![]() |
Sivasspor maçina PAF takimla cikmalimiyiz sizce?? Sizce derbini ardindan tepkimizi boylemi gostermeliyiz?? sizce yonetimimiz ne etmeli?? taraftarimiz ne etmeli?? |
bence ligde hiç birsey bitmedi benim dusuncem takimimiz sivasspor maçina tam kadro ciksin tepkimizi carsi gosterir pankartlariyla sampiyon olacagiz herseyye ragmen onlarin istedigi de bu pes etmemiz lutfen sivas maçinda tribunleri dolduralim |
Alıntı:
|
evet sende haklisin ben bizim genclere de guveniyom sivas maçini yenecek guç var dedigim gibi daha hiçbirsey bitmedi 3 derbiyi de deplasmanda oynadik ve hakem hatalariyla yenildik bu sene sampiyon besiktas |
1-2 maçlık paf macerası sadece bize zarar verir, kesinlikle olmamalı, olacaksa de tamamen ligden çekilmeliyiz-2. lige düşürülmeyi göze alarak- beşiktaşsız bir lig olamayacağı için mutlaka bu yönde ciddi yaptırımlar uygulanmaya başlanacaktır ama yönetim bizi nedense hiç şaşırtmıyor, bakalarının ekmeğine yağ sürülüyor, sanki affan keçeci ve ismet arzuman'la iş bitiyor, yine yanlış yoldayız... |
söylediğimiz arkasında durmak gerek 3 puan kaybetsek bile paf takımla çıkılmalı haberi olan vardır paf takımımız ezikleri 9 kişi 3-1 yendiler sivas karşısında oynasınlar yürekleriyle kazanırlar ben buna inanıyorum |
paf takımıyla çıkmalıyız...bu pislik temizlenmez ama temizlendiği yere kadar... |
Alıntı:
|
Yönetimin arkasında durmalıyız . Ertuğrul ve oyuncu değişiklikleri doğru mu |
bence çıkmalı. kaybeden hep biz oluryoruz.. insanlara tepkimizi göstermeliyiz... büyüklüğümüzü anlayamamış insanlıktan nasibi almamış insanlar belki bişeyler anlarlar. kaldıkı paf takımımızda bir kartal gereğini yapacaklardır. bizlerde taraftar olarak arklarında durmalıyız.. |
bence evet liğten çekilmeli böyle şerefizis bir ligte beşiktaşımın işi olmaz |
Alıntı:
20 yıldır böyle kandırıyoruz kendimizi kardeşim.. Kötüler, ş...fsizler maalesef kazanıyor bu federasyonun liginde.. Biz harbi fazla ŞEREFLİYİZ bu lige... Maçlar oynanmadan masada bitiyor, sezon başlamadan şampiyon belirleniyor bu ligde.... Gayse'li ve Feybe'li taraftarlar çoklukta ya reyting'i de parayıda onların sayesinde kazanıyorlarmış ya ondan dolayı çekişmeli olsun diyorlar gayseyle feybeyi ilk ikiye yerleştirmeye çalışıyorlar sürekli..... Benim son sözüm Sivas maçında en iyi protesto: Sahaya çıkıcaksın, santrayı yapıcaksın (sağında solunda kimse yok, çok rahat bir pas atma pozisyonundasın) yere eğileceksin ve topu yerden alıcaksın aynen hakeme götürüceksin (BU BİRRRRR) - Aynen kırmızı kart (Sorun değil) (İKİNCİSİ) Top kalecimizemi geldi rahat pozisyondasın yine topu dikip orta alana atması gerekirken göstere göstere topu eliyle alıcak kaleye atıcak.... Kısacası oynamak için hiçbir şey yapmıcaksın.. Oyunun cılkını çıkarıcaksın... Bundan iyi protesto olamaz... Bu adamlar bundan da anlamazsa Liverpool maçına bile çıkmıcaksın... Biz madem Türk takımıyız bizim haklarımıza tecavüz ediyor TÜRKİYE Futbol Federasyonu adı altında bi takım insanlar, bizde temsil etmeyiz ülkemizi bu kadar basit.... |
bence paf takımımızda sivasa kafa tutar onların hepsi süper futbolcu zati aralrında 2 tane 3 tane yıldız olcak oyuncu var |
yaw paf takımla cıkıcaz ama bır hafta ondan sonra yıne aynı tas aynı hamam serefsiz basın ve federasyon bırılerıne ii gorunmek için 100 yılımızdan sonra bıze karsı oyunlar oynuyor bu cok acık ortada |
Aslında paf takımı ilede çıkmak alçakları önemsemek olur.En iyisi genç takımı sahaya sürelim.Ben iddia ediyorum paf takımı ilede çıksak Sivas'ı yeneceğiz.Başka yolu yok. |
paf macıyla cıkmak puan kaybı durumunda Beşiktaşada zarar verebilir (eger bu seneyi tamamen gözden cıkardıysak başka) bence öncelikle federasyona zarar vericek eylemlerde bulunmamız daha mantıklı eger mümkünse havuzu bozmak , digiturkleri iptal etmek gibi tepkiler gösterelim sonraki tepkimiz paf ile cıkmak olsun |
sonuna kadar arkalarındayıjm bu kararınn...KATILIORUMM... |
Alıntı:
|
pafla cıkalım bence... |
haklisin |
arkadaşlar ne diyosunuz siz yaaaaaaa!!!!!!!!! kesinlikle paf takımla çıkmalıyız biz ezik fenerliler gibi tukurduğumuzu yalamayalım nakıyorumda bazı arkadaşlar dunku maçın psikolojısini üzerlerinden atöışlar.kimse kusura bakmasın ama ben sinirimi daha atamadım..beşiktaş devrim uğruna ne gerkiyorsa yapmalı bence!!!!!!! |
a takım diyelimki, sivas maçına çıktıve 5 tane attı ne değişecek yarın yine bunlar bıçağı alıp vakti gelince yine bizi mahvetmeyecekler mi. arkadaşlar bu iş şampiyonluk işi değil beşiktaş şampiyon olsun diye tutulacak takım değil en azından bu tarihi kulubün kazandığından çok haksız yere elinden alınan kupaları var. sivasa paflar çıksın taraftar olarak biz ne yapmalıyız onu düşünelim.BU KULÜBÜN SAHİBİ BİZİZ İLK OLARAK BENCE ŞUNU SÖYLEMEK LAZIM TEK BALTA DARBESİYLE BU ÇINARI YIKAMAZSINIZ. |
en iyisi çıksınlar paf takımla |
sonuna kadar paf takımmmmmmm |
Bizde söz ağızdan birkere çıkar...Yüzde yüz sivas maçına paf takımla çıkılacaktır.Bizde sonuna kadar destekleriz bunu... |
bencece pafla çıksınlar bizim pafki oyuncularla bie ligi kovalarız.. yenilirsekte önemi yok biz ölüme sevdik bundan sonra kiminle oynamsı öneli değil biz desteğimiz ömenli arkadaşalr biz YIKAMAZLAR ve PARÇALAYAMAZLAR kimseni güçü yetmezzzzzzzç |
çıkmamız gerektiğini düşünüyorum ama bu tepki biyerlere tokat gibi gelecek mi ondan şüpheliyim |
vallahhh ciksinlarda gorsunler bizim pafii |
arkadaşlar bence sadece sivas maçına değil geriye kalan bütün lig maçlarına paf oyuncuları kupa ve avrupa maçlarına tam kadro çıkalım kümeye düşersekte düşelim hiç önemli değil yeterki lafımızın arkasında duralım az önce bu eziklerin internet sitesinde bizim için yedeklerle çıkamazlar diye dalga geçiyorlar onu gördüm kudurdum |
kesinlikle evett çıkmalıyıssss |
paf takımıyla çıkmalıyız inanıyorumki paf takımıylada bilegimizin hakkıyla yeneriz sivassporu onlar para yedirmeye devam etsin ama biz hakkımızla beşiktaşa olan aşkımızla ne olursa olsun şampiyon biziz |
BAŞKANIMIZ EN DOĞRU KARARI VERMİŞTİR. SEN ÇALIŞ ÇABALA İYİ DE FUTBOL OYNA DÜNYASININ PARASINI HARCA EEEEE ...SONUÇ :ADAMLAR İKİ ÜÇ HAKEM SATIN ALMIŞ İŞİ BAŞTAN BİTİRMİŞLER..PEKİ BİZİM PARAMIZMI YOK BİZ SATIN ALAMIYORMUYUZ ? BEŞİKTAŞ AHLAKI TERBİYESİ BU YOLLARLA MAÇ KAZANMAYI KABUL ETMEZ BEŞİKTAŞLILIK BAŞLI BAŞINA BİR YAŞAM BİÇİMİDİR BU YAŞAM BİÇİMİNİN EN BÜYÜK DİREĞİ DÜRÜSTLÜKTÜR. NE YAPACAKTIKİ BAŞKAN BAŞKA ? KARARA SAYGI DUYMAK VE NE DENİYORSA O ŞEKİLDE HAREKET ETME ZAMANIDIR. İNŞALLAH BEŞİKTAŞIMIZIN ÜSTÜNDE OYNANAN OYUNLAR ORTAYA ÇIKAR VE BU SİNSİ OYUN KURUCULARIN BİRGÜN ELLERİNDE PATLAR... |
Alıntı:
|
ewet ewt ewt sonuna kadar mokoko |
ben bu liverpool skorunu gorunce korkmaya basladim sivasda aynisini yapmasin:hmmmm::hmmmm: beter oluruz vallah |
beşiktaşlılara korkmak yakışmaz yensekte yenilsekte sonsuza kadar BJK |
Alıntı:
|
kesnlikle paf takımla çıkılmalı görüsounzzz olmuo sürekli hakkımızı yiyolar:@art tekipimzi belirtmemiz gerekio tavrımızı koyalım:@..!!!!! |
paf takımaa da güven sonsuz çıkarkar ellerinden geleni yaparlar SEREFİYLE ŞİKESİZ HAKEMSİZ KAZANANLARIN TAKIMIYIZ....!!!!!! |
BU UTANÇ VERİCİ SKORDAN SONRA İSTER PAF TAKIMLA İSTERSE AS TAKIMLA SAHAYA ÇIKSINLAR BEN HER ŞEKİLDE KAPALIDA Kİ YERİMİ ALACAĞIM SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM... |
Türkiye`de Saat: 05:28 . |