcek takım başarılı olacak mı nasıl düşünüyosunuz böle ya.şampiyonlar liginde oynayan bi takımız biz kardeşim çaykur rize gibi takım değiliz.3maç oynama istifa et sonra başkası gelsin.beşiktaş tan bahsediyorsunuz herşede hemen galyana gelmeyin.hocamız başarılı olacaktır destek verin.ayıplıyorum. |
abi takımı 7 defansla oynatan hoca deilmi oyuncular napsın yapma gözünü sevem |
Alıntı:
|
ertuğrul sağlam'a gitsin diyenlere sesleniyorum: sağlığınız açısından hemen pc'nizi kapatıp yatın, uyuyun, sakinleşin biraz...:D sıkılmadınız mı artık teknik adamları göndermekten yaw, ben sıkıldım mesela...:D ayrıca defans top kullanamayan "kazmalardan" oluşuyorsa teknik adam ne yapsın, iş savunmadan oyun kurmakta biter, ne yazık ki en çok kızdığımız adam olan i.üzülmez milli takımın banko sol beki, VAH TÜRKİYEM...:D |
eğerki böle giderse zor biraz |
bak bu takım luce nin elinde olsa veya onun ayarında bi teknik adamın kesin şampiyon olurduk sen gese nin en ii adamları yokken onları yenemiyosan bide fark yemekden kurtuluyosan (ümitin mallıgı) kimde hata .. |
bu maç tam bi karnaval havasında olacak ve alacaz o kadar söliyim ben |
vallahi ben gruptan cikmayi birakinda ezikler gibi sifir puanla maclarimizi tamamlayip rezil olacagiz diyo korkuyorum bu futbolda onu gösteriyo insallah öyle olmaz |
yenemeyiz.kesinlikle bizden ne köy olur ne kasaba eğer toparlanmazlarsa bu anlaşyışla bi yere gidemeyiz biz |
bu maçı kesinlikle alıcaz buna eminim 1-0 veya 3-1 |
ben tahminlerimde yanılmam, bugünkü maçın skorunu da bilmiştim, buraya yazıyorum, porto'yu yeneceğiz, çok ağır konuşmayalım... |
bu maçıda yenilirlerse yazıklar olsun ne diyelirim ki !! |
Türkiye`de Saat: 20:57 . |