![]() |
Ya Yemin Ediyorum Arkadas Süper Bi Forma Yapmiş.........ya Insana Heyecen Veriyo....her Sene Bi Tane Forma Alirim Bu Sene Almadim...bu Sene Formalardaki Tek Güzel şey Siyahj Beyaz Renklerin Olmasiydi...... |
arkadaşının yaptığı forma hakkatten süper şu formayı yönetime gösterebilirsek onlarda beğenir walla forma dediğin sıradan bişey mi yani! |
ja süper formalar besiktasa yollasak bu resmi degerlendirsinler bi yaa süper olur |
bizim yönetimde nerde böyle forma yapacak akıl:( |
umbronun teni dizaynları yokmu kimsede |
arkadasın yaptıgı formalar gercekten süper |
Abi öyle Forma Yapmissinli Inanilmaz Nike Yapsa Yaninda Pacavra Gibi Durur Umbro Yu Istemiyoruz... |
Ben de katılıyorum bir imkanı varsa yönetime iletilsin neye yarar bilmem de olsun yapmadık demeyiz en azından |
bencede adamın çizdiği formalar 10 numara olmuş. bu seneki formaları hiç sewmedim zaten. umbronun ikinci kalite forması mı nedir. ingiltere milii takım ve chelsea takımının formalarıyla kıyaslanamaz bizimkiler. keşke puma ile dewam etseydik. alayına isyan inadına BEŞİKTAŞ...! |
UMBRO bize 2.sınıf forma üretiyo lan yönetim formalardada bizi rezil ettin arkadas süpersin dostlarıma formalarını yolladım begenmiyen yok.... |
ArkadaŞlarin YaptiĞi Formalar Cok GÜzel Ama Bİr İŞe Yaramiyor.umbro Ve Colaturka OlduĞu SÜrece Formalar DÜzelmez... |
Alıntı:
|
işte forma dediğin böyle olmalı ve bunuda bjk üretmeli. |
biriniz mail adresi buldumu.....yada bjk tv ye yollarim gelci onlari kasmaz bile |
ya kappa ya da Fila olsun |
walla çok iyi olur böyle formalar.Alnından öpmek lazım arkadaşı. |
valla bence formalar güzel olmamış.t-shirt olarak üretilse çok güzel olur ama forma kumaşında güzel olmaz.geçen seneki formalarıda taraftar seçmişti.hepsi çok güzel falan demiştik ama sonra kimse kendi seçtiği formaları beğenmedi. |
formalar hakkaten güzelmiş.bu sene de giyilecek formalar hiç de güzel değil..aslında bize "nike" yakışır..nike e bildirelim arkadaşımızın çizdiklerini.. |
önce şu colaturka yazısından kurtulmak lasım.bence BEKO çok iiydi beşiktaşla özleşmişti. zaten çoğumuz beko lu formalarımızı giyiyoruz hala :cool: |
Arkadaslar bu yil 500 BJK Taraftarainin adida formada yazacakmis nasil olacaksa galiba 500 dolar gibi bir ücrete... |
umbro ile bes senelik anlasildi...aslinda umbro iyi bir marka ama bize hangi marka gelse kelek forma yapiyor..... diadora veya lotto da fena degil...aslinda cubuklu lotto formasi ve kollarinda kirmizi lotto isaretli formalar bize amma gider |
bencede bunlar çok güzel begendimde sergen takımımızı sattı ama keşke onun yerine başka bir oyuncu formasını koysaydınız keşke örnrgin runje yada i. toraman gibi olabilirdi. |
vallah bilmiyorum da bu sezonun ki biraz adi geldi gibi... hem pahali hem o Colaturka yazisi söküliyordu.... bunu yönetime bildirmek lazim verdimis paraya biraz daha iyi olmasi herhalde hakkimis |
bende eserin Formasini cok begendim ;) eyw sagol |
100 .yildaki çubuklu Forma çok Güzeldi O Formadan Yapilsa Güzel Olur.ayrica Adidas Formalari Daha Kaliteli Adidasi Niye Biraktik Ki. |
bizim adidas formamız oldu mu ki? reebok,puma en son da umbro benim bildiğim. yani yanlışsam düzeltin :) |
ooo sen daha gencsin herhalde kardeş bizim çocukluğumzda adidastı.sanrım ilk kez amokachi geldiği sezon reebook a geçtik ondan sonrada sürekli değişti. |
ya ben bişi sorucam.pumanın 100.yıl forması vardı ya ben onu nasıl bulabilirim?izmirdeki bjk storeda yok da.:rolleyes: ya bide neden izmirde 1 tane bjk store var?:confused: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Evet yaa, aslinda hepimiz yönetime cagrida bulunalim formalar kaliteli ve güzel olsun diye. Biz paramizi veriyoruz, aldigimiz formaya bakin!!! Böyle birsey yapsak hic de fena olmaz diye düsünüyorum, sizin fikriniz ne? |
Alıntı:
|
bir tane düz beyaz.bir tane çubuklu.bir tanede deplasman forması(faklı renkte kırmızı yada turuncu olabilir) olmalı.zaten bunların yanında birde 100.yılda futbolcuların isminin yazdığı formaya benzer taraftarın isminin yazacağı forma olacak. |
http://img110.imageshack.us/img110/6...im129zw8cc.jpg bu formadan çıksın en az 3 tane alacam abi ya çok hoşuma gidiyor bu formlar chelsea deki gibi ! |
kappa kappa kappa başka bir şey demiyorum |
yaa eziklerin formalarını görünce içim eziliyo yaa :(( yukarıdaki arkadaşın yaptığı formalar süper olmuş keşke orjinal ürün yapsalar onları |
arkadaslar bence barçanın forması gibi olsun sizi bilmeme ama bence süper forma |
Alıntı:
katılıyorrum arkadsa. bu formanın sıyah beyazı harıka olur |
mükemmel formalar, kartal bitiriyor zaten dizayn da çok şık... keşke böyle olsa. |
nike olmasın adidas olsun...ayrıca bu formaları yapmayan yönetim direk iastifa etsin.. |
Türkiye`de Saat: 18:51 . |