![]() |
aurelio yu boşverin ya alt yapı dan oyuncu yetiştirin artık serdar özkan gibi oyuncular beşiktaşın geleceği öyle 2 yıllık yabancılarla beşiktaşın başarılı olması çok zor |
Onuda alın bütün Fenerlileri alın!!!! Allahım yarabbim ya...Bütün fenerliler bütün galatasaraylılar bize biryerleriyle gülüyorlar... |
eziklerde trabzondan çaldı zaten:D |
Fenerin artılarını takımda gormek istemiorumm..Ulkede oyuncu mu kalmadı yaaa...Ayrıca neden bu eziklerr?? |
yalnnnnn |
ne aurelio su ya bu adam daha geçen sene ricoya kabadayılık taslamadı mı otoparkta böyle kişiliksiz bi herifi hayatta takımda görmek istemem... |
İyi Bi Futbolcu Olabilir Ama Yeter Eziklerin Diline Düştük Yeter Be ! Ricardinho'yu Tekmeleyen Brezilya Asıllı Sadece Nüfusta Türk Olan Bu Adamı İstemiyorum!!! Fenerbahçe 2.Takımı Diye Alay Konusu Olmaktan Bıktık Yönetim Böyle Bi Hata Son Hatanız Olur!.. En Kral Ezik Topcularını Bile İstemiyorum Artık.. |
Aman kalsın bizde daha iyi oyuncular var ileride serdar ozkan serdar kurtuluslarımız var kalsın o f5 de |
YOK DAHA NELER YA Bİ TUNCAY Bİ BU RİCO DÜŞMANI |
ss aurelion nun da ertugrulun da bi tarafina baslicam adam gibi adam tranfer et diyos adam b takimin oyuncu getiriyo |
Türkiye`de Saat: 04:44 . |