![]() |
tigana kimi istiyor beşiktaşımızın eski çalıştırıcısı tigana beşiktaştan resmen burak ve serdar özkanı istiyor |
tigana takım çalıştırıyomuki? çalıştırıyosa eğer ulan top herif sen değilmiydin sezon başı serdar özkanı antalyaspora burak yılmaza karşılık vermek isteyen şimdi kıymetemi bindi bu topçu |
buragı verelim be anam :D:D |
benim bildiğimde serdar kurtuluşu istiyor diye duymuştum |
Walla iyi paraya satılmayacak topçu yok... |
tigana takım mı çalıştırmaya başlamış?çiftliğinde mi çalıştırcak yoksa bizim çocukları:D |
valla tigananın takım calıstırdıgını ilk defa duyuyorum. hangi takımdaymıs bilen varmı????? |
bunun menajerlik şirketi yokmuydu belki bizden alıp daha pahalıya bi klübe satar |
keşke burak yurtdışında böyle bir tanıdık sayesinde iyi bir lige gidebilse, türkiye'den dünya çapında yıldız olabilecek kapasite ve yapıya sahip nadir futbolculardan, biraz ziniyet değişikliğine ihtiyacı var... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
burağı alsın ne ala. |
yaw tigana takım çalıştırmıoki...ne saçma haber yapmışsınız.kaynak yok bişe yok.... |
serdarda burakta iyi oyuncu gelecek vaad ediyo satilmamasi lazim |
her ikiside gitmesinnnn bence ileride besiktas icin yararli olucaklardir |
burağın bi yerleri fazla kalkmış yurt dışında yontarlarsa iyi olur belki bu haliyle zor |
sokak takimi kurmus herif :D |
o bıraz zor serdar özkan ı alamazlar ama burak ı alabılırler son zamanlarda 'ben oldum,futbolcuyum'havasına girdi |
Alıntı:
|
uff aLmazLarr inş yaa :( :) |
tigana yeni bir kulüp ile anlaşmış ve bizden eski öğrencilerini istiyor şimdiki takımın yapısına uygun olduğunu düşünüyor burağı birde serdarı |
burak onun olsun o zaman :) |
burağı verelim hatta burağın ustunepara bile verelim |
onu izleyince kriz geciriom |
ikiside onun olsun ertuğrul hocayıda yardımcı olarak alsın :D |
Alıntı:
bak bu dediğini çok iyi yapar o . tüccardır kendisi.çok güzel işler çevirdi vakti zamanında ingilterede . |
burakı alsın üstüne ibrahim akın bizden olsun hatta promosyonla diatta ve bakiyide verlim :D:D |
burak ı seve seve vere biliriz hatta yanında ibrahim akınıda bedava verelim |
ya burağı alsın çiftliğinde ineklere bakar. |
Pazara mi döndük hocam :D Burak, i akin gitsin .. |
uff :( |
Alıntı:
|
ne yapacakmış onları? |
burak anca tigana babanın çiftliğinde at eşşekle tek kale maç yapar |
Alıntı:
|
:stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::s tupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stupid::stu pid::stupid::stupid::stupid::stupid: BURAK İSTENİRMİ YAW |
Alıntı:
YALANMI ADAM YONTULMAMIŞ KAL.S YAW |
yalnışın var o serdar kurtuluş:D burak yılmaz gitsin bence boş kkaleye gol atıcagına topu taca atan adamdan ne beklenir yıldızmış pehh :D:D |
hemen verelim (: |
ama sadece burak\'ı (: |
Türkiye`de Saat: 02:20 . |