![]() |
Aha buraya yaziyorum, bu adamlar kimseyi alamaz.Ligi bumlarnan bitireceyiz,iyi kadromuz var,para yok,böylr kivirirlar!! Alsalarda 2. sinif oyuncu alirlar gene!! |
vallah ben carew'in roportagini dinledim hangi takim benim takimla anlasirsa ona giderim diyor..demek istedigim hiç belli olmaz belki tumer gibi |
fener parayi basar fenere gider |
bilmiyorum ii olabilir carew. |
Carew,bobo,holosko ve batuhandan oluşacak forvet süper olur... |
yanlış hatırlamıyorsam carew türkiyeden ayrılırken türkiyede beşiktaştan başka bir kulübe gelmem demişti... tümer de diodu :) |
ceske gelse carew |
carew bizden niye gitti... çocuğum eğitimi diye ama adam gittikten 2 yıl sonra ingiltereye gitti 1 yıl gecti 3 yıl sonra türkiyeden teklif geldi değerlendiriyom dedi... acıkca belli beşiktaştan rahatsız olduğu yani kücük buluyor adam şimdi türkiye gelebilrim diyorsa fenere gider bizim verceğimiz teklifle onlarınki bir olcakmı fener 6 milyondan giriş yapar bizse o parayayı onda verirsek geriye alcağımız oyncularla 10 milyonu aşarız ve rahat carew bize en az 7milyona gelir... ben böle düşünüyorum ve böle olacak diyorum... beşiktaşı seviyor olsa öle bi şekilede gidyom demezdi |
carew gelmese bile holosko gelsin.... |
Carew bize hayatta geri dönmez holosko yapabilrmi bizde fikrim yok :S |
Türkiye`de Saat: 00:28 . |