![]() |
Beşiktaş Ocak'ta Holosko'ya imza attıracak Beşiktaş Ocak'ta Holosko'ya imza attıracak Siyah-beyazlı yönetim, daha önce iki kez talip olduğu Holosko için Manisaspor'un kapısını bir defa daha çalmaya hazırlanıyor *** İnadına Holosko Siyah-beyazlı yönetim, daha önce iki kez talip olduğu Holosko için Manisaspor'un kapısını bir defa daha çalmaya hazırlanıyor. BAŞKAN DA İSTİYOR Beşiktaş, Holosko inadından gazgeçmiyor... Slovak golcünün transferi için daha önce iki kez Manisaspor ile temasa geçen yönetimin, yeni bir girişim için hazırlık yaptığı öğrenildi. Aralarında başkan Yıldırım Demirön'in de bulunduğu çok sayıda yöneticinin yanı sıra teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Holosko'yu istiyor. GENÇ VE YETENEKLİ Yönetim, geçen sezon 12 gol kaydeden, bu sezona ise suskun başlamasına rağmen son 3 haftayı boş geçmeyen yıldız oyuncuyu, devre arasında Kartal yapmak istiyor. Kulüp içinde, genç yaşına rağmen Slovak Milli Takımı'nın da formasını giyen Holosko için, "Çok yetenekli. Bize uzun yıllar hizmet edebilir" yorumları yapılıyor. |
şimdiden beşiktasımıza hayırlı olsun sevdıgım bir oyuncuda ... onun yanında ricardinho devre arasında gonderılıormus |
HOLOSKO için düğmeye basılmasının ardından gözler, Slovak golcünün alınması halinde gönderilecek yabancıya çevrildi. Kontenjan dolu olduğu için bir yabancının feda edilmesi gerekiyor. Listenin ilk iki sırasında ise Diatta ve Higuain bulunuyor. http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3D |
Alınırsa harıka olur hem genç hem süratli her ıkı ayağını ıyı kullanıo ve de gelecek vaadedio. Ama juventus izliyo bu sebepten daha fasla takım ıster ve de daha fasla para ıstıyıcekler.Bakalım görüces ama alınırsa sansasyonel oılarak küçük ama bnce perfect olur. |
bence rico yu gondersin diatta iyi higu da daha takima alisamadi |
başkan bu adamı kaçırma .kaçarsa sende peşinden git. |
ah bi gelse .... |
inşallah yalan olmaz... |
Bence bu adam gelecek.. |
bildiğim kadarıyla holosko'yu juventus izletiyo, eğer beğenirlerse bizim almamız zorlaşır! |
bende juve izliyo diye biliyorum |
bence çok yararlı bir transfer olur umarım alabiliriz |
bu adamın kaçmaması lazım |
yok ya bence biz bu adamı alamayacağız..hem arklar size soruyorum alırsak nasıl alacaz bizim yabancı kontenjanımız dolu deil mi yaw ??? |
yok ya bence biz bu adamı alamayacağız..hem arklar size soruyorum alırsak nasıl alacaz bizim yabancı kontenjanımız dolu deil mi yaw ??? |
Ver Rico yu al holo yu formülü devreye girebilir beyler tabii hala asaleti tasdik olmayan higuda kiralanabilir |
Gelsin tabi sağlam oyuncu gönderilmesi gereken Higuain . Tam bir gereksiz transfer.Rİcoda devre arası gidebilir.Devre |
Gelsin tabi sağlam oyuncu gönderilmesi gereken Higuain . Tam bir gereksiz transfer.Rİcoda devre arası gidebilir.Devre arası bi ayar çekerle takıma.. |
şaşırdım ben bu işe,bu forumda ilk holosko haberi çıkınca,herkes yok artık daha neler,saçmalamasınlar dedi(ben dahil), şimdi juve adama talip olunca değere bindi ya da geçen süre zarfında bu adam çok mu parlak bir performans gösterdi bilemiyorum |
bence bursa spor daki tum daha iyi nouma ruhu geri döner |
Bence TUM BURSADAKİ |
FENERİ YERLE BİR ETTİ |
inşallah haber dogrudur ama ben imzasını gormeden inanmam... |
Alıntı:
|
kardeş holoskoda son vuruş desen var,sağ sol herturlu çakıo adam geçen senede birçok maçta da gördk ama brs zor transfer geyse de ıstıo dıe bılıorm |
sanmam |
gayrimenkul gibi durdukca para ediyor :) |
Alıntı:
|
Bu transfer hayal olur bizim için.Adam formunu böyle devam ettirirse zaten devre arasına kadar ücreti 7-8 milyon euroya kadar yükselir.Bu parayıda biz veremeyiz verseydik zaten higuaini değilde santa cruz vs... gibi isimleri alırdık.Kısacası yatar bu iş...PSG ye gider büyük ihtimal. |
alsınlar tabi gecens senedir diyorum cok iyi adam diye ama nerde yalan deildir inş. |
takımda tek yıldız var ricardinho oda gitsin dienler var adamın gorevi orta sahada oyunu kurmak delgado zurih macarından baska hic bi macta yoktu o kalsın rico gitsin tabi ne kadar iyi mac izliosunuz |
Holosko'yu inşallah alabiliriz. Higuian gönderilmeli... |
Ya higuian gönderilmeli diyosunuz KARDEŞİM adam kaç maç oynadı ya diyosun ki gitsin.. hayret bişi ya... walla nasıl bi anlayış içindeyiz hala anlamadım |
Alıntı:
|
Hıguaın i 90 dk seyredemedik ki daha. |
Alıntı:
;);) |
abi anlamıyorum forumda okadar konu varki holosko ile yok fransaya gitti yok devre arasında galatasarayda şimdide beşiktaşta bu adam 3 takımdada mı oynıyacak desene 3 takımdanda transfer yaptı köşeyi döndü ee hal böyle olunca kimse sahaya çıkıpta kendini üzmez oynamaz dimi |
Galatasaraya gitmis.. ah besiktas ah |
yalandır bu ya.. |
yalan arkadaşlar inanmayın böyle şeylere |
Türkiye`de Saat: 15:14 . |