![]() |
Şuanda bana göre Türkiye'nin en iyi sol bek oyuncusu ama tello'yu geri dörtlünün sluna çekip oonmun önüne anlaşabileceği çok yönlü bir solak lazım... |
bence fena deil. ibodan daha oldugu kesin. enazından geçtigi adamı tutmuyor.hayrettin iyi orta kesiyor ve iyi kademe yapıyor hayrettin gelince tellolyla beraber bişler yaparalar solda. |
Alıntı:
|
bende simdi fifa 08 var orda daha pis cekiyo acayip oyuncu yaaa. Gücü daha 23 yasinda 91 oldu :) |
Alıntı:
|
pardon katilmiyorum :(vazgectim bonservesi 7 milyon ve satmayi düsünüyolar cünkü belki bilirsin hollandali edgar davidsin yigenini satin aldilar bitek onu oynatiyolar yada gabriel heinzeyi satin aldilar manchster unitedden. genellikle heinze ve davidsin yegeni Royston Drentheyi oynatiyolar. bence alabiliriz. bi kerede lükse kacalim. 7-8 milyonu basip. |
hatta bonservesi 6 milyoma düsmüs real memnun deil |
olursa hatta basalim 12-13 milyonu alalim yine realden miguel torresi oda sagbek marceloda solbek süper olur bence bizim defans gecilmez. bence sanslarimiz varda yönetim parayi basarsa |
bu arada ikiside 5.500.000 milyon degeri bence bizde para var bu kadar |
sol back için ajaxtan emmanuelson\'u öneririm 10milyon euro rahat vardır ama adamı 40-50milyon euroya sonra satabiliriz |
Türkiye`de Saat: 10:15 . |