![]() |
Alıntı:
bn baktın cok kaliteli değil ama fiyat konusunda bjk fede olsun diyoruz ama yinede kaliteli olsa daha ii olurdu |
bunlar ne böle yaww süper bişeler inşallah seneye bole olursa en çok satılan o olur geseler bile alır:D |
bir an once umroyla anlasma biterde pumayla analsirlar ne bu ya insan biraz soyle goze hitap eden seyler yapar orjinali alinirsa kulube katki olur orjinal forma alalim almayanlari uyaralim |
Nasıl olursa olsun orijinal lisanslı forma alalımki Ze Roberto'ları istemeye yüzümüz olsun. |
ewet cok güzel yapılmıss |
bunlar hayatımda gördüğüm en güzel formalar |
valla güzel olmuş harbiden |
renklerin asaleti yeter. |
Arkadaslar izine giden amcama siparisimi verdim bana bi forma getirecek... benim sorum bu: internette fiyatlar 69 ytl odugu yaziyor, peki bu fiyat arkasinda numara ve isim olmayan formalar icin mi sadece? yani mesela delgado 10 istesem fiyati ne kadar artacak? |
cincon maçında giydiğimiz forma harika duruyor çok beğendim. Bence gerçek BEŞİKTAŞ forması işte bu.... |
cincon maçındaki formaların yazıları gri çok güzel uymuş bence |
formalar değil o formayı gurur la giymek o formaya layık olup taşımak önemli bence.hani derler ya ''ne futbolcular gördüm üstünde forma yok,ne formalar gördüm içinde futbolcu yok'' |
Alıntı:
|
baskı 12 ytl arkadaşlar.... |
arkdaşlar az önce bakmaya gittim 71 ytl diyordu ayrıca formalar çok hoşuma gitti sadece şu öndeki cola turka amblemi baskısı iğrenç olmuş onuda düzeltseler çok güzel olacaktır ince çizgili olan süper olmuş ama |
bu arkadaşın yaptıgı formalar süper ötesi olmuş umbro birz forma yapmasını ögrensin su na bi baksında |
soz vermistim bugun store a gittim bir ince cizgili bi siyah formadan aldım beyaz da alcaktım bedeni bulamadım formalara talep cok cıksın cubukluyu ve beyazıda alıcam soz verdim cunku vede gumus baskı 15 beyaz baskı 12,5 ytl ama gumus acaip yakısıo baskıya tavsiye ederim sakın 2,5 ytl icin beyaz baskı yaptırmasyın bu arada kumas ipek degil galiba elledim degil ama olsaydı almasdım vede eger yazı yazdırıpta bi forma almak isterseniz 85 ytl olcak galiba bazı arkadaslarımız icin fiyatı yuksek gerci benim icinde yuksek ama delgado icin soz vermistim almasaydım serefsizlik yapmıs olurdum ama store daki yabancıları gorcektiniz bi suru turist kleberson tisortu aldı vede formaları aldılar bi tanesi 300 daolarlık alısveris yaptı tarafardan cok turist alıo heralde =) |
ya arkadaşlr bu saçmalık ne yaaa, gidiyoruz taaa bjk store'a forma bulamiyoruz, tükenmiş!! ya bu koskocaman bjkstore lara haftada 10 tana forma alacana 200 tane alsanıza yaaa kızdırıyorlar adamı vallahi. Geçen sene formalar bir ay gecikti,şimdi de azar azarçıkıyor, yani diyorlar ki git al çarşilarda lisanslı formalardan bir tane bize verme parayı. Ya avrupa da böyler bir saçmalıklık yok yaa biraz mantıklı ayarlasınlarherşeyi. (Ve mesela basit bir terlikhiç 23 ytl olurmu???) |
formalar harika geçen seneki formalar la arasında çok fark var hınçal bile harika dedi formamız için |
ya sizde aalamayın 2 dakka herşey makul |
http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?rn=9595&tipi=K Yagmurlu Bir Gunde Görmustum Seni Ustunde Cubuklu Formalar Vardi Bir Anda Vuruldum Asik Oldum Ben.......... http://img103.imageshack.us/img103/7715/5259fq4xm.gif |
Alıntı:
|
bn dün gittim inönüdeki store bütün formaların (çubuklu zaten yok..) ve geliyoruz t-shirtlerin sadece XXL bedenleri kalmış...bi tanesi iade etti S beden forma hemn kaptım..ibrahim toramın tanıttığı formadan aldım..yakından gayet şık forma..uzaktan iyi görünmesede..bu arada kartal yuvası nada uğradım bom boştu ilgi yok kombinelere.... |
kartal yuvasının bos olmasının nedeni cuma mac var maca gelecek kisiler heralde kombinesinide alır yani mac gunu baya bi kombine satılır en ax 3-4 bin cuma mac var |
Alıntı:
|
benim bazı ugurlarım vardır nedense umbro formalarının uğursuz olduğuna inanıyorum 3 yıl üst üste şampiyon olduğumuz zamanki gibi adidas olsa daha uğurlu gelir |
beğendim bn formaları fena deil... |
yhaaa harbyy yhaaa öfff öfff öffff cizdiği formalar yhaa cidden rekor kırardık heraldee!!! |
Fena Degil Bu Seneki Formalar GüzeL... |
geçen senekilerden güzel olduğu kesin |
arkadaşlar bence bizim notalji forması dünyanın en güzel forması, Avrupada' ki büyük takımların veya Arjantin, Brezilya gibi milli takımların klasik bir forması oluyor ve bir çok maça o formayla çıkıp onunla tanınıyorlar, bence biz de nostalji formasını ana forma yapıp uzun yıllar kullanmalıyız. Tek forma yapalım demiyorum zira forma satmak lazım ama ana forma bir tane olsun. |
Halil 21 in formaları harika bunlar rekor kırar |
kardesım elıne saglık cızdıgın formalar muhtesem olmus 100.yıl formalarından sonrakı en guzel forma bnce rekor kırar bu formalar |
walla o formayı yapan arkadasa helal olsun cok guzel gercektn umbroyu hıc begnmıyorum |
BENCEDE SÜPER OLMUŞ YA BAYILDIM ELLERİNE SAGLIK WALLA...:) |
bence super olmus |
çok güzel formalar. tebrik ederim. arkadaşlar bana bir nostalji forması lazım isim yazılmamış olacak ilgilenirseniz sevinirim fiyatı konusunda anlaşırız |
yeni formalar mükemmel olmus türkiyedeki en iyi forma bence zaten renginde birkere asalet var |
Alıntı:
bu formalardan forum olarak yaptırabilirmiyiz sevgili forum yöneticileri |
yeni formalar çok güzel kesin alacağım ama hangisini alacağıma karar weremedim_ |
Türkiye`de Saat: 05:07 . |