![]() |
paf takımıyla çıkmalıyız inanıyorumki paf takımıylada bilegimizin hakkıyla yeneriz sivassporu onlar para yedirmeye devam etsin ama biz hakkımızla beşiktaşa olan aşkımızla ne olursa olsun şampiyon biziz |
BAŞKANIMIZ EN DOĞRU KARARI VERMİŞTİR. SEN ÇALIŞ ÇABALA İYİ DE FUTBOL OYNA DÜNYASININ PARASINI HARCA EEEEE ...SONUÇ :ADAMLAR İKİ ÜÇ HAKEM SATIN ALMIŞ İŞİ BAŞTAN BİTİRMİŞLER..PEKİ BİZİM PARAMIZMI YOK BİZ SATIN ALAMIYORMUYUZ ? BEŞİKTAŞ AHLAKI TERBİYESİ BU YOLLARLA MAÇ KAZANMAYI KABUL ETMEZ BEŞİKTAŞLILIK BAŞLI BAŞINA BİR YAŞAM BİÇİMİDİR BU YAŞAM BİÇİMİNİN EN BÜYÜK DİREĞİ DÜRÜSTLÜKTÜR. NE YAPACAKTIKİ BAŞKAN BAŞKA ? KARARA SAYGI DUYMAK VE NE DENİYORSA O ŞEKİLDE HAREKET ETME ZAMANIDIR. İNŞALLAH BEŞİKTAŞIMIZIN ÜSTÜNDE OYNANAN OYUNLAR ORTAYA ÇIKAR VE BU SİNSİ OYUN KURUCULARIN BİRGÜN ELLERİNDE PATLAR... |
Alıntı:
|
ewet ewt ewt sonuna kadar mokoko |
ben bu liverpool skorunu gorunce korkmaya basladim sivasda aynisini yapmasin:hmmmm::hmmmm: beter oluruz vallah |
beşiktaşlılara korkmak yakışmaz yensekte yenilsekte sonsuza kadar BJK |
Alıntı:
|
kesnlikle paf takımla çıkılmalı görüsounzzz olmuo sürekli hakkımızı yiyolar:@art tekipimzi belirtmemiz gerekio tavrımızı koyalım:@..!!!!! |
paf takımaa da güven sonsuz çıkarkar ellerinden geleni yaparlar SEREFİYLE ŞİKESİZ HAKEMSİZ KAZANANLARIN TAKIMIYIZ....!!!!!! |
BU UTANÇ VERİCİ SKORDAN SONRA İSTER PAF TAKIMLA İSTERSE AS TAKIMLA SAHAYA ÇIKSINLAR BEN HER ŞEKİLDE KAPALIDA Kİ YERİMİ ALACAĞIM SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİM... |
Türkiye`de Saat: 23:43 . |