![]() |
formalar muhtesem |
Formalar geçen seneki kadar kaliteli değil maalesef.Puma daha iyi..... |
Ne olursa olsun bizim formalar en asaletlisi.Renkleri yeter |
formalar süper |
yeni beyaz formada kollarda bulunan kartal başına benzer figür çok güzel olmuş.tam bir kartal forması... |
gercekten güzel formalar ESER |
arkadaşlar formaların güzelliğini tartışmak abesle iştigal geliyor bana sonuçta siyah beyaz mı ? ayyıldızlı arması varmı ? 100 ytl de olsa almayacakmısınız ? ben kendime ince çizgili olanı aldım çok şık fb li ve gs li arkadaşların bile hoşuna gitti. kardeşime de siyah aldım pekte yakıştı kerataya :) |
ben 2006/2007 sezonunun formalarini cok beyendim, canli canli gödrüm, bjk storedan ve kendime aldim birtane, bilmiyorum yani, fblerin 100 yil formasina bir bakin bizim formaya, yani renkler bir yana, tabiiki palyaco gibi gözükmüyor bizimkiler, ama hersey daha farkli daha güzel bizde bu fikri eminim ki benimle paylasiyorsunuzdur.... |
eline sağlık güzel olmuş |
http://www.besiktasforum.net/forum/<...hamhirtri9.jpg[/IMG]abi ben pumanın fulhama yaptığı formaları çok seviyorum ya puma harika yapıyordu ha bide aslında kırmızı formalarda olsa daha güzel olmazmı? şu formanın üstteki puma işaretinin yerina KARTAL arması olsa çok klas durur dimi beyler... |
|
|
|
Süper Bu Formalar yaa diyecek baska birseyim yoook!!!!!:cool: ;) http://img181.imageshack.us/img181/3...anitim2bs7.jpg |
walla ben o kadar beğenmedim ne yalan sölimm 100.yıldakilerin yerini tutamıolar.... |
bazıları omzumuzdaki işaretin haca benzediğini sölüyolar alakası yok |
arkadaşlar süper çizim yapmışlar...aslında forma çok önemli sonuçta güzel bişey yaparsanız beyenilen birşey yaparsanız ki renklerimiz süper daha çok satılır ve kulüp daha çok kazanır...ben eskiden bi çubuklu formamız vardı bitiyorum o formaya ben.. |
en azından geçen senekilerden güzel. |
Arkadaslar bugün amcamlar izinden geldi ve benim beyaz (cizgili) delgado formami da getirmisler sagolsunlar... kumasin kalitesi tek kelimeyle harika ama baski ya gelince REZIL! Ön taraftaki cola turka baskisi o kadar igrenc ki inanilmaz... ve cok sinir oldugum sey isim ve numara bastirirken düz olmamis kirismis bazi yerleri amcam diyor store tiklim tiklim diye herkese acele acele veriyorlar bundan öyle oldu :mad: |
ewt baskısı kötü geçen sezondaki baskılarda kötüydü reklamın beko olduu zamanlar baskı diildi kabartma gibiydi |
Alıntı:
dogru söylüyorsun kabartmaydı şey chelsea maçında ki forma çok süperdi keşke ondan yapsalar |
Sıyah formadan aldım cumartesı ankara karumdan bırde arkasına 10 delgado baskısı yaptırdım.,Bence en guzel forma o.Agresıf bır gorunusu var.Cubuklu forma kalmamıstı ayrıca.galıba forma satıslar patlamıs. |
her zamanki gibi çubuklu forma yine bir numara. beyaz ince çizgili forma da güzel olmuş |
arkadaşlar bence reklamın kendi de kaba görünüyor cok buyuk bir reklam biraz küçültülüp başka bir renk verebilirlerdi mesela 3. rengimiz olan kırmızı. ayrıca yakışırdı da cola turkanın orjinal rengide kırmızı. böyle yamalı gibi duruyor. |
şahsen ben formaları hiç beğenmedim sanki sahada on bir pijamalı adam varmış gibi geliyor. bence umbro baştan savma vasat formalar yapıyor. Kesinlikle değiştirilmeli. |
onemli olan icindeki futbolcunun kalitesi ama bana gore puma daha guzel yapiyordu umbrodan goze hos gelen formalardi bana gore forma yapan sirketler siralansa 1.Puma 2.Adidas 3.Nike 4.Umbro olurdu |
Formalar güzel bence ben beyaz üzerine ince siyah çizgiliyi aldım gayet güzel rengin asaleti yeter... |
forma satışında patlama olduğuna göre,yeni formalar güzel,ben de en yakın zamanda alıyorum |
forma siyah boyun hizasında ynları beyz olan forma gsll..alırsm ondn alırım vlla |
Alıntı:
|
chelsea modelı super walla yapsınlar hemen alalım |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 15:53 . |