![]() |
1 nisan sakasi desem 1 nisan degil 2 adam ustune 5 milyon dolar para sanki dunya capinda yildiz aldilar |
oha lan 5 mil buna avrupada super bir oynucu alirsin ver 5 mil ronaldoya o da gelir |
YONETIM ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAA |
Yapacak bişey yok arkadaşlar kazığı yedik anlayacagınız olur da bu kadarda olmaz sanki dünya yıldızı bir oyuncu alıyosun 5 avro+burak yılmaz+koray avcı yuhh yuhhh ya ne diyeyim artık yönetim sana biraz önüne bak yaaa millet mersine gider bizimkiler tersine bu da o hesap herşey yanlış şu yapılan transfer bile yanlış arkadaşım doğru söylüyosun holosko nobre gibi olacak bu aldıgı bonservis bedeliyle görücez bakalım holskoyu inşallah hüzün olmaz her yıl yaşananlar olmaz...Ama Koray Avcı gibi bir ön liberonun veya her mevkiiye uyum sağlayan oyuncuyu göndermemiz tam bir öküzlük TEK BİR SÖZ VAR HAYIRLISI BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER . . . |
ben okudumda burak ve korayin yil sonuna kadar kiralandini aciklamis vestelin baskani, kim bonservisiyle bu 2 sini verir |
holosko ii topçu olabilir ama 5milyon euro + koray + burak değerinde bi topçu değil !! o paraya daha kaliteli forvet alınabilirdi!! bu yönetimden adam olmaz!! elimizdeki adamlarında kalbini kırıyouz! koray bizim 3. kaptanımız.. bu kadar kolay olmamalı !!! |
eger olmasida olur ya sezon sonu gondreirlerse bakalim nasil aciklayacaklar bu transferi sirf aldik diye bu kadar para verilmez bakalim oyuncunun kendine ne kadar odenecek |
Burak defolsunda koray + 5 milyon euro verilirmi. |
Bakalım Holosko 5 avro degerinde bir topçumu 2 yarı izleyip görücez inşallah kısa sürmez....bi de şu var daha delboskenin parasını ödemeden 5 avroya holosko alınıyor üzerine koray avcı+Burak Yılmaz veriliyor yani bu adam bize 10 avroya magoluyor.Bu yönetim gerçekten mal ilk başta delboskenin parasını öde ondan sonra transfer gerçekleştir...İnanılmaz hatalar yapıyor yönetim |
Holosko transferinde şok gelişme !.. Beşiktaş'ın uzun uğraşlar sonunda Vestel Manisaspor ile anlaşıp imza aşamasına getirdiği Holosko transferinde pürüz çıktı !.. İşte Ligtv.com.tr farkıyla gecenin flaş gelişmesi: Beşiktaş'ın 5 milyon Avro paranın yanı sıra Koray Avcı ve Burak Yılmaz'ı vermesi Manisaspor'un da bunu kabul etmesinin ardından imzaya kalan transfer, siyah beyazlı iki futbolcu direnirse zora girebilir !.. Lig TV'nin Beşiktaş Muhabiri Tunç Elibol'un görüştüğü Koray Avcı ve Burak Yılmaz Manisaspor'a gitmek istemediklerini söyledi. Özellikle Burak Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılmak istemediğini söyleyerek "Ayrılsam bile gideceğim takım Manisaspor olamaz. Vestel Manisaspor'a gitmeyi kesinlikle istemiyorum." dedi. Koray Avcı ise "Şu an düşünme aşamasındayım." demekle yetinirken Manisasspor'a gitmeye sıcak bakmadığını belirtti. (Ligtv.com.tr) |
inanmak istemiyorum inşallah doğru değildir insaf yahu ne yani bu adam madem bu kadar iyi diatta ve higuen i alacaklarına zamanında onu niye almamışlar (ayrıca koraya bu yapılmamalı) |
İnan kardeşim Fiyatlar Doğru Topçuların isimleri net yani acayip kazık yedik 5 milyon avro+burak yılmaz+koray avcı yani holoskoyu 10 milyon avroya almış olduk çart diye girdi bize anlacagın |
holosko ii topçu olabilir ama 5milyon euro + koray + burak değerinde bi topçu değil !! o paraya daha kaliteli forvet alınabilirdi!! bu yönetimden adam olmaz!! elimizdeki adamlarında kalbini kırıyouz! koray bizim 3. kaptanımız.. bu kadar kolay olmamalı !!! |
Alıntı:
yaaaa 10 milyom avroya almış olduk tabiki ********ler koray gibi adam gönderilirmi |
Haber resmileşmeden bence erken yorum yapmayalım.Belki burakla korayı sezon sonuna kadar bedelsiz kiraya vermişizdir.Umarım öyledir... |
ya yapılırmı koray abiye bu:@ |
Bu paraya alındıysa YUHHH BE.. Beşiktaşın parası bu kadar mı kıymetsiz. iş bilmez yönetim; klübü ekonomik olarakta ,itibar olarakta paçavraya döndürdüler |
böle olursa ben bu bjk yönetimimnin ta....... |
yıldırım demirören senin amına koyayım |
yine yazık oldu paracıklara |
yazık arkadaşlar gitti para... |
ARKADAŞLAR , HOLOSKO İYİ TOPÇU OLABİLİR ama bu şekilde transfer olmaz!! 5 milyon euro + 3.kaptan koray + burak ... bunlardan hiç biri holosko etmez burak hariç.. bence bu yönetimle bu iş olmaz .. bu kadar para vereceğime rezil olacağıma BATUHAN ı oynatırım oda genç oda hırslı.. holosko yu yakından tanıyorum sadece 4büyüklerle olan maçlarda güzel oynuyo, diğerlerinde sahada geziyo ve ayağına top gellirse oynuyo.. bizim bu tip oyuncuya ihtiyacımız yok zaten elimizde buna benzer bobo higuain hatta burak var. dediğim gibi yönetimin bir an önce s.ltirip gitmesi lazım!!!! |
yönetim salak şaşırmış ertuğrul sağlam nasıl böyle bir transfere izin verir aklım almıyo...5milyon euroya arjantinden brezilyadan kral genc topcular alınırdı...artı 2 oyuncu kaybettik o burak la koray inşallah gol atarlarda yönetim ve hoca yaptıkları salaklıgı anlarlar... |
Yaralı dün Demirören'in evine İngiliz Charlton kulübünün 6 milyon euro'luk resmi teklif fakslarını getirerek "6 milyon euro veriyorlar. İster oraya, ister size satalım. Ama bu işi bugün bitirelim" dedi. Bunun üzerine Demirören, Manisa başkanı ile 5 milyon euro artı Burak ve Koray'ı da vererek Holosko'yu renklerine bağladı böyle kazık cidden olmaz sene başı zaten 5 deyilmiydi bu adamın fiyatı 6 versinler sezon sonu çok istiyolarsa burağı korayı satsınlar gene daha karlı çıkarız. burak+koray su içinde 3 milyon eder , akın 1.200 e b. belediyeye satılsıysa bu adamlar kaça satılır böyle mallık olmaz. matematik de yok bu adamlarda korayla burağı kiralasalar bi senelik 1 milyon alırlar 6 ya da holoskoyu alırlar deliriceeemmmmmm daha bi de o holosko bi halt yapamazsa ben görücem artık demirören taraftarı satılığa çıkarıp transfer yapar bir biz kaldık çünkü |
bonservisle mi gittiler? |
Çok pahalı etmez okadar yazıl cok yazık |
bu kadarda saçmalık olmaz. |
sinirimden ne yazacagim bilmiyorum haberi ilk gorunce bir sok gecirdim, Holoska icin 5 milyon € arti Burak ve Koray (bonserviz ile birlikte) bu kadar da olmaz, cisse sakatlansa veya cezali olsa kim forma giyecek orda sezon basinda Fahri'ye de kiralik olarak verdik orta da adam kalmadi aaa belki Serdar Kurtulus. Ben Koray cok severim adam bu takimin sigortasi bence tamam bu sene ii bir perfomans sergilemiyo ama bu adam takimin birde 3 kaptani, Burak kiralik gitse ii olabilirdi. Bu yonetimin artik bu saate sonra kimse anlamiyor biri cikiyor zenci futbolcu ile anlastik diyor ertesi gun Holosko'yu aliyolar hemde 5 milyon € yaninda 2 milyon € koysan git Milan Baros veya John Carew'i al, bu yonetimin allah belasin versin INSALLAH BU BIR SAKADIR |
http://www.fotomac.com.tr/2007/12/29...1A9F7AFA4b.jpghttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/1_pix_beyaz.gifhttp://www.fotomac.com.tr/i/_spacer.gifHolosko resmen Beşiktaş'ta Beşiktaş uzun zamandır istediği Vestel Manisasporlu Holosko'yu dün 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Vestel Başkanı Kenan Yaralı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören İstanbul'da bir araya gelerek el sıkıştı. Kartal, Slovak forvete karşılık 5 milyon euro ve Burak ile Koray'ı Vestel'e verdi. *** Tarihi takas Siyah-beyazlılar, Manisa'ya Holosko için 5 milyon euro ile Burak ve Koray'ı verdiler 2 futbolcunun verilmesi ve fiyatın çok yüksek olmasının tartışma yaratması bekleniyor. Beşiktaş inanılmaz bir transfere imza attı. Siyah-beyazlılar uzun süredir istediği Holosko'yu renklerine kattı. Vestel Manisa Başkanı Kenan Yaralı ile Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören dün Demirören'in evinde bir araya gelerek bu transfere noktayı koydular. Holosko ile de yıllığı 1 milyon euro'dan 3.5 yıllık bir anlaşma imzalandı. VESTEL FAKSLA GELDİ Vestel Başkanı Yaralı dün Demirören'in evine İngiliz Charlton kulübünün 6 milyon euro'luk resmi teklif fakslarını getirerek "6 milyon euro veriyorlar. İster oraya, ister size satalım. Ama bu işi bugün bitirelim" dedi. Bunun üzerine Demirören, Manisa başkanı ile 5 milyon euro artı Burak ve Koray'ı da vererek Holosko'yu renklerine bağladı. MAKUKULA'YI İSTEMEDİ Beşiktaş'ın bu transferde verdiği rakamın yüksekliği ve Koray ile Burak'ın da gönderilmesinin büyük tartışma yaratması bekleniyor. Vestel Manisa'ya verilen Burak ve Koray'ın gitmeyi kabul etmediği belirtiliyor. Şimdi yönetim bu futbolcuları ikna etmeye çalışıyor. Bu arada Portekizli forvet Makukula'yı Sağlam'ın istemediği öğrenildi. |
bu yönetim artık aptallığın sınırlarını zorluyorlar.bu durumda demikki başkana 5 milyon euro daha borçlendık.harbi salak bunlar. |
yaaa uffff hem para hemde siyahi forvet gitti o adam besiktasa yaramaz nie gormuyorlar bunu anamadım ben yaa nasıl bır transfer orta saha da adam yok zaten ustune koray verilir mi burak neyse de koray ya offff bre yonetımm cıldırdı sanırım |
serefsiz sinan engin gecen holosko cok pahalli almayacagiz diyordu. levent erdoganda siyahi bir forvet alacagiz, ayni pascal nouma diyordu. yalanci sahtekar köpekler. yine tükürdügünü yaladilar. bu kadar piskinlik, bu kadar yüzsüzlük, bu kadar yalancilik hayatimda hicbiryerde görmedim. hicbirisi adam degil. erkek sözünün eridir... sayin baskan artik birazda aziz yildirimi örnek. o eziklerin baskani senden daha cok is yapiyor. hemde iyi isler yapiyor. aci ama gercek. insallah bu satirlari okursunda, yüzün biraz kizarir. tabi sende utanma varsa.... |
yok yaww haber yalandır burak yılmazı daumun takımına vermedilerki onlara versinler... bu holosko bulunmaz hint kumaşımı kardeşim bu olmazsa başka futbolcu alırız.. Burakla korayı sat üzerine 5 milyon euro ekle ronaldo'yu getiririz beee.. |
haber dogru geçmiş olsun. |
bu kadar rezalet olmaz yaaa biz yıldız zenci futbolcu makukula ve koneyi beklerken böle bi transfere bu kadar yüksek para burak ve koray ı vermeleri beni şok etti yediler bitirdiler beşiktaşı böle bi iş olmaz yaaaa çıldıracam valla billa yaaaaa baştaki beyinsizler bu işi bilmiyolar bu kadar rezalet olmaz herkes yıldız arıyo bizimkilerde holosko yu alıyolar :@:@:@:@ yarın holosko da elimzde patlayacak diger yabancılar gibi |
dangalaklar bunlar yaaa aldıkları oyuncuya bi bakın yaaa harbi gerizekalılar bu mallar yüzünden beşiktaştan soğudum |
çok vermişler daha sonra bu paraya satabileceklermi acaba bence hayır |
ya arkadaslar bu kadar karamsar olmayin KORAY vE BURAK sadece kiralik gitiler yani sezon sonuna kadar ama her iki futbolcuda MANISAYA gitmek istemiyorlar KAYNAK LIG TV |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 12:28 . |