![]() |
Alıntı:
|
Ben 28.7 Almanyaya dönüyorum. Ozamana kadar cıkarmı? |
|
bence bu üsttekiler güsel ama formadan çok tshirte benziyo. forza çubuklu forma :cool: |
barış arkadasım sergilediğin formalar biraz t-shirt e benziyoo. t-shirt oluyosa bende begendim ama forma görüntüsü yok hiç. bence reebok formalar güseldi. bi yerde okumustum umbro da gecen seneki formalar için özür dilemiş ve bu sene daha kaliteli ve güsel formalar üreticekmiş. inş. dorudur çünkü gecen senekiler pek iii değildi. |
cubuklu formayi hicbir formaya deismem , umbro bu yil cubuklu forma icin kafasini yorsun |
ya farketmez ama umbro pek iyi deil sanki ama karakartalımın rengini taşıcak bi forma genede iyidir! |
nike yakışır BEŞİKTAŞIMIZA..hem nike ın çok sade ve siyah-beyaz bir amblemi var..stadda da çok karizmatik durur..forma da bence hiç farketmez..siyah-beyaz herşey güzel zaten..bence kumaş kaliteli olmalı..nike bunu en iyi şekilde yapacaktır.. |
arkadaşlar yeni formalarımız 19.07.2006 günü BJK Nevzat Demir Tesisleri`nde gerçeklerştirilecek defile ile tanıtılacakmış. hepimizin gözü aydın |
Kartal'da yeni formalar tanıtılacak Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. kaynak AA bakalım nasıl olacak formalar |
formamızda kartal amblemi ve takımımızın amblemi olması çok dikkat çekecektir umarım önümüzdeki sene böyle bir tasarım hazırlarlar.aslında taraftara bıraksalar iyi olur. bestede yaparız formada |
Kartal'da yeni formalar tanıtılacak Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. 17.07.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : AA |
Yeni formalar tanıtılacak! Beşiktaş'ta yeni sezon formalarının tanıtımı, 19 Temmuz Çarşamba günü yapılacak. Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2006-07 sezonunda giyilecek forma ve kıyafetlerin tanıtımının, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi. Kaynak: AA İnşalla güzeldir formalar |
Hadi bakalım hayırlısı yeni formalar inşallah iyidir |
Umarım çubuklu forma güzel olur. |
inşallah güseldir yeni formalar |
insallah ama ondan önce kaliteli olsun yani colaturka yazisi sökülmesin gerci ozaman Barcaya benziyo....:) |
Alıntı:
|
walla cubukluyu merak ediyorum sadece bide baska renkte bir formamiz varsa onu da merak ediyorum |
süperrr olmusss |
****Formalarımız Basına Tanıtılıyor**** Formalarımız Basına Tanıtılıyor 2006-2007 sezonunda giyilecek formalarımızın tanıtım gecesi yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. BJK TV organizasyonu saat 20.00’den itibaren naklen yayınlayacak. Daha çocuk yaşlarda büyük aşkla bağlandığımız formamız, paha biçilmez bir değere sahiptir bizler için… Tıpkı çocukluk aşkı gibi… İlerleyen yaşlarda tanışacağımız “aşk”, “onur”, “tutku”, “azim”, “güç”, “emek”, “asalet” gibi kelimelerle de özdeşleştireceğimiz formamızı tek kelimeyle özetlemekte hep zorlanırız. O, biz Beşiktaşlılar için sadece sahada futbolcuların giydiği bir giysi değildir. Her Beşiktaşlı için formayı ilk giydiği gün, anılarının en güzel yerinde saklıdır. Tribünlerimizin bir pankartında belirttiği gibi; beşikte başlayan forma aşkımız, mezara kadar devam eder. Hatta ömrümüz boyunca sevdiklerimizden aldığımız ya da alacağımız en güzel hediyedir... İşte bu duygularla bağlı olduğumuz formamızın yeni sezon tanıtımı yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. Dünyanın en ünlü firmalarından Umbro tarafından hazırlanan 4 yeni formamız, yeni sezon idman ve kamp kıyafetleri, Uğurkan Erez’in kareografisi, ünlü mankenler ve futbolcularımız eşliğinde basına tanıtılacak. Organizasyon saat 20.00’den itibaren BJK TV’den naklen yayınlanacak. kaynak http://www.bjk.com.tr/tr/ |
umarım kaliteli formalar olur da biz de daha bir zevkle alıp giyeriz..bu arada bu organizasyonun BEŞİKTAŞ TV de olması da ayrıyetten sevindirici..bravo..:D :D |
ben cok merak ediyorum forrmaları valla bunların yüsüne formasız kaldık yeni formalar hemen basılsda alsak diyorum artık :D |
bugun kppmbinemi aldıktan sonra store ugradım adamla konustum formalar agustosun 1 inde store lara gelecekmis yani tanıtımdan 10 gun sonra. |
Formalarımız Basına Tanıtılıyor 18.07.2006 11:44 2006-2007 sezonunda giyilecek formalarımızın tanıtım gecesi yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. BJK TV organizasyonu saat 20.00’den itibaren naklen yayınlayacak. Daha çocuk yaşlarda büyük aşkla bağlandığımız formamız, paha biçilmez bir değere sahiptir bizler için… Tıpkı çocukluk aşkı gibi… İlerleyen yaşlarda tanışacağımız “aşk”, “onur”, “tutku”, “azim”, “güç”, “emek”, “asalet” gibi kelimelerle de özdeşleştireceğimiz formamızı tek kelimeyle özetlemekte hep zorlanırız. O, biz Beşiktaşlılar için sadece sahada futbolcuların giydiği bir giysi değildir. Her Beşiktaşlı için formayı ilk giydiği gün, anılarının en güzel yerinde saklıdır. Tribünlerimizin bir pankartında belirttiği gibi; beşikte başlayan forma aşkımız, mezara kadar devam eder. Hatta ömrümüz boyunca sevdiklerimizden aldığımız ya da alacağımız en güzel hediyedir... İşte bu duygularla bağlı olduğumuz formamızın yeni sezon tanıtımı yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. Dünyanın en ünlü firmalarından Umbro tarafından hazırlanan 4 yeni formamız, yeni sezon idman ve kamp kıyafetleri, Uğurkan Erez’in kareografisi, ünlü mankenler ve futbolcularımız eşliğinde basına tanıtılacak. Organizasyon saat 20.00’den itibaren BJK TV’den naklen yayınlanacak. |
Formalarımız Basına Tanıtılıyor 18.07.2006 11:44 2006-2007 sezonunda giyilecek formalarımızın tanıtım gecesi yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. BJK TV organizasyonu saat 20.00’den itibaren naklen yayınlayacak. Daha çocuk yaşlarda büyük aşkla bağlandığımız formamız, paha biçilmez bir değere sahiptir bizler için… Tıpkı çocukluk aşkı gibi… İlerleyen yaşlarda tanışacağımız “aşk”, “onur”, “tutku”, “azim”, “güç”, “emek”, “asalet” gibi kelimelerle de özdeşleştireceğimiz formamızı tek kelimeyle özetlemekte hep zorlanırız. O, biz Beşiktaşlılar için sadece sahada futbolcuların giydiği bir giysi değildir. Her Beşiktaşlı için formayı ilk giydiği gün, anılarının en güzel yerinde saklıdır. Tribünlerimizin bir pankartında belirttiği gibi; beşikte başlayan forma aşkımız, mezara kadar devam eder. Hatta ömrümüz boyunca sevdiklerimizden aldığımız ya da alacağımız en güzel hediyedir... İşte bu duygularla bağlı olduğumuz formamızın yeni sezon tanıtımı yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. Dünyanın en ünlü firmalarından Umbro tarafından hazırlanan 4 yeni formamız, yeni sezon idman ve kamp kıyafetleri, Uğurkan Erez’in kareografisi, ünlü mankenler ve futbolcularımız eşliğinde basına tanıtılacak. Organizasyon saat 20.00’den itibaren BJK TV’den naklen yayınlanacak. |
Bjk tv öğrenci evindeyiz yok doğal olarak:D Netten bakabiliyormuyuz bjk tv'ye???????????? |
formalar yarın televizyonda yanılmıyorsam yarın 20:00 da bizim televizyonda tanıtım yayınlanacak canlı olarak umbro ile yola devam |
hayret ya bjk tv nasil yayinliyor.... tabi böyle seyler hemen yayinlarlar.... neyse olusn bakalim yarin nasil formalarimiz olacak:) |
şimdiye kadar çoktan çıkması gerekirdi.bence yanlış politika. |
inş. güsel olmuştur |
2 sezondur hiçbir deseni olmayan kefen gibi (beyaz forma) formalardan bıktım. |
Insallah Turuncu forma olmaz gecen sene oylamada vardi, siyah olsun beyaz olsun baska renk isttemezzzz |
http://img86.imageshack.us/img86/8274/imagesdw6.jpgBeşiktaş'ın yeni sezonda giyeceği formalar, bugün tanıtılacak. Umbro firması tarafından hazırlanan 4 yeni forma, yeni sezon idman ve kamp kıyafetleri BJK Nevzat Demir tesislerinde, ünlü mankenler ve futbolcular eşliğinde futbolseverlerin beğenisine sunulacak. Bu arada forma tanıtım organizasyonu saat 20.00'den itibaren BJK TV'den naklen yayınlanacak. |
bu seneki formalar iyi olsun bari. her sene dandik tasarımlı forma görmekten bıktık. |
8'de herkes açsın BJK Tv'yi.BJK Tv sonunda Beşiktaş ile ilgili yeni birşey veriyor tarihi bir an bu. |
15 dk. kaldı... |
Ya arkadaşlar bu kanal vermiyor ya yeni forma törenini kafayı yiyecem valla.Vermicek mi acaba. |
hangi isimiz tam zamaninda oluyor ki! |
ulan bjk tv bunuda vermesen tamama artik yönetimie mekrubu yazip kapamalarini isticem... ama belki de tören gec baslicak!!!!! aman allahim basliyo cok heyceanliym |
Türkiye`de Saat: 20:36 . |