![]() |
Beşiktaş Hayrettin'e resmen talip http://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/2007/11/23...DB56DC953b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifBeşiktaş Hayrettin'e resmen talip Ocak ayında müthiş transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş, Holosko'dan sonra Hayrettin Yerlikaya için de harekete geçti. Siyah-beyazlı yöneticiler, Sivasspor'dan Hayrettin'i resmen istediler. *** Hayrettin atağı Beşiktaş, Sivas'ın defans oyuncusu için resmi olarak başvurdu. Sivas kulübü, Yozgatlı ve Akın'ı istedi. UYGUN ONAY VERDİ Ara transfer için arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Sivasspor'un başarılı defans oyuncusu Hayrettin için resmi başvuruyu yaptı. Sivas'ın hocası Bülent Uygun, "Oyuncunun önünü kesmeyiz, Sivas'ın da çıkarlarına olursa elbette" diyerek onayı verdi. PAZARLIK SÜRÜYOR Sivas'ın takasa da sıcak baktığı belirtiliyor. Yiğidolar, Hayrettin'e karşılık İbrahim Akın ve Mehmet Yozgatlı'yı istiyor. İki takım arasındaki pazarlığın sürdüğü, anlaşmanın her an olabileceği de konuşuluyor. Takas için başka isimler de geçiyor. |
Kim olursa olsun Kim olursa olsun Üzülmez gitsin de kim gelirse gelsin. yeter ya bıktık orta yapmayan solbekten |
bence daha kaliteli bir ismi alsak daha iyi olur |
ÜZÜLMEZ YETER. VOLKAN YAMAN, HAKAN BALTA VE VEDERSON'U KAÇIRDIK. ZATEN ALINABİLECEK BAŞKA SOL BEK KALMADI. MECBUREN HAYRETTİN. |
Hayrettin ibo yu aratırsa hiç şaşırmam, çünkü hayrettin özellikleri itibariyle defansif yönü daha kuvvetli olan bir oyuncu.Ofans olarak pek matah sayılmaz İbo dan iyi olan tek yanı güzel ortalar yapabilmesi. |
super ligde alacak futbolcu mu yok yaww bune boyle:eviltongue: |
hayrettın bence cok ıyı bır oyuncu olur besıktas ıcın hayırlı olsun ıns anlasırlar da bızde su üzülmez denen sahsıyetten kurtuluruz |
ja ne hayrettini ja git almanyadan gen türk oyuncular al ja bak galatasaray baris özbek ve serkan caliki aldilar almanyadan almanyada cok yetenekli genc türk oyuncular var gitsinler oraya alsinlar türkiyede ne isin var hayrettin mis |
daha kaliteli adamlar istiyorum bende turkiyedekilerle olmas bu iş... |
inşallah faydalı bir transfer olur |
Hayrettin alınsın ama as oyuncu olarak değil...Mutlaka sol beke iyi bir yabancı almalıyız.Hayrettinde onun yedeği olur.Üzülmezde futbolu beşiktaşda iyi bir şekilde bırakır artık.Tabi kendide isterse! |
baska adreslere yonelmeliler hayrettin nasıl iyi mi kotu mu bilmiorum izlemedim ama iki isim var hemde turk gidip onları almaları lazım mesela bir alman disiplini ile yetismis alman milli takımının formasını giymis turk asıllı malik fathi sol bek boy 1.85 baska mı gecen seneki performansı ile cska ya transfer olmus ama orda forma sansı bulamamıs caner gidip bunları alın gecen sene fenere attıgı bir gol varki hala aklımda 30 metreden caprazdan bi koydu kaleci topu goremedi bizde uzaktan sut ceken adamımız yok dusunun sol bekimiz sut cekio bunların ikiside alınmalı |
abi su i. üzülmez defolup gitsinde baska bi istedigim yok haaa hayrettin süper olur |
ama yinede akin ve yozgatli fazla oluyo ikisini vermemiz |
hayrettin olmazsa bence marceloyu alalim süper oyuncu genc fistik gibi solbekoyuncusu |
ibrahimden iyi diye her futbolcuya sarılmamamız lazım daha iyi lerini almalıyız büyük düşünmeliyiz yoksa hayrettin ve ya bir başkası ne fark ederki |
abi benim solbek favoritlerim:Marcelo, Gareth Bale, James Mcevely sagbek favoritlerimde:Gonzalo castro, Barragan ama bence toraman isi iyi götürüyo sag tarafda |
ARKADAŞLAR TAMAM İBO YAŞLANDI AMA O OLMASAYDI BELKİDE LİGİN SON SIRASINDA OLURDUK.ÇÜNKÜ BİZDE BAŞKA HIRS YAPAN FUTBOLCU BİRAZ DİKKAT EDİN.HAYRETTİN GÜZEL OYUNCU TABİİ Kİ DE İBONUN YERİNE BAKİYİ GÖNDERSİNLER. |
bence ikiside gitsin abi yaslandi iste kendin diyosun simdi biz bi sergeni niye sattik isi götürmeyince yaslanip satiliyomus demekki. onlarin yerine bence marceloyu alalim solbek olarak bide defansa zan ile kompany´i dikelim kimse gecemez serefsizim |
Alıntı:
|
haydi hayırlı traşlar insallah faydali olur... |
üzülmez'in yerine düşündüğümüz adama bakın hele, bu kızdığımız orta yapamayan üzülmez bile onun yanında ronaldinho kalır, of beşiktaşım kimlerin elindesin sen öyle... |
şampiyon beşiktaş |
ibrahim üzülmez gitmesin |
abi onu diyorumya Sagbeke:bayer leverkusenden :Gonzalo Castro süper olur solbeke:real madridden : marcelo vieira süper olur ikiside daha 20 yasinda ucuz biz alirsak bence mükemmel olur parayi basip alalim bence satalim üzülmezi, mercimegi, diattayi, burak yilmazi basalim 10 milyonu alalim ikisinide |
eğer üzülmezin yerine alınacak kişi hayrettin ise üzülmez kalsın daha iyi |
o zaman defansa artik gökhan zanla toraman girer ortaya |
yok abi üzülmez gitsin hayrettinde gelmesin bence du dediklerim alinsin olmazsa gider iyi bide defans oyuncusu aliriz tamam olur arka taraf |
üzülmez gitsin yada oynamasında yerine kim alınırsa alınsın.ister sivastan hayrettin ister erzurumdan bahattin.farketmez..artık ben üzülmezi görmeye dayanamıyorum.... |
Alıntı:
|
Şuanda bana göre Türkiye'nin en iyi sol bek oyuncusu ama tello'yu geri dörtlünün sluna çekip oonmun önüne anlaşabileceği çok yönlü bir solak lazım... |
bence fena deil. ibodan daha oldugu kesin. enazından geçtigi adamı tutmuyor.hayrettin iyi orta kesiyor ve iyi kademe yapıyor hayrettin gelince tellolyla beraber bişler yaparalar solda. |
Alıntı:
|
bende simdi fifa 08 var orda daha pis cekiyo acayip oyuncu yaaa. Gücü daha 23 yasinda 91 oldu :) |
Alıntı:
|
pardon katilmiyorum :(vazgectim bonservesi 7 milyon ve satmayi düsünüyolar cünkü belki bilirsin hollandali edgar davidsin yigenini satin aldilar bitek onu oynatiyolar yada gabriel heinzeyi satin aldilar manchster unitedden. genellikle heinze ve davidsin yegeni Royston Drentheyi oynatiyolar. bence alabiliriz. bi kerede lükse kacalim. 7-8 milyonu basip. |
hatta bonservesi 6 milyoma düsmüs real memnun deil |
olursa hatta basalim 12-13 milyonu alalim yine realden miguel torresi oda sagbek marceloda solbek süper olur bence bizim defans gecilmez. bence sanslarimiz varda yönetim parayi basarsa |
bu arada ikiside 5.500.000 milyon degeri bence bizde para var bu kadar |
sol back için ajaxtan emmanuelson\'u öneririm 10milyon euro rahat vardır ama adamı 40-50milyon euroya sonra satabiliriz |
Türkiye`de Saat: 13:50 . |