![]() |
Fener Holosko'yu alıyor mu ? Manisaspor'un Slovak golcüsünün bonservisi için 3.8 milyon euroluk teklif yapan Beşiktaş'ın ret yanıtı alması üzerine harekete geçen Kanarya, tam 4.5 milyon euro önerip bir adım öne geçti. Rövanşı almak üzere Sezon başında kadrosundaki iki önemli isim Mehmet Yozgatlı ve Rüştü'yü Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe, rövanşı almak üzere. Sarı-Lacivertli yönetim, Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı ve transferine kesin gözüyle baktığı Vestel Manisasporlu Filip Holosko'yu bitirme noktasına geldi. Bu haber gündeme bomba gibi düştü. Transfer savaşı kapıda Beşiktaş yönetiminin geçtiğimiz gün Manisaspor'un başkanı olan Kenan Yaralı'ya 3.8 milyon euroluk teklif yaptığı fakat ret yanıtı aldığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bu gelişme üzerine devreye girerek Yaralı'ya 4.5 milyon euroluk süper bir öneri sunduğu belirtildi. Holosko'ya G.Saray'ın da talip olduğu iddia ediliyor. Kartal kafa karıştırıyor Ara transferde Kezman'ı göndermeyi planlayan Fenerbahçe'nin listesindeki isimlerle anlaşamaması durumunda Slovak golcüyü renklerine bağlayacağı öğrenildi. Öte yandan Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, "Holosko'yla ilgilenmiyoruz. Manisa'ya teklifte bulunmadık" diye konuştu. Engin'in Holosko için Fenerbahçe'nin devreye girmesi nedeniyle bu açıklamayı yaptığı belirtiliyor. Takvim |
hemen de dedikodular başlıo yaa...Umarım ooledir tabii... |
Alsınlar... fazla büyüttük gibime geliyo holoskoyu. |
bence de, konuşa konuşa konuşa adamın değeri 10 milyon dolara çıkıcak yakında. bırakın gitsin |
kaynek ney ? eger fotomac ise yalandır |
sallama haber |
İnş. sallama bi haber değildir dicem ama yüzde yüz sallama.Ezikler okadar para bayılıp holoskoyu alsınlar üstünede kezmanı yollasınlar.Süper iş yapmış olurlar!:) |
alamassak alamayız napiim yani |
yalan haber kimse inanmasın ha tabi bastırır parayı alır o ayrı bişey |
adam cikip secersem Besiktasi secerim deyip uzerinede Besiktasin formasini giydi simdi ayni seyi fener icin yapsaydi ve formasini giyseydi Besiktas alsaydi taraftar onu ne kadar severdi |
3.8 milyon euroya Cesar Delgadonun bonservisi alınır bu haberin balon oldugunu dusunuyorum |
3.8 milyon verip holoskoyu alacaklarına biraz daha para ekleyip avrupanın yıldız oyuncularından birini getirsinler daha iyi. o paraya kontratı biten bi oyuncuyla sadece yıllık ucreti karsılıgında alınabilir. r.carlosta yıllık 4milyon a gelmişti mesela. |
yaa futbol gazeteleri kafadan sallıyor yani fenerle alakası yoktur holoskoyla |
iyide daha geçen gün holosko beşiktaşı istiyorum diye gazeteler yazmıştı :D |
Alıntı:
|
ulen ezikler neye kime talip olsak hemen bi asparagas haber yapıp adamın değerini artırmaya çalışıyolar holosko o kadar para edecek adam değil bence |
fener alacakta ne yapakki bir sürü adamı koyun sürüsüne ha bı koyun eklemiş ha eklememiş ne farkeder dedikodu bunlarr:D |
fener zaten hep alıyor verdıgı yokı carlosu 5 sene once alacaktı ama bu sene aldı adamın futbol yasamı bıttıgı zaman bunlar fenerın ve kopeklerının uydurması bence manısa holoskoyu fenere vermez fener kendını kandırıyor |
adam beşiktaş formasıyla gereken cevabı zaten vermiş.büyük bi ihtimallede ocak ayında beşiktaş'a imzayı atar.fenerde herzamanki gibi babayı alırrr |
Insallah biz aliriz adami.. istiyorum ! |
holosko sanırım 2 yıldır turkiyede oynuyor. fener bu yuzden bu oyuncuyla ilgileniyo olabilir. cunku kolaylıkla turk vatandaslıgına gecebilecek durumda bir oyuncu. bu sekilde 6+1+sonradan turk vatandası alanlar seklinde kardo kuruyor adamlar. vederson aurelio kolin kazım gibi... |
[quote=blackeagle86;465565]holosko sanırım 2 yıldır turkiyede oynuyor. fener bu yuzden bu oyuncuyla ilgileniyo olabilir. cunku kolaylıkla turk vatandaslıgına gecebilecek durumda bir oyuncu. bu sekilde 6+1+sonradan turk vatandası alanlar seklinde kardo kuruyor adamlar. vederson aurelio kolin kazım gibi...[ Holosko slovak milli takımda cogu macta oynuyor bu onemli değil 1 mac bile slovak milii takımı forması giydiği için turk vatandası yapmak için için 5 sene türkiyede olması gerekiyor(örn:mondragon senelerce turkiyede kalecilik yaptı ama kolombiya milli takımında oynadıgından hemen T.C olamadı ama nobre ve aurelio dogal olarak brezilya milli takımına secilemediklerinden turkiyede 2-3 senede T.C oldular) |
aman boş holosko BOBOmuz bizim gerisi yalan |
seLam ßen yenı uye oLdum sıteye ßen Eray .!! aßı hoLosko yu n? yapım yapım aLmaLarı Lazım ßence hem hırsLı hemde futßoLa Ac ßızede ßoLe futßoLcuLar Lazım ruhu ıLe oynayacaq tarzda |
ya fener ilk önce kadrosundaki yabancıları bir temizlesin ondan sonra holoskoyu alsın. ha son balon haber arkadaşlar nihat özdemir dolandırıcılıktan gözaltına alınmış. ben bu hükümet gidince biter işi diyordum ama hükümet gitmeden tepesine bindiler. bu derenin suyunun nerden geldiği belli olacak yakında |
hakLısın kardesımmm cıkar ßu ezıqLerın pısLıqLerı yakında ortaya |
holosko inşallah bize gelir...böyle taraftar grubu varken başka takıma gitmez....zaten onun gönlünde yatanda beşiktaş... |
Bazı anadolu takımlarının bünyelerindeki "bazı" oyuncularını olduklarından "büyük göstermesi anlaşılabilir birşey. Onların reklamlarını yaparak yüksek fiyatlara elden çıkartmaya çalışıyorlar. Tıpkı Gökhan Ünal örneğinde gördüğümüz gibi; Beşiktaş , Kadıköy ve Mecidiyeköyde reklam panoları kiralayıp Gökhan ve Mehnetin Kayserisporda kaldığını yazmışlardı. Seneye birden "satmaya" karar verirlerse şaşırmayın. Son milli maçlarda gördük ki Gökhan o kadar abartılacak biri değil. Sözün kısası; şu aşikar ki Vestel Manisaspor Holoskoy'yu yüksek fiyatlardan satabilmek için kendisinin reklamını bu şekilde yapıyor ve Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın arasını kızıştırıp sanki bir açık arttırmadaymışlar gibi fiyat yükseltmeye çalışıyor, yoksa Holosko da vasatın üzerinde bir oyuncu değil. Kadromuzda ondan çok daha iyi oyuncular var.(Batuhan mesela) |
takvim haberi ya inanmayın |
alsınlar daha iyi olur |
holoskoda futbolcumu avrupada daha ii bir futbolcu alırız |
Aßı Avrupadan qetırcen futßoLcu su durumda ya coq yukseq maLıyetı oLur yada cLup u ıLe sorun Yasıo oLur ve yasLı oLur ama hoLosku qenc ve futßoLn tm yetenq caqında qeLeceq ıcınde doqru ßı hamLe yapmıs oLurLar ALırLarsa |
holosko için vestel manisa 2 yüzlülük yapıyor bakın geçen sene beşiktaş caner,hakan baltayı almayı çok istedi karşılığında caner den 10, hakan balta için 7 milyon euro istediler. daha sonramı hakan balta galatasaraya 1 milyon euro, caner ise 4 milyon euroya CSKA ya gitti. Vestel manisa'nın kesinlikle Beşiktaş'a bir inadı var. rakamlarda çok zırvalıyorlar. holosko ben beşiktaş'ta oynayacam dediği sürece vermek zorundalar bu 1. 2. si kimse holoskaya 6.1 milyon euro para vermez en fazla edeceği maksimim 1.5 milyon euro +2 futbolcudur. |
aßI hoLosko Feße ye qıderse Orda KayßoLur Gıder onca futßoLcun arasında.. orneqın Zafer ßıryoL ßız aLmayaLım dıe aLdıLar oynatmadan mahvedıp ßıraqdıLar cocuqu |
bencede sallama bi haber fener böyle bişey yapamaz holoskonun önüne 4 forma konmus adam içlerinden beşiktaş formasını seçip giydi üzerine bunlar enden bahsediyor holoskoyo gelince ilerde beşiktaşa iyi paralar kazandırabilecek iyi bir forvet ben neden olmasın derim |
fenerbahce beşiktaşa hayranım deyip beşiktaş forması giyen futbolcuyu alacaksa fenerli ..neler de bunu sineye çekeceklerse buyursun alsınlar yakışır ancak onu becerirler parayla adam satın almayı ama holsko ben beşiktaş taraftarına hayranım dediyse "her zaman heryerde en büyük kartal" dediyse bunu kimse değiştiremez.... |
ALIRSA ALSIN HOLOSKOYU |
Aaaaaaaallsınlar tabe :P :D |
:D:D:D:D:D |
şimdiden başladılar ortlığı karıştırmaya adam beiktaşta oynamak istiyorum diyince fenerlilerin zoruna gitti herhaldee |
Türkiye`de Saat: 19:38 . |