![]() |
Alıntı:
Süper tek kelimeyle:D:D |
Alıntı:
:) sana guveniyorum Daha dogrusu başka şansım yok .... bende inönüde kötü oynamazlar die düsünüyorum taraftar baskısıda var. |
Haydi Beşiktaşım, bari bu maç dönüm noktamız olsun. |
taraftarda biyere kadar bu moral bozukluğuyla işimiz zoor |
onlar inönüye gelsinler bizim sesimizi bi duysunlar bakın bakalım moral bozukluğu falan kalıyomu |
ne moralı ya bu futbolcular gerçek beşiktaşlımı da utanmada yok 4 haftadır futbol adına hiçbirşey yapmıyorlar. bunlara birilerinin noumayı ögretmeleri lazım !!!! |
bekleyip görecez |
arkadaşlar beşiktaş bu macı da alamaz neden derseniz ortasaha zaten ana bana günü delgado yıldız dediler adam 1 maç iyi oynamadı yaw 1 maç arkadaslar bu nasıl yıldızdır böyle realist olalım porto yıllardır avrupada oynuyor bütün takımları az cok tanırlar burdada bizi çinneyip geçecekler bobo mu kurtaracak bizi sezon başında verilen 30 gol dözleri 20 gol sözleri nerde daha 1 golümü ne var onuda her topcu atar yani...üzülüyorum o taraftarın sesine stadyumda ölü olsa dirilir utanırda yine oynar |
hiç bir tahminim yok artık bekleyip göreceğiz |
Alıntı:
|
Gelen giden delgadoya tekmeyi atıyor :) ne bu ya adam son 20 dakika girdi top dagıtmaya başladı bizde top dagıtan yok arkadaşlar ne cisse vardı ne rico ertugrul bunları bilmesine ragmen delgadoyu koymadı .... Ben ümitliyim ! alıcaz bu maçı cissede oynucak ALLahın izniyle bu maçı koparıp alıcaz İnanın COcukLar inanın güzell günler göreceqiz güneşLi günLer... |
bence porto vark attar dun maclarini gordum adamlar super formda bide quaresmanin karsisinda ibrahim uzulmez var yani ...... |
artık benim ş.liginde 1 puan alabileceğimiz ihtimaline inancım kalmadı! avrupaya rezil olucaz! |
Alıntı:
|
bu futbolla imkansız dostlar kazanmamız... |
Porto Maçının Atmosferi Farklı Olacak Şampiyonlar Ligiyle Lig Bir Değildir Evet Ama Marsilya Maçında da Döküldük.. Umudum Çok Az Ölüm Kalım Maçı Bu Ona Göre Oynamaları Lazım.. |
Alıcaz inşallah hakan kurtuluş-zan-toraman-tello özkan(yozgatlı)-delgado-cisse-i.akın hig-bobo EN ideal kadro bu i.üzülmez kesilmesi lazım |
ben ürküorum artıkk...Yorum yokk...Sadece izleyeceğimm... |
mac biletleri ne zaman cıkıyor arkadaslar haberı olan varmı |
Alıntı:
biletix'ten alabilirsin Maç günü kaldıgı takdirde stadyumda satılıcaktır |
Alıntı:
valla bende aynı abi. |
Beşiktaş bundan önce Şampiyonlar ligindeki ilk maçları hep kaybetti ikinci maçları ise hep kazandı.(PSG,Barcelona,Chelsea)İstatistiklere göre sıra Portoda. |
Alıntı:
iyide biletix de satılıyoki kaç gündür bakıyorum:( |
Hiçbir yorumum yok bu maça, sadece izleyeceğim bakalım bu şekilde sonuç ne olacak... |
sadece izleyeceğim her maç öncesi yorum yaptım ama hep hüsrana uğradım onun için bişey demişcem izliycez görücez |
umarım yeniden diriliş maçımız olur bu maçla başlar herşey ve hep iyi gideriz çünkü bunu becerebilecek futbolcularmız var |
Alıcaz rahat olun 4 tane atıcaz :D |
Alıntı:
|
inanalım arkadaşlar iii olmasını dileyelim..ben ordayım yensede yenilsede inönüde arkasındayım takımımızın... |
Alıntı:
bana inanmayın siz Devam edin Aam görüceksin en az 3 :D |
ya sercan git yaa hep bizi kandırıyosun. |
Alıntı:
kemal formasına varmısın ? portoyu yenersek bana forma alırsın Yenilirsek ben sana alırım ? |
Arkadaşlar bu takım ile porto karşısında hiç şansımız yok..Higuain ile Nobre ile gol bulmak imkansız gibi bir şey.2. devre Acilen Higuain, Nobre, cisse gibi 2. ligde forma giyebilecek futbolcuları satıp yerine 2 adet Carew tarzı uzun boylu forvet ve iyi bir orta saha oyuncusu(Appiah tarzı) almak gerekli..Yoksa bu şekilde ligi Trabzonspor dan sonra dördüncü bitiririz.. |
Ben oyuncularımız hala kaliteli ama sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum, Ertuğrul Sağlam'a olan inancımı kaybetmek üzereyim.. Porto maçını Beşiktaşın sezon başından beri oynadığı kötü futbol ile kazanmaktansa, çok fazla pozisyona girdiği iyi bir futbol oynayarak kaybetmesini isterim, tabi iyi futbol ile kazansa muhteşem olur ama inanamıyorum artık... |
Porto macini tartismanin manasi yok. Besiktas bu hocasi ve bu futbolculariyla sampiyonlar liginde birakin gol atmayi, pozisyona bile giremez. Türkiyede de elde edebilecegimiz en iyi sonuc 5. ligtir. Futbol olarak suan rezil oynayan ezikler, Trabzon, Kayseri, Sivas bizden cok cok iyi durumdalar. Üzerlerinde Besiktas formasi olmasa suan sonuncuyduk ve sene sonunda küme düserdik. Bizi bu hallere düsürenler utansin. |
Haydi Kartalım Sen En Kötü Zamanında Rakiplerini Darma Duman Etmişindir Yeni Bir Destan Yazmak İçin..! |
ümitsizim malesef :( |
polyanacılık oynamama gerek yok, gaza gelmeyede lüzum yok.. hicde umudum yok ne yalan söyliyim.. inşallah bi mucize olurda yanılırım.. |
Alıntı:
Ulan o formayı senden alırdım ve sonrada götürür Forma sözü verdiğim Fanatik beşiktaşlı özürlü bir çocuk var ona veirirdim ama neyseee.... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:10 . |