![]() |
geçen sezon umbro ile son anda anlaıldı ve acil istendi o yüzden kalitesiz yaptılar ve yönetimden özürdileyecerek gelecek sezon çok daha farklı olacağını söylemişlerdi bu sezon daha kaliteli olacaktır ! ancka ben chelsea modeli istiyorum ! |
|
ingiltere milli takımı güzel oda umbro |
isveç ve ingilterenin formaları harbiden çok güzel ayrıca iskecelikartal bu arkdaşımın verdiği örneklerde çok güzel ancak biz umbro dan aldığmız için o modeli kullanamayız ! |
eser forma fıkrı super |
beyler umbro nun sitesine bi bakın ozellıkle ıngılteenın deplasman formasına ve ayakkabılarına adamlar ısterse mukemmel forma yapıyolar cok kalıtelı olmus aynısını besıktasımızda dusunsenıze www.umbro.com |
arkadaşlar umbro firması yeni sezon formalarını önümzdeki hafta tanıtacakmış ve istediğiniz gibi ingiltere ve isveç ve chelsea formalarından esinlenerek yapılacağını açıklamış Kaynak gazetenin birinde okudum ama hangisinde onu hatırlamıyorum. |
Bu sene Chelsea ve İngiltere Milli takımı formaları model alınarak yeni formalar dizayn edilecek.. fanatik |
ne zaman satışa çıkaracaklar bu formaları acaba ? eski tip formanın üstüne DELGADO mu yazdırıcaz ? |
geçen seneki yarısı siyah yarısı beyaz olan formaları güzeldi umbronun |
arkadaş süper forma yapmış keşke forma bu olsa satış rekoru kırar |
arkadaslar bugün okudugum habere göre haftaya yeni formalar chelsea vce ingiltere milli takımı modeli olacak |
walla ben ya cubuklu yada sadece siyah olsun diyorum , hatta farkli olsun die kirmizi renkte de bir forma olsun derim ... |
ne zaman cikacak yen formalarimiz??? heycanlaniyorum forma benim icin cök önemli!!!!1 insallah ama o colaturka yazisi yine öyle gecen sezon gibi sökülmez!!! |
bu çizilen formalar güzel.yüzüncü yıldaki pumanın çubuklu forması gibi bu formalarada çubuklu formalarda eklenip yapılsa harika olur.umbro bu seneki formalarımız çok kalitesizdi umarım bu sene düzeltirsiniz. |
arkadasın cızdıgı mukemmel ya yonetım onları yapmalı.. |
Ya hayılırısıyla bı formaları cıkarsalar artık vede formaların onundekı yazıları kesınlıkle yapıstırmalı yapmalılar kabartmalı olmalı 100 yıl formasında oldugu gbi vs. bnm ıstegım cubuklu forma we noumanın ılk geldgı senede bi kırmız forma wardı htrlıyormusnz bide gri o forma tarzları gbi yapsalar ne guzel olur bılmıorum baska begenen warmıydı ama ben cok severdım o 2 formayı |
arkadaşlar geçen gün okudum chelsea ve ingiltere modeli forma yapcakmış bu sene umbro bize yani merak etmeyin yeni sezonda süper takım ve süper Forma :D:D |
Keşke formalarımızı "Nike" yapsa!... |
bence celtic yada hırvatistan formasındaki gibi desenler olmalı. |
|
walla muhteşem bir tasarım.bence bunlar yönetime sunulmalı.mükemmel.... |
arkadaslar o forma süperdi hani Hirvistan gibi yapmistik ya onlar cok hosuma gitmisdi ama bu sene ben biliyorum nasil olcak. :D ayni simdiki gibi orda 5000 kisinin isimi yazicak bakalim :D |
|
|
hirvatistan formasi gibi gusel olmus |
ya ilk sayfada arkadaşın hazırladığı forma mükemmel. bi şekilde yönetimin beğenisine sunulmalı.... |
chelsea tipi forma tasarımlari olacak bu sene.. |
ewet süper formalar ... |
arkadaşlar bence bu sene ki formaların içinde yine bizim nostalji formasının olmasını istiyorum. Nedense o forma ile çok başarılar elde ettik. |
Baska bir bjk li kardesimizin calismasini orjinalini alinti yaparak veriyorum:) son formaya dikkatinizi cekerim bence mükemmel tasarim.! Alıntı:
|
formalar harika bu ellerine sağlık |
kardes mükemmel ya hele ilk tasarım |
Formalar Böyle Olacaksa Süper Olacak :) Paylaşan Arkadaşa Teşekkürler.. |
Nobody çok Tşk . çubuklu Ve Siyah Forma Harika Olur Valla Ama Yönetime Ulaştirmak Için çok Geç Bence çoktan Hazirlanmiştir.bence Direk Gönder Hepsini Ve şansini Dene Kardeş Gerçekten Harika Yapanin Ellerine Sağlik |
tek kelimeyle mukemmel olmus hepsi umarım busene olmaz ama ilerdeki yıllar için kullanılır |
ya arkadaşlar size bişi sorabilir miyim?ya bn kırklareli de oturuorum ama buraya hiç bjk tırı gelmio bunun için nereye başwurmam gerekio yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler |
BNCE beyaz formamız ingiltere kırmızı formasının beyazı olmalı |
http://www.nealsak.com/v21/images/EngHomes_250.gif şu formaya bi bakarsanız bn çok beğeniorum |
kardesler yanlis anlama olmasin yapan arkadas nickiyle mesajda mevcut zaten. kendisini bende tebrik ediyorum.(delimavi25) ayrica kendiside belirtmis carsi grubu araciligi ile biisler yapmaya calisiyorlarmis ama zannetmiyorum bizim yönetimin bu önemseyipte dikkate alacagini. insallah yanilan ben olurum :) |
Türkiye`de Saat: 20:37 . |