![]() |
Beşiktaş-Gençlerbirliği |
zor mac olacak kesin 7 tane defansla cıkarız maca alısıtk nasıl olsa defansif oynamaya |
alırız inşallah |
daha bir şey kaybetmiş değiliz arkadaşlar ben düzeleceğimize inanıyorum.kazanırız |
ne duzelir ya once hocanın zihniyetinin degişmesi lazım soyley,n su ana kadar kac maca ofansıf cıktık |
napalım o zaman düzelemeyiz çok kötüyüz kahretsin deyip oturalım mı o zaman.ben hocamızın hataları görüp düzelteceğine inanmak istiyorum |
Hücum oynuyalım saldıralım yenilmeye razıyım en azından pozisyona girdik derim |
herkesı maça beklıyom |
iyi bir defansla en azından fark yemeyiz:) |
bu oynla biz maç falan kazanamayız! |
yazıkki bir anadolu takımını bile kesin yenecez diyemiyoruz yazık !!! |
Beraberlikle sonuçlanır. |
Ne diyim ki korkuyoruz böyle bir maçtan bile.. |
Maç saatleri değişti! Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak iki maçın gün ve saatleri değişiklik yapıldı. Daha önce 6 Ekim Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacağı açıklanan Beşiktaş-Gençlerbirliği karşılaşması 7 Ekim Pazar günü saat 16.00'ya alındı. Daha önce 6 Ekim Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacağı açıklanan Vestel Manisaspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ise saati değiştirilerek aynı gün saat 20.00'ye alındı. |
Alıntı:
sana katılıyorum. |
güzel oynayalımda kazanamasakta olur ben öncelikle güzel futbol istiyorum |
ya yenilir yada berabere kalırız en iyi ihtimalle..! Bu mevcut teknik ekip ve yönetim ile bu takımdan hiç bişe olmaz..' |
İster Yenin İster Yenmeyin Kafalarına Göre Birşey Yaparlar Nasıl Olsa.. |
artık düşünmüyorum yeter artık sağlığım bozuldu ya yeminle yeter ya stersten elim ayağım titriyor |
Yenilin ulan ! Yenicez diyoruz yeniliosunuz bide yenilin diyorum bakalım ne olcak |
Porto maçında son kez güvendim yenersiniz dedim yine yüzümü kara çıkardınız.Belki oyun anlamında yanıltmadılar ama tabelada ne yazıyorsa o önemliydi bu maçta.Onun için bu maç için net birşey söyleyecek bi durumda değilim.Artık toparlanmaları zor olur.Bobonun falan sakatlığıda ciddiyse gb bizi mağlup edebilir.Bide stump geldi onlara.Herşey rakip lehine.Hayırlısı... |
yapmayın böyle arkadaşlar iyi oynadık bugün olmayınca olmuyor işte inşallah hep bugünkü kadar ve fazlasını oynarız ligde iyi sonuçlar alıp şampiyon oluruz |
porto maçından da ümidim yoktu beni yanıltmadı malesef takımımız önümüzdeki maçtanda ümidim yok açıkçası ama umarım bu sefer yanılırım :(:(:( |
Alıntı:
|
Beşiktaş - Gençlerbirliği maçı biletleri satışta A.A. Beşiktaş'ın, Gençlerbirliği ile yapacağı Turkcell Süper Lig maçının biletleri satışa çıkarıldı. Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, BJK İnönü Stadı'nda 7 Ekim Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı biletlerinin, Biletix'ten satışa sunulduğu bildirildi. Tükenmemesi durumunda maç günü stat gişelerinden de satışı yapılacak maç biletlerinin fiyatları şöyle: VIP Üst B/E..........: 200 YTL VIP Üst A/F..........: 150 YTL VIP Alt A/F..........: 110 YTL VIP Alt B/E..........: 135 YTL Numaralı Orta........: 110 YTL Numaralı Kenar.......: 90 YTL Kapalı Üst...........: 70 YTL Kapalı Alt...........: 50 YTL Yeni Açık............: 30 YTL Eski Açık............: 25 YTL |
yine boş olcak tribün |
niye boş olacak ? |
Sevinmek için sevmedik!!! her zaman umutla bekliyoruz. İnşallah bu sefer olacak!! |
fark atıcaz :p |
saat 16:00'da mç mı olurmuş ya..cumartesi akşamı oynardık işte ne güzel.. moral bozmayalım, düşüş var ama inanıyorum pazar günü uzun bi aradan sonra ilk farklı galibiyetimizi alıcaz.. çıldırtın bizi çocuklar..çok sevdik üzmeyin bizi daha fazla.. |
Alıntı:
porto maçında biz oynadık ama porto kazandı eee ne karımız var. bende gidicem maça, VE yürekten inanıyorum ki BU MAÇI ALICAZ!!! |
bu maci alriz diye düsünüyorum ama serdar özkani kesinlikle bu macta 11 e almamali 2 mac oynati havalara girdi |
yeneriz aksini düşünmüyorum |
|
Higuain ile başlarsa GooL bekliyorum ondan..! inşallah bu maçtanda boynumuz bükük ayrılmayız..! |
Artık boboda yok higuaini görmüş oluruz.Benim gözüme iyi topçu olarak geldi ama bilmiyorum.Bize aslında ileri ikilide rakiplere gözdağı wercek adamlar lazım.(ah carew,ahi.mansız)Bu maçta galibiyetin aksini düşünemiyorum.Çok büyük kaosa gireriz.Takım çok kötü olur.Allah yardımcımız olsun... |
Alıntı:
|
İnşallah yeneceğiz, galibiyetten başka birşey düşünmek istemiyorum. Mutlak 3 puan almamız lazım... |
Alıntı:
|
Beşiktaş-Gençlerbirliği 69. randevuda A.A. Beşiktaş ile Gençlerbirliği, yarın yapacakları maçla birlikte ligde 69. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında şimdiye kadar yapılan maçlarda siyah-beyazlıların 37 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlıların yalnızca 5 galibiyeti bulunuyor. Taraflar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı. Lig maçlarında Beşiktaş'ın toplam 104 golüne, Gençlerbirliği 46 golle karşılık verebildi. İki takım arasında geçen sezon yapılan maçları Beşiktaş İstanbul'da 1-0, Ankara'da da 2-0 kazanmıştı. İSTANBUL'DAKİ MAÇLAR Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında genel toplamdaki galibiyet üstünlüğünü, İstanbul'daki maçlarda da gösterdi. Siyah-beyazlılar, İstanbul'da yapılan 34 lig maçının 20'sini kazanırken, sadece 1 kez yenildi. 13 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Beşiktaş, Gençlerbirliği karşısında İstanbul'daki tek yenilgisini 2001-2002 sezonunda, 2 Aralık 2001 tarihinde 3-0'lık skorla aldı. İstanbul'da siyah-beyazlılar 50, kırmızı-siyahlılar ise 20 gol attı. </B> |
Türkiye`de Saat: 05:20 . |